Helmikuun täysikuu - Löydä sisäinen rauhasi

Intensiivisen helmikuun jälkeen lauantain 27.2. täysikuu tuo mukanaan kaivattua tyyneyttä.

Täysikuu esiintyy silloin, kun aurinko ja kuu ovat vastakkaisilla puolilla taivasta. Voimme ajatella auringon edustavan tietoista mieltä ja kuun alitajuista mieltä. Tästä näkökulmasta ajatellen täysikuun aikaan tietoinen mielemme heijastaa alitajuntaamme ja tuo sieltä pintaan syvällisempää puoltamme ja erilaisia tunteita, jotka haluavat tulla nähdyiksi.

Seuraa sydäntäsi

Helmikuun täysikuu on neitsyen merkissä, joka edustaa itsenäisyyttä, sisäistä voimaa ja vapautta tehdä kuten haluaa. Neitsyen kyky muodostaa yhteys korkeampaan itseensä, kuunnella kehonsa tarpeita ja seurata sydäntään ollen samanaikaisesti maadoittuneena, on lahja, jota meille kaikille tarjotaan tulevan täysikuun aikana. 

On hyvä olla tietoinen, että neitsyt-energialla on toisinaan taipumus olla ylikriittinen ja ajatella liikaa asioita, joten yritä palata takaisin sydämeesi, jos huomaat näitä merkkejä itsessäsi.

Helmikuun alkupuoliskon vahvat energiat ovat saattaneet johtaa tekemään dramaattisia muutoksia elämässämme. Olemme saattaneet kuulla kutsun etsiä uutta vapautta tai ehkä olemme huomanneet elävämme enemmän mielessä kuin kehossa ja tarvinneet tässä tasapainotusta.

Olemme saattaneet löytää itsemme pohdiskelemassa kahden vaihtoehdon välillä tai tuntea epävarmuutta monestakin asiasta. Olemme saattaneet huomata mielemme käyvän ylikierroksilla; arvioimalla, kyseenalaistamalla ja jopa murehtimalla menneisyyttämme.

Löydä rauha itsestäsi

Tulevan täysikuun voimassa vallitsee rauhallisuus ja tyyneys, joka muistuttaa meitä siitä, että meillä on aina valta tehdä parhaamme missä ikinä olemmekin. Se muistuttaa meitä pitämään uskomme ja palauttamaan toivomme. Se muistuttaa, että muutos missä tahansa muodossa, voi aina johtaa meidät paikkoihin, joita emme koskaan olisi osanneet kuvitellakaan.

Kuinka voit parhaiten hyödyntää mahdollisia muutoksia? Kuinka voit omaksua meneillään olevat energiat elämässäsi ja löytää rauhan niiden kanssa?

Rauhan tunteminen muutoksen ja nykytilanteen suhteen ei aina välttämättä ole helppoa, mutta pienetkin aikomukset tuoda hyväksyntää tilanteeseen voi vaikuttaa valtavasti omaan sisäiseen hyvinvointiin.

Voimakkaita tunteita ja asioiden kyseenalaistamista

Täysikuun aika on aina varjojen tuomista valoon, mutta tämän täysikuun energiat näyttävät siltä, ​​että mitä tahansa on pyrkimässä pintaan, voi näyttäytyä jo ennen täysikuuta.

Ennen täysikuuta voimme saada yllättävää tai jopa mieltä järkyttävää tietoa, joka voi voimistaa tunteitamme tai asettaa meidät kyseenalaistamaan asioita.

Täysikuun ollessa huipussaan näyttää kuitenkin siltä, ​​että asiat voivat rauhoittua. Vaikka täysikuulla yleensä on taipumus voimistaa tunnekokemuksia, helmikuun täysikuu on energioiltaan hieman pehmeämpi ja voi antaa meille mahdollisuuden nähdä asiat uudesta ja lempeämmästä näkökulmasta.

Helmikuun täysikuu on 27.2.2021 klo 10.17 ja sen vaikutukset kestävät aina seuraavaan uuteen kuuhun asti, joka on 13.3.2021.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-virgo-full-moon-february-2021

https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

 

 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.