Helmikuun täysikuu - Keskity ilon luomiseen


Helmikuun täysikuu on tulisen Leijonan merkissä 16.2. klo 18.56, mikä saattaa laittaa pohdiskelemaan ja etsimään syvempää merkitystä elämälle.

Tarkoitus löytyy sisältä - ei ulkoa

Täydenkuun energiat auttavat meitä muistamaan, että korkein potentiaalimme tai tarkoituksemme ei ole jokin kaukainen paikka, johon meidän on ponnisteltava päästäksemme, vaan pikemminkin pieni hiljainen tila, joka asuu sisällämme.

Sillä ei ole oikeastaan ​​väliä mitä teemme, koska täyteen potentiaaliimme linjautuminen tulee syvemmästä, paljon yksinkertaisemmasta paikasta. Päästä irti ajatuksesta, että sinun on tehtävä lujasti töitä löytääksesi tarkoituksesi – se löytyy sisältä, ei ulkoa.

Mikä estää sinua elämään korkeimman potentiaalisi mukaan? Mitkä ajatukset, asenteet, uskomukset ja tavat estävät sinua saamasta yhteyttä siihen osaasi itsestäsi, joka kaiken näiden alla oikeasti olet?

Ajattele, miltä tuntuu olla linjassa tarkoituksesi ja korkeimman potentiaalisi kanssa. Mitä tunteita nousee pintaan?

Pintaan nousevat tunteet voivat sisältää vihjeitä siitä, mihin olisi hyvä kiinnittää huomiosi ja mitä alueita tulisi tutkia syvemmin. Saatat saada inspiraatiota uusien ideoiden luomiseen ja työstämiseen.

Keskity ilon luomiseen

Helmikuun täysikuu tuo mukanaan myös keveyden energiaa. Se muistuttaa meitä pehmentämään olemustamme ja keskittymään ilon luomiseen. Ilon tilassa oleminen on yksi nopeimmista tavoista yhdistää meidät korkeimman tarkoituksemme polulle.

Ilon polku ja tarkoituksen polku kietoutuvat hyvin usein yhteen. Seuraamalla toista näistä, löydämme lopulta tiemme myös toisen luo.

Jos tunnet olosi raskaaksi jostakin elämäsi osa-alueesta tai olet turhautunut ympärilläsi tapahtuviin asioihin, tutki voitko ottaa askeleen taaksepäin ja antaa mahdollisten turhauttavien tilanteiden pehmetä. 

Pystyisitkö löytämään asioiden hauskan puolen? Tai muistuta itseäsi siitä, että kaikki on väliaikaista eikä turhautunut olo myöskään kestä ikuisesti.

Nauru on myös voimakas lääke, joten tee asioita, jotka tuovat iloa ja saavat naurun pintaan. Hassuttele, katso hauska elokuva tai lue jokin hauska kirja ja anna naurun virrata olemuksessasi.

Intohimoa ja luovuutta

Venus ja Mars ovat myös linjassa tulevan täydenkuun alla ja lähettävät tiellemme intohimoisia, luovia ja tasapainottavia energioita.

Venus ja Mars edustavat feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta, jumalatarta ja jumalaa. Molemmat energiat elävät sisällämme ja voivat uudestisyntyä tämän täydenkuun alla.

Käytä tätä Leijonan täydenkuun tulista energiaa ollaksesi täysiä se, kuka olet. Tunne olosi kauniiksi ja luottavaiseksi kehossasi, tee voimaannuttavia päätöksiä ja anna intohimon nousta pintaan. Tanssi ja liike ovat hyviä keinoja saada energiat virtaamaan.

Kaiken kaikkiaan tämä on voimakas täysikuu. Käytä sen energiaa tasapainon luomiseen maskuliinisen ja feminiinisen puolen välille ja lisää intohimon ja ilon luomista elämääsi.

Helmikuun täysikuu on 16.2. klo 18.56 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 2.3. asti.

 

 

Lähteet:

 https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-leo-full-moon-february-2022

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.