Elokuun Supertäysikuu - Anna sydämesi säteillä kuin Kuu

Elokuun täysikuu on perjantaina 12.8. klo 04.35 Vesimiehen tähtimerkissä. Kuu on edelleen varsin matalalla, ja pohjoisimmassa osassa Suomea Kuu ei nouse lainkaan.

Elokuun täysikuu on samalla supertäysikuu, joka näyttäytyy tavallista suurempana yötaivaallamme siksi, että se on tavallista lähempänä Maata.

Vuoden viimeinen supertäysikuu

Kesäkuusta lähtien olemme työskennelleet kolmen supertäysikuun kanssa, ja nyt saavumme vuoden kolmanteen ja viimeiseen supertäysikuuhun 12.8.

Tämä aika voi tuntua myös jonkinlaiselta päätepisteeltä matkallamme. Jos tunnistat elämässäsi jotain, mikä herätti sisälläsi hämmennystä kesäkuun täysikuun aikaan 14.6., saatat huomata nyt, että elokuussa olet tulossa tämän matkan päätepisteeseen tai olet pisteessä, jossa on tehtävä päätös.

Täysikuu, mutta erityisesti supertäysikuu, tuo aina tietoomme sen, mistä on vapauduttava elämässämme. Täysikuu tuo tietoisuuteemme sen, mikä on riisuttava pois voidaksemme jatkaa kehitystämme.

Käytä hyödyksesi Vesimiehen energiaa

Elokuun täysikuu laskeutuu Vesimiehen tähtimerkkiin, vedenkantajan merkkiin. Vedenkantaja on paranemisen ja muuntumisen symboli.

Koska Vesimiehen energia säteilee vahvasti tämän täysikuun aikana, voimme käyttää sitä hyödyksemme; voimme käyttää hengityksemme voimaa muuntaaksemme ympärillämme olevat tiheät, raskaat, negatiiviset tai surun vaivaamat energiat kevyemmäksi, toiveikkaammaksi ja rakastavammaksi.

Anna myötätunnon säteillä sydämestäsi tänä aikana. Anna elokuun täysikuun pitää sydämesi täynnä rakkautta, jota olet saanut ja tulet saamaan jatkossakin.

Muutoksen tuntua ilmassa

Vuoden viimeisenä superkuuna elokuun täysikuu saattaa myös ohjata meidät saavuttamaan lopulta jonkin päätöspisteen matkallamme. Saatamme tietää tarkalleen, mihin suuntaan meidän on kuljettava päästäksemme valitsemaamme määränpäähän.

Jos jotkin ottamasi askeleet eivät ole sopusoinnussa sielusi kanssa tai jos luovut joistakin velvollisuuksistasi, tämä täysikuu saattaa tuoda tämän tietoisuuteesi.

Tämän elokuun täysikuun energiayhdistelmällä on potentiaalia saada olomme tuntumaan hieman raskaalta tai erityisen herkältä ja tunteelliselta.

Saatamme tuntea olomme levottomaksi tai meillä voi olla hiipivä tunne, että jokin muutos on edessä.

Palaa takaisin hengitykseesi

Paras tapa navigoida kaiken tämän energian läpi on muistaa Vesimiehen parantavat lahjat. Muista, että hengityksessäsi on voimaa, jolla voit rauhoittaa mieltäsi, kehoasi ja tunteitasi.

Meillä usein on varsin vähän vaikutusvaltaa siihen, mitä ympärillämme olevassa maailmassa tapahtuu, emmekä voi hallita tapahtumia, mutta meillä on vaikutusvaltaa siihen, kuinka päätämme käsitellä asioita ja mille asioille haluamme antaa energiaamme.

Tee tietoinen päätös tämän täysikuun alla antaaksesi energiasi kaikkeen, mikä täyttää sinut. 

Mistä asioista saat täyttymyksen tunnetta? Mille asioille sydämesi sykkii?

Tee tietoinen päätös nähdä asiat tavalla, joka kunnioittaa totuuttasi ja tuo rauhaa. Anna sydämesi säteillä kuin Kuu; isona, kirkkaana ja täytenä.

Elokuun täysikuu on 12.8. klo 04.35 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uusikuuhun, 27.8. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.