Heinäkuun täysikuu - Uusi tie eteenpäin

Heinäkuun täysikuu on 13.7.2022 klo 21.37 kauriin merkissä. Tämän täydenkuun teemana on kuunnella intuitiota ja ajatella asioita uudesta näkökulmasta erimielisyyksien ja ongelmien ratkaisemiseksi.

 

Vastuuta, oivalluksia ja irtipäästämistä

Heinäkuun täysikuu vaatii meitä ottamaan vastuun elämästämme ja siitä, mihin suuntaan olemme matkalla.

Jos emme ole onnellisia, tyytyväisiä tai emme vietä aikaamme haluamallamme tavalla, tämä täysikuu kutsuu meitä ottamaan vastuun itseämme sabotoivista tekemisistämme, jotka ovat saattaneet johtaa meidät tähän, missä nyt olemme.

Täydenkuun aika saattaa myös tuoda oivalluksen, että joidenkin asioiden on tultava päätökseen. Tämä voi liittyä asioihin, jotka estävät saavuttamasta tavoitteitamme.

Saatamme huomata, että meidän on kypsyttävä, päästettävä irti ja ymmärrettävä, että tietyt ideat, toimet tai aikomukset eivät vain ole mahdollisia tai kestäviä juuri nyt.

Tähän täysikuuhun liittyy myös hieman alakuloista energiaa, joka voi saada meidät ymmärtämään, ettemme voi jatkaa enää samalla tavalla. Meidän on ehkä hyväksyttävä, että jotkin asiat eivät koskaan tule olemaan niin kuin haluamme niiden olevan. Tai meidän on hyväksyttävä se, etteivät asiat parane tai muutu ennen kuin itse muutumme.

Kypsän ja käytännöllisen lähestymistavan omaksuminen voi auttaa tekemään päätöksiä helpommin.

 

Mahdollisia haasteita kommunikoinnissa

Merkurius, joka on kommunikaatioplaneetta, on täysikuuta vastapäätä, joten on todennäköistä, että joudumme käymään vaikean keskustelun tai löydämme kaipaamaamme itseluottamusta, jota tarvitaan kertoaksemme kuinka todella tunnemme.

Tietoista kommunikaatiota voi olla vaikea saavuttaa, mutta kauriin täydenkuun käytännölliset, maadoitetut ja kypsät energiat auttavat meitä valitsemaan sanamme harkiten.

Merkuriuksen ja täysikuun asetelma voi luoda sisäisen ristiriidan rationaalisen ajattelun ja intuitiivisen tunteen välille. Sydämesi voi sanoa yhtä, mutta mielesi toista, mikä vaikeuttaa todellisten tunteidesi ymmärtämistä ja niiden jakamista toisille.

Vääristynyt todellisuuskäsitys voi johtaa hämmennykseen, ahdistukseen, sekaviin tunteisiin, päättämättömyyteen ja huonoon arvostelukykyyn. 

 

Tarkista sisäisen puheesi sävy

Irtipäästäminen, ovien sulkeminen tai hyvästit voivat kaikki olla vaikeita asioita, mutta heinäkuun täysikuu tuo tilaisuuden kirjoittaa kirjamme seuraavan luvun uudelleen sekä uudistaa unelmiamme ja tavoitteitamme, jotka eivät toteutuneet.

Kuitenkin kaikki kokemamme on osa elämää ja juurikin nämä osat vahvistavat meitä. Elämässä ei todellakaan ole vääriä polkuja, on vain oppitunteja, jotka tekevät meistä viisaampia, parempia ja osaavampia ihmisiä.

Voimme myös käyttää tätä täydenkuun energiaa muistaaksemme luovan voiman, joka sanoissamme on. Erityisesti itsellemme puhumilla sanoilla on paljon painoarvoa, joten muista tarkkailla, kuinka kommunikoit itsesi kanssa.

Jos huomaat, että sisäinen äänesi on itseäsi alentavaa tai sabotoivaa, kokeile voitko muuttaa itsepuhettasi positiivisempaan suuntaan. Yritä tehdä sisäisestä itsepuheestasi rehellistä, mutta myös sellaista, mikä saa olosi tuntemaan hyväksi.

 

Heinäkuun täysikuu on 13.7.2022 klo 21.37 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 28.7. asti.

Täydenkuun jälkeinen vähenevän Kuun vaihe on hyvää aikaa irtipäästämiseen, lepäämiseen, parantumiseen, uudistamiseen, meditoimiseen, siivoamiseen ja sadonkorjuuseen.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

https://astrologyking.com/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.