Elokuun täysikuu - kärsivällisyyttä ja ymmärrystä

elokuu täysikuu Aug 14, 2019

Samalla kun rakkauden ja kiintymyksen tarve kasvaa kasvamistaan, meneillään oleva jännite ihmissuhteessa todennäköisesti vain pahenee aiheuttaen lisääntynyttä stressiä ja draamaa.

Elokuun täysikuu tuo mukanaan mahdollisesti vihan, kateuden ja pelokkuuden tunteita sekä impulsiivista käytöstä. Stressi, ahdistus ja rakkauselämän yllättävät muutokset ovat voineet tuntua jo 31.7. alkaneesta uudestakuusta lähtien. Tämä korostaa kärsivällisyyden, ymmärryksen ja ehdottoman rakkauden tarvetta seuraavien kahden viikon aikana.

Tuleva täysikuu kiinnittää huomion rakkauselämään, luovuuteen, talouteen. Se myös lisää rakkauden ja kiintymyksen tarvetta seurauksista välittämättä. Kiintymyksen tarve voi olla niin suuri, että sinkut saattavat madaltaa omia standardejaan kumppanin etsinnässä välttääkseen yksinäisyyden. Mahdollisten kumppanien luonneviat saattavat jäädä huomioimatta, vaikka muille ympärillä oleville nämä ovat päivänselviä havaintoja. Saattaa olla myös haastavaa sopeutua, jos et saa vastakaikua tosirakkaudelta.

Parisuhteessa oleville saattaa olla tiedossa kitkaa ja erimielisyyksiä erilaisten tunnetilojen tai tarpeiden seurauksena. Ongelmallisessa parisuhteessa tämä lisää konfliktien ja kriisin mahdollisuutta. Terveessä parisuhteessa todennäköisempää on haudattujen jännitteiden nouseminen pintaan niin, että ne pystytään ratkaisemaan onnistuneesti.

Jos tunnetarpeet eivät täyty ihmiskontaktissa, vaarana on tunnevajauksen korvaaminen esimerkiksi makeisilla, shoppailulla tai päihteillä. Maltillisuudessa pysyttäessä edellä mainitut voivat olla hyväksyttäviä asioita, mutta ongelmia saattaa aiheuttaa luottorajan ylittyminen, vyötärön suureneminen tai ongelmat henkisen hyvinvoinnin kanssa. Yksinolo saattaa olla kaivattua kyetäkseen harjoittamaan rakkautta ja hyväksyntää itseään kohtaan.

Elokuun täysikuu voi saada mielialan ailahtelemaan ja pinnan lyhenemään. Suuttumus, vihaisuus ja taipumus ajattelemattomaan käytökseen lisäävät riskiä pienten ärsyttävien asioiden paisumiseen riidoiksi tai jopa tappeluiksi. Läheiset ihmissuhteet saattavat kärsiä impulsiivisesta käytöksestä ja aggressiivisuudesta.

Energian kanavointi esimerkiksi työntekoon tai kilpailuun auttaa välttämään vihamielisyyttä. Unelmien intohimoinen tavoittelu on suotavaa, mutta sovittelulla ja muiden tarpeiden huomioon ottamisella myös omien haaveiden toteutuminen on todennäköisempää.

Tulevan täydenkuun aikaan voi tapahtua pienimuotoinen kriisi tai uhkakuva, joka kuvaa elämäsi käännekohtaa. Paine voi kasvaa hyvinkin suureksi ja aiheuttaa neuroottista, pakkomielteistä tai tuhoavaa käytöstä. Käännekohdan laukaisija voi olla tapahtuma tai henkilö, joka vie voimavarasi.

Ihmissuhteissa saatat reagoida kontrolloimalla ja manipuloimalla toisia, mikä saattaa johtaa konflikteihin ja egojen kolhiintumisiin. Tämä on evoluutioprosessi, jolla on karmisia syitä ja vaikutuksia. Tarvitaan kompromissia, koska siinä ei ole selkeitä kyllä- tai ei-vastauksia.

Tiedossa on monimutkaisuutta ystävyys- ja rakkaussuhteisiin, kuten pakkomielteitä, omistushaluisuutta, kateutta tai parisuhteen ulkopuolisia suhteita. Saatat sekaantua johonkin ihmiseen, jonka kanssa on vaikea tulla toimeen, mutta josta on vaikea myös päästä eroon. Joku ihminen saattaa tulla karmillisista syistä elämääsi aiheuttaen ensin draamaa, jonka jälkeen poistuu elämästäsi. Tunnetko kenties vetovoimaa tiettyä ihmistyyppiä kohtaan vain täyttääksesi jonkin haudatun tunnetarpeen? Saatat myös solmia ihmissuhteen henkilön kanssa, joka yrittää kontrolloida sinua, loukata yksityisyyttäsi ja ottaa pois vapautesi.

Elokuun täysikuu on 15.8. klo 15.29. Ajanjakso kestää seuraavaan uusikuuhun asti, joka alkaa 30.8.

 

Lähteet:

Astrologyking.com

Timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.