22.12.2018 alkava täysikuu tuo mukanaan mieluisia yllätyksiä

Uncategorized Dec 19, 2018

 Joulukuun täysikuu tuo mukanaan innostusta, positiivista muutosta ja mieluisia yllätyksiä. Tämä tuo mukavaa vaihtelua edelliselle, hieman haasteelliselle täydenkuun jaksolle. Alkava jakso helpottaa suunnan kääntämistä, viime viikkojen ehkä hieman kärttyisestä ja jopa vihamielisestä poispäin.

On hyvä kuunnella sisäistä intuitiota ja olla ennakkoluulottomampi ennalta-arvaamattomien mahdollisuuksien tullessa eteen. Tänä jouluna uudet ihmiset tai jopa uusi asenne saattaa johtaa mieluisiin yllätyksiin uran, talouden tai rakkauselämän kanssa.

Joulukuun täysikuu tuo kiihkeitä kohtaamisia ja jännittäviä tapahtumia. Saatat olla avoimempi uusille muutoksille ja jopa aktiivisesti etsiä muutosta. Tuleva täysikuu on hyvä aika kokeilla jotain tavanomaisesta rutiinista poikkeavaa. Normaalia vahvempi intuitio voi johtaa nopeisiinkin valintoihin ja ratkaisuihin. Seuraamalla sisäistä vaistoasi, saat eniten irti kaikista kohtaamistasi mahdollisuuksista.

Uusia oivalluksia ja ongelmanratkaisua

Uteliaan ja kekseliään luontomme ansiosta tuleva täysikuu on loistavaa aikaa löytää alkuperäinen tapamme tehdä asioita. Voit saada hetkessä uusia oivalluksia ja ratkaisuja jo pitkään kestäneisiin ongelmiin. Erilaiset sattumat voivat myös tuoda arvokkaita viestejä ongelmanratkaisuun. On hyvinkin mahdollista vaikka nettiä selatessa törmätä tärkeään tietoon, joka voi johtaa välittömään kiinnostukseen ja tätä kautta jopa uusiin ihmissuhteisiin.

Mitä tulee mielialaan tulevan jakson aikana, se voi vaihdella ja olla vähän omituinen, normaalista poikkeava. Tuntemukset tulisi kuitenkin olla päällisin puolin miellyttäviä saadessasi tuoda enemmän esiin persoonallista puolta itsestäsi. Estojen häviäminen tai madaltuminen on juuri se, mikä johtaa muutoksiin. Tämä myös helpottaa tunteiden jakamista läheisten kanssa, etenkin mahdollisen muutaman viikon ärtymyksen tai vihamielisyyden jälkeen. Tuleva täysikuu on myös hyvää aikaa päästää irti vanhoista, ehkä huonoistakin tavoista ja korvata niitä jollakin uudella.

Joulukuun täysikuu alkaa 22.12.2018 klo 19.48 ja kestää 2 viikkoa, aina 5.1.2019 alkavaan auringonpimennykseen asti.

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.