Helmikuun 2023 täysikuu - Anna sisäisen valosi loistaa

täysikuu Feb 02, 2023
Helmikuun 2023 täysikuu on Leijonan merkissä 5.2. klo 20.28.

Leijona yhdistetään usein kuninkaalliseen, loistokkuuteen ja keskipisteenä olemiseen. Leijonan edustama energia on ylpeää, joka rohkaisee pörhistelemään leijonanharjaa ja kulkemaan läpi elämän itsevarmana.

Viime kuukaudet ovat saattaneet tuntua hyvinkin intensiivisiltä, joten voi tuntua todella piristävältä ottaa haltuun osa tästä Leijonan kuplivasta energiasta!

Hellitä hetkeksi

Helmikuun täydenkuun alla anna itsellesi lupa ravistella leijonanharjaasi ja asettaa vaihteeksi itsesi etusijalle. Tee jotain, mistä pidät ja mikä saa ilon kuplimaan sisälläsi. Tee jotain, mikä saa tuntemaan olosi erityiseksi!

Kaiken arjen pyörityksen ja erilaisten vastuiden myötä elämän hauskuus voi jäädä taka-alalle, ja on helppoa jäädä kiinni elämän vakavuuteen. Elämän ei kuitenkaan oikeasti tarvitsisi olla niin vakavaa kuin mitä siitä usein teemme, joten yritä hellittää edes hetkeksi.

Leijonan täysikuu haluaa meidän palaavan itsemme äärelle; se haluaa meidän loistavan sisäisen valomme kirkkaasti koko maailman nähtäväksi. Tämä täysikuu ei ole itsesi pienentämistä varten, vaan nyt on aika mennä eteenpäin.

Uusia näkökulmia

Muutoksen planeetta Uranus on aktiivinen helmikuun täydenkuun aikana, mikä voi luoda epävarmuuden tai epävakauden tunteen.

Uranus ravistelee asioita herättääkseen meidät syvempään totuuteen. Se ravistelee asioita, jotta voimme nähdä ne uudesta näkökulmasta. Kun muutamme tapaamme katsoa asioita, asiat joita katsomme, muuttuvat.

Näkökulman muutoksen myötä saatamme huomata haluavamme muuttaa asioita elämässämme tai lähestyä asioita uudella tavalla. Saatamme tehdä äkillisen päätöksen tai vihdoin päättää toimia jonkin asian suhteen, jota olemme jo aikamme pyöritelleet mielessä.

Yksinkertaista asioita

Vaikka tätä täysikuuta ympäröi rohkea, eteenpäin vievä energia, saattaa myös olla syytä pitää mielessä yksi Leijonaenergian syvemmistä periaatteista, joka on yksinkertaisuus. Se kehottaa meitä palaamaan takaisin sydämeemme ja siihen, mikä on todella merkityksellistä.

Joskus yksinkertaisin ratkaisu ja yksinkertaisin toiminta voi olla järkevintä. Joskus kaiken pitäminen yksinkertaisena voi helpottaa levollisuuden ja huolettomuuden virrassa pysymistä.

Mitä ikinä sitten tapahtuukaan tämän täydenkuun alla, muista palata takaisin yksinkertaisuuteen. Miten voisit yksinkertaistaa tilannetta? Kuinka voisit toimia yksinkertaisimman vastauksen kanssa?

Saatat huomata, että keskittymällä yksinkertaisuuteen ja toimimalla sydämestä käsin, voit tuntea myös keveyden palaavan olemukseesi. 

Tammikuun 2023 täysikuu on sunnuntaina 5.2. klo 20.28 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uusikuuhun 20.2. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.