21.1.2019 alkava täysikuu ja täydellinen kuunpimennys on muutoksien ja mahdollisuuksien aikaa

Uncategorized Jan 18, 2019

Tammikuun täysikuu on samalla myös täydellinen kuunpimennys, joka tuo tullessaan muutosta, mutta myös uusia mahdollisuuksia. Yllättävät tapahtumat ja uutiset tuovat mahdollisesti ahdistusta ja epävarmuutta tulevaisuutta ajatellen. Elämä saattaa tuntua hektisemmältä ja vauhdikkaammalta kuin aiemmin. Kärsivällisyys, itsehillintä, sopeutumiskyky ja avoin mieli auttavat tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin, jotka syntyvät vaihtuvista olosuhteista.

Kuunpimennyksen merkitys

Kuten tavallinen täysikuu, mutta vain voimakkaampana, kuunpimennys keskittää huomion tunteisiin, läheisiin ihmissuhteisiin sekä kotiin ja perheeseen. Täydellisellä kuunpimennyksellä on entistäkin vahvempi vaikutus yksityiselämäämme. Tunteet ja vaistot saavuttavat huippunsa kuunpimennyksen aikaan, joka antaa objektiivisen ja tasapainoisen perspektiivin lähimpiin ihmissuhteisiin. Omat tarpeet ja pyrkimykset tulevat paremmin esiin, joten ihmissuhteissa epäharmoniaa aiheuttava epätasapaino on helpommin havaittavissa. Täydellinen kuunpimennys kuvastaa erityisesti tunteiden nollausta, tunteiden kerryttämän taakan pyyhkimistä viimeisen kuuden kuukauden jaksolta.

Mitä tammikuun jaksolta on odotettavissa? 

Tammikuun täysikuu saattaa aiheuttaa rajujakin mielenmuutoksia ja impulsiivisia reaktioita. Saatat ehkä olla hieman hermostunut ja kärsimätön asioita kohtaan, jotka vaativat tarkkaavaisuutta. Saatat myös kapinoida vastaan, jos joku yrittää määräillä sinua. Normaalit rutiinit saattavat tuntua tylsiltä ja niistä harhautuminen johonkin uuteen ja jännittävämpään on hyvinkin mahdollista. Rentoutuminen voi myös olla vaikeaa, koska saatat tuntea hermostuneisuutta siitä, että jotain uutta on tapahtumassa.

Tuleva kuunpimennys ei ole paras aika tehdä äkkipikaisia muutoksia, etenkään läheisiin ihmissuhteisiin. Uudet kohtaamiset saattavat tyydyttää kaipaamasi jännityksen tunteen, mutta todennäköisesti aiheuttavat vain haittaa ja harmia läheistesi kanssa. Ystäviltä ja perheeltä saattaa olla luvassa tunteenpurkauksia, jotka vaativat erityistä kärsivällisyyttä ja hienovaraisuutta.

Tulevan täysikuun aikaan saatat saada järisyttäviä uutisia tai kokea jotain yllättävää, joka pakottaa tekemään muutoksia jo aiemmin tehtyihin suunnitelmiin. Arjen vauhti kiihtyy ja se, että joudut kiirehtimään, saattaa tuoda rauhattomuuden tunnetta. Tämä täydenkuun jakso ei ole paras aika tehdä tarkkuutta vaativia paperitöitä vähentyneen keskittymiskyvyn vuoksi. Kommunikaatiossa tapahtuvat kommellukset ja erehdykset joko naamatusten, tekstin välityksellä tai internetissä käytyjen keskusteluiden kautta voivat väärinymmärrettyinä johtaa väittelytilanteisiin.

Positiivista tässä ajanjaksossa on lisääntynyt kyky nähdä asiat eri näkökulmasta, mikä taas voi johtaa uusiin omaperäisiin ideoihin ja sitä kautta läpimurtoihin. Sattumanvaraiset uudet kohtaamiset ovat mahdollisia, mutta useimmat uudet ystävyyssuhteet ovat todennäköisimmin lyhytaikaisia. Kannattaa mahdollisesti miettiä kahdesti ennen rajujen mielipiteiden julkituomista ja yleisestikin tuplatarkistaa aiotut suunnitelmat. Tämä on hyvä ajanjakso hillitä spontaania päätöksentekoa sekä suostumista asioihin hetken mielijohteesta. Täydenkuun aikaan joustavuus ja avomielisyys helpottaa suhtautumista yllättäviin tilanteisiin. Kannattaa siis tämän jakson aikana edetä pienin askelin ja olla mahdollisimman sopeutuvainen muuttuviin tilanteisiin.

Tammikuun kuunpimennys alkaa ma 21.1.2019 klo 06.41 ja täysikuu samana päivänä klo 07.16.


Lähteet: https://astrologyking.com/lunar-eclipse-january-2019/
https://www.timeanddate.com/eclipse/in/finland/helsinki
https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.