23.11.2018 alkava täydenkuun jakso vaatii tavallista enemmän kärsivällisyyttä

Uncategorized Nov 20, 2018

23.11. alkava täysikuu voi saadaitsesi tuntemaan vahvaksi, uskaliaaksi ja puoleensavetäväksi, mutta myös vihaiseksi ja turhautuneeksi. Huono puoli on se, että impulsiivinen ja holtiton käytös voi johtaa tapaturmiin tai loukkaantumisiin. Marraskuun täydenkuun aikaan olemme helpommin ilkeitä ja armottomia toisillemme, ja myös hermojen menettämisen riski on tällöin suurempi. Ärsyyntymistä ja turhautumista voi olla vaikea välttää tällä ajanjaksolla, mutta asioiden ennakointi ja kärsivällisyys voivat auttaa. Itsekuri ja maltillisuus ovatkin tärkeässä asemassa, jotta täydenkuun kuumasta energiasta saa päästettyä turvallisesti irti.

Marraskuun täysikuu tuo mukanaan katkeruutta ja jopa vihaa seuraavan kahden viikon ajanjaksolle. Impulsiivinen käytös ja riskien ottaminen saattaa aiheuttaa vaaratilanteita. Varo satuttamasta itseäsi tai aiheuttamasta muille harmia. Turhautumisen ja vihan pitäminen sisällä ei myöskään ole hyväksi. Tukahdettu viha voi näkyä fyysisenä kipuna kehossa, loukkaantumisina, aggressiivisena käytöksenä muita kohtaan tai konflikteina. Tiedossa on todennäköisesti epämukavuutta läheisissä ihmissuhteissa, etenkin naistenvälisissä suhteissa.

Kuinka purkaa negatiiviset tunteet järkevästi

Ratkaisu täydenkuun tuomaan kuuman ja äkkipikaisen energian hallitsemiseen on turhautumisista irtipäästäminen kontrolloidusti. Jos olet mahdollisesti suututtanut tuttusi, joka avoimesti haluaa kertoa tunteistaan, älä ole ilkeä tai liian puolustavalla kannalla, vaan ota saamasi palaute rakentavasti vastaan. Etenkin keittiössä sattuneet palovammat tai haavat viittaavat käsittelemättömiin tunnepuolen ongelmiin. Tähän voi auttaa uhkaavilta tuntuvien asioiden käsittely ja kohtaaminen.

Täydenkuun aikaan tunnepitoiset hyökkäykset muilta ihmisiltä ovat yhtä todennäköisiä kuin että itse menetät hermosi rakkaimpiasi kohtaan. Saatat olla myös liiankin avoimena tunteistasi ja henkilökohtaisista asioistasi, mikä voi johtaa haavoittuvaisuuteen. Marraskuun täydenkuun jakso voi olla entistä ongelmallisempi, jos on jo ennestään vaikeuksia itsekurin tai addiktioiden kanssa. Saatat reagoida muiden omistushaluiseen tai mustasukkaiseen käytökseen ajautumalla itse alitajuisesti negatiiviseen ajatteluun ja käytökseen.

Marraskuun täysikuu voi saada tuntemaan itsesi energiseksi ja puoleensavetäväksi, mutta myös impulsiiviseksi ja tahdittomaksi. Se saattaa myös uhatuksi koettuna rohkaista ottamaan yhteen vastapuolen kanssa, mutta lähestyminen puolustuskannalta olisi kuitenkin parempi vaihtoehto. Tuleva täysikuu ei ole paras aika hyökkäykseen, varsinkaan ilman provosointia. Ilman ennakointia ja toimintasuunnitelmaa rajut reaktiot voivat tuoda mukanaan häpeää, tapaturmia tai loukkaantumisia. Koita siis hillitä energioiden räjähtävää ulostuloa välttääksesi fyysisen ja tunnepuolen ylirasittumista.

 

Lähde: https://astrologyking.com/full-moon-november-2018/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.