Heinäkuun täysikuu - Muutosenergiaa ja uudelleensyntymistä

Heinäkuun täysikuu on 24.7. aamulla klo 5.36. Tämä on ensimmäinen vesimiehen merkissä oleva täysikuu, jonka saamme kokea, kun seuraava täysikuu elokuussa on myös vesimiehen merkissä.

Kahtena peräkkäisenä kuukautena oleva vesimiehen täysikuu kertoo siitä, että nämä kaksi täysikuuta ovat harmoniassa keskenään. Saatat huomata, että mitä ikinä tämän täysikuun jakson aikana eteesi tuleekaan, liittyy samainen aihe myös seuraavaan täyskuuhun, joka on 22. elokuuta.

Muutosenergiaa ja uudelleensyntymistä

Vedenkantajalla eli vesimiehellä on kyky tuoda muutosta kollektiiviseen tietoisuuteen. Vesimiehen energia on liitettynä luonnonmukaiseen parantumiseen, energiaan johon voimme olla erityisesti yhteydessä heinäkuun täysikuun aikaan.

Halutessamme löytää vaihtoehtoisia parantumiskeinoja vaivoihimme etenkin energeettisen tason kautta, tuleva täysikuu tukee tätä prosessia.

Samalla kun tämä aika tukee henkistä paranemispolkuamme, myös Pluto tarjoilee meille muutosenergiaa. Pluto on erittäin aktiivinen ja edustaa muutoksen prosessia, kuolemaa ja uudelleensyntymistä.

Täysikuulla on muutenkin tapana tuoda päätökseen asioita, joten saatamme löytää joissain asioissa ”kuoleman” jakson helpommin heinäkuun täysikuun aikana.

Minkä täytyy pudota pois? Mistä sinun on päästettävä irti, jotta voit kokea sinua odottavan uudestisyntymisen?

Saatat tuntea halun vapauttaa jotain elämästäsi tämän täysikuu aikana tai ehkä saatat saada intuitiivisia kuiskauksia joistakin muutoksista, joita sinun on tehtävä.

Jos nämä muutokset tuntuvat käsittämättömiltä tämän täydenkuun aikaan, älä huoli, sillä tuleva vesimiehen täysikuu elokuussa tulee auttamaan näkemään asiat selkeämmin.

Voit hyödyntää täydenkuun energioita miettimällä niitä elämäsi osa-alueita, joissa haluat nähdä muutoksia. Sinulla ei tarvitse olla valmiina kaikkia vastauksia, mutta jo mielen avoimena pitäminen ja uteliaisuus uusiin mahdollisuuksiin auttaa etenemään.

Vapaudu jumiutuneista malleista

Vesimiehen energia on vallankumouksellista ja haluaa tehdä asioita toisin. Se kannustaa meitä astumaan laatikon ulkopuolelle ja kääntämään asiat ylösalaisin uuden ja paremman tavan löytämiseksi. Kuinka voisit irrottaa itsesi vanhoista tavoista ja tottumuksista ja löytää uusia tapoja nähdä tai tehdä asioita?

Vesimiesenergia hyvin keskittynyt myös vapauden ympärille, joten tämä täysikuu saattaa innostaa meitä muuttamaan ja päästämään irti asioista, jotka saavat meidät tuntemaan itsemme jumiutuneiksi.

Kysy itseltäsi tämän täysikuun aikaan: Kuinka voin tuoda enemmän keveyttä ja helppoutta elämääni? Mitä tarvitsen, jotta voin saavuttaa tämän? Katso mitä nousee pintaan.

Vaikka heinäkuun täysikuu saattaa herättää muutoksen tuulet, sen himmetessä keveyden ja vapauden pitäisi tulla tilalle. Saatamme tuntea, että olemme tämän täydenkuun jälkeen enemmän ohjauksessa ja tuettuina, jotta voimme vapauttaa jotain, joka on painanut harteillamme.

Nyt täydenkuun aikaan on hyvä tehdä asioita, jotka liikuttavat sisäisiä energioita, hyviä vaihtoehtoja ovat esim. äänihoito, energiahoito tai jooga.

Heinäkuun täysikuu on 24.7. klo 5.36  ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun 8.8. asti.

 

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-aquarius-full-moon-july-2021

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.