Aerial Summer HEAT WS / Flip and core 2,5h 30.6

Tämä on sinulle joka haluat hyvän keskivartaloharjoituksen sekä treenailla erilaisia hyppyjä ja nostoja Aerial-silkkiin.

Flip= kääntää heittäen ympäri, heittää, mennä sekaisin… kaikkea tätä ja ennen kaikkea hauskaa. Voimaa keskivartaloon ja ilmaa jalkojen alle!
Tällä teematunnilla keskitymme
luoviin tekniikoihin joilla voimme nostaa, pyöräyttää itsemme silkkiin ja sieltä pois
nautiskelemme “ihanat-vatsat”-kattauksen eli syvennymme siihen mahtavaan keskivartalotyöskentelyyn joihin silkin avulla on mahdollista päästä kiinni

Vahvana ja voimaantuneena eteenpäin, takataskussa pari uutta niksiä.
Aiempi kokemus aerial-joogasta toivottavaa, pääasiassa avoin positiivinen mieli. Pidetään matala kynnys, muistaen että sinun ei tarvitse olla akrobaatti tullaksesi tähän työpajaan, harjoittelemme murehtimatta lopputulosta.

Hinta : 2 x Aerial jooga kortiltasi (varaat tunnin normaalisti) TAI 26e

Lisätietoja Mira Nyman [email protected] voit myös kysyä studiolla käydessäsi

Varaa TÄSTÄ >>
Etsi järjestelmästä haluamasi päivämäärä ja varaa kurssi.

Lisätietoja [email protected]

Aerial jooga on hauska ja ainutlaatuinen harjoitus jossa yhdistyvät joogan voimistavat ja vahvistavat elementit ilma-akrobatian hauskuuteen. Asanoita harjoitetaan matalalla roikkuvan kankaan avulla keskittyen hengityksen ja linjausten yhdistämiseen, pyrkien meditatiiviseen harjoitukseen. Kangas on harjoituksessa välineenä kehon oikeaa linjausta, lihasten rentouttamista ja vahvistamista varten.

Tällä harjoituksella päästään roikkumalla erityisesti kiinni selän lihasten rentouttamiseen, rangan pidentämiseen ja tätä kautta jännitystilojen vapauttamiseen, sekä löytämään lisää tilaa kehosta ja mielestä. Aerial harjoitus on myös erinomainen erityisesti keskivartalon voimistaja, kehontuntemuksen ja koordinaation kehittäjä.


Palautus- ja peruutusehdot:
  • 30 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu).
  • 29–14 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 70 % kurssin hinnasta.
  • 14–7 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % kurssin hinnasta.
  • Alle 7 vuorokautta tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssille voi hankkia itselleen korvaavan osallistujan.
  • Lääkärintodistuksella palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu).
  • Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.