Elokuun täysikuu - Luota vaistoihisi

Elokuun täysikuu on 22.8.2021 klo 15.01, ja se on toinen vesimiehen merkissä oleva täysikuu tänä vuonna. Ensimmäinen vesimiehen täysikuu oli viime kuussa ja sitä voidaan pitää näiden kahden peräkkäisten täysikuiden energioiden alkuna, ja elokuun täysikuuta taas niiden päätepisteenä.

Nämä molemmat peräkkäiset täysikuut toimivat yhdessä keskenään, joten jos 23.7. olleen täysikuun ympärillä tapahtui jotain, joka ei mennytkään aivan maaliin asti ja tuntui kenties jollain tapaa epätäydelliseltä, saatat huomata, että tämä elokuun täysikuu auttaa viimein vapauttamaan jotain lopullisesti.

Uusien visioiden ja muutoksen aikaa

Täysikuu valaisee yötaivaan ja kaiken, mikä on pimeää. Täysikuu voi olla symbolina suuremman totuuden valaisemiselle, jonka avulla voimme löytää ratkaisun ja vapauttaa itsemme kaikesta siitä, mitä emme enää tarvitse.

Vesimiehen merkissä oleva täysikuu voi vahvistaa muutosta, aktivoida haluamme saavuttaa suurempaa vapautta tai se voi tuoda valokeilaan kaiken, mikä on muutettava elämässämme.

Vesimiesenergian tarkoitus on tehdä asiat eri tavalla ja poistua mukavuusalueelta kokeillakseen jotain uutta. Se kannustaa uudistamiseen, kasvuun ja asioiden katsomiseen uudesta näkökulmasta.

Kun aurinko on myös viimeistelemässä matkaansa leijonan merkissä tämän täydenkuun aikaan, on meille tarjolla lisää luovaa ja rohkeaa energiaa, jota voimme hyödyntää uusien visioiden syntymiseen.

Ole avoinna uusille mahdollisuuksille 

Elokuun täydenkuun aikaan tarjolla on luovaa energiaa, joka auttaa muuttamaan kaikki päätökseen tulevat asiat uusiksi mahdollisuuksiksi.

Vesimiehen energiassa kyse on asioiden näkemisestä uudesta näkökulmasta, mielen pitämisestä avoimena ja mustavalkoisen ajattelun välttämisestä.

Jupiterin energia on hyvin aktiivisena tämän täydenkuun aikana. Jupiter laajentaa kaikkea mihin se koskettaa, joten on todennäköistä, että kaikki, mitä meille tuodaan näkyväksi tämän täysikuun alla, on äänekästä, rohkeaa ja päivänselvää.

Seuraa rohkeasti sydäntäsi

Jos sinulla on jokin päätös tehtävänäsi, huomioi, että elokuun täysikuu tuo mukanaan energiaa, joka tuo selkeyttä päätöksentekoon.

Luota vaistoihisi ja yritä olla epäilemättä itseäsi. Tämän täydenkuun energiat ovat vahvoja ja rohkeita, joten jatka eteenpäin rohkeasti juuri siihen suuntaan, joka tuntuu sinusta oikealta.

Elokuun täysikuu on laajentumisen ja selkeyden aikaa. On aika kunnioittaa sisällämme tapahtuvaa muutosta. On aika tehdä selkeitä päätöksiä ja luottaa vaistoihimme.

Käytä täydenkuun energiaa toivottaaksesi tervetulleeksi uusi ajanjakso, joka kärsivällisesti odottaa avautumistaan.

Elokuun täysikuu on 22.8. klo 15.01 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun 7.9. asti.

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-aquarius-full-moon-august-2021

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.