Helmikuun 19.2. täysikuu tuo mukanaan vapauden tunteen

täysikuu Feb 18, 2019

Helmikuun täysikuu tuo mahdollisuuden muutokseen, romanssiin ja menestymiseen. Tämä on täydellinen ajoitus, sillä tuleva täysikuu jatkaa hyvillä uutisilla helmikuun hyvän onnen uudenkuun jälkeen. On erittäin harvinaista, että kaksi näinkin potentiaalista kuun vaihetta osuu peräkkäisille jaksoille.

Tulevan täysikuun aikaan voi tulla vahva tarve päästää irti elämää rajoittavista tekijöistä. Tämä on hyvää aikaa luottaa omiin vaistoihin ja suunnata katse tärkeimpiä intohimoja kohden, ehkä ottaa myös muutamia riskejä. Nyt on hyvä aika antaa mahdollisuus muutokselle, jännitykselle ja seikkailulle.

Avomielisyys ja kokeilunhalu voi olla myös seksuaalisesti vapauttavaa, se voi tuoda virkistystä jo olemassa olevaan parisuhteeseen tai intohimoa uuteen romanssiin.

Täydenkuun tuomalla uhkarohkeuden energialla, tämä on hyvä hetki uusien projektien aloittamiseen. Vaikka taisteluasenne ja adrenaliini jossain vaiheessa varmasti hiipuukin, voi tämä olla hyvä hetki saattaa uudet projektit tilaan, jossa ei enää tarvita erityistä ponnistusta ja aloitekykyä.

Helmikuun täysikuu tuo siis tullessaan jännittäviä mahdollisuuksia, jotka tuovat vapauden tunnetta ja elämisen iloa. Moni erillinen asia, joka on tähän asti saattanut hämmentää, pelottaa tai masentaa, voi nyt näyttääkin järkevältä kokonaisuudelta.

Helmikuun täysikuu on tiistaina 19.2.2019 klo 17.53. Täydenkuun jakso kestää aina maaliskuun uusikuuhun asti, joka alkaa 6.3.2019.

 

Lähteet:

https://astrologyking.com/full-moon-february-2019/
https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.