Huhtikuun täysikuu - Vuoden suurin ja kirkkain pinkki superkuu


Vuoden suurin ja kirkkain pinkki supertäysikuu on Suomen aikaa 8.4.2020 aamulla klo 5.35.

Superkuun aikaan Kuu on kiertoradallaan Maata lähimmässä pisteessä juuri täydenkuun aikaan, jolloin se näyttää Maasta katsoen normaalia isommalta.

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Tämän ajan energiat ovat voimakkaita, hämmentäviä ja voivat herättää kaikenlaisia ​​tunteita. Tuleva täysikuu on hyvää aikaa etsiä piristystä ja lohtua omaan elämään.

Pinkki superkuu antaa mahdollisuuden sisäiselle tarkastelulle

Onko sinulle koskaan tullut tunne, että pitäisi ottaa askel taaksepäin tai saada kunnolla raitista ilmaa? Oletko koskaan tuntenut lannistuvasi ympäristön vaikutuksesta tai vastassa olevista ongelmista? Nyt on tauon paikka. Nyt on aika ottaa tilaa. Näinä aikoina yötaivaalle katsominen ja täysikuun muotoutumisen seuraaminen voivat tuoda sisäistä rauhaa ja selkeyttä.
 

Täysikuu kutsuu muutokseen

Kuu opettaa meille, että elämässämme on eri vaiheita; asiat muuttuvat ja mekin muutumme jatkuvasti. Nämä ajat ovat täynnä monia muutoksia, jotka voivat tuntua hyvinkin järkyttäviltä. Tästä syystä kuun katseleminen, ja muistaminen, että olemme vain yksi osa maailmankaikkeutta, voi antaa meille virkistäviäkin näkökulmia.

Mitä tarkoittaa olla yksilö?

Huhtikuun täysikuun energioissa on kyse itsenäisyydestä ja yksilöllisyydestä. Se on oman tiensä kulkija, joka ei halua noudattaa ennalta suunniteltuja normeja, vaan sen sijaan haluaa olla spontaani. Tämä energia suuntaa meitä tarkastelemaan sitä, keitä me olemme, mitä me haluamme ja mikä tärkeintä, mitä mielestämme tarkoittaa olla yksilö.

Tällä hetkellä kohtaamme kysymyksen siitä, kuka haluamme olla ja kuinka haluamme toimia. Koko yhteiskunta ja itse järjestelmä ovat uudistumassa merkittävästi.

Henkilökohtainen voima vaikuttaa kollektiiviin

Täysikuun energioissa on vahvana halu auttaa ja pitää huolta toisista. Pystymme parhaiten auttamaan muita ymmärtämällä ensin kuka itse olemme. Syvällä itsessämme pystymme vahvistamaan omaa energiaamme ja sitä kautta auttamaan myös toisia.

On myös täysin hyväksyttävää olla pelon tilassa juuri nyt; selviytymisvaistomme aktivoituvat. Tärkeintä on huolehtia itsestämme nyt ja tutkia, keitä me todella olemme.

Selvitä roolisi

Yksi keino tutustua paremmin itseemme, on saada selväksi ”roolimme”.  Emme enää mahdu rooliin, jossa muut päättävät puolestamme ja jossa miellytämme muita. Ilmassa on kapinallista energiaa ja jos pidättelemme itseämme suhteessa muihin tai muiden odotuksiin, tämä paine tulee tuntumaan. Muiden miellyttäminen vie meidät vain kauemmaksi omasta itsestämme.

Huhtikuun täysikuu tuo myös mukanaan kompromisseja ja ymmärrystä, vaikka se saattaakin ajoittain tuntua hieman hankalalta. Olemmeko koskaan käyneet kiistelyä jonkun kanssa vain ymmärtääksemme, että sanomme molemmat samoja asioita, mutta vain eri tavoin? Täydenkuun energiaan voi liittyä väärinkäsityksiä, joka vaativat meiltä erityistä tarkkaavaisuutta ja huomiota.

Täydenkuun aika yleisesti

Täydenkuun aika vie kodin, perheen ja läheiset suhteesi tarkempaan tarkasteluun seuraavien kahden viikon ajaksi. Vastakkaiset voimat, kuten työ versus koti tai mitä tarvitset versus ​​mitä haluat, luovat sisäisiä jännitteitä ja ulkoisia paineita. Tämä voi johtaa konflikteihin ja kriiseihin, jotka kuluttavat energiaa.

Tunteet ja vaistot saavuttavat huippunsa täydenkuun aikaan. Tämä on täydellistä aikaa käyttää hyödyksi lisääntynyttä emotionaalista vahvuutta ja intuitioa selviytyäkseen kaikista ihmissuhteiden haasteista. Alitajuinen tietoisuus mahdollistaa puolueettoman ja tasapainoisen tarkastelun henkilökohtaisiin ihmissuhteisiin. Näet selkeästi suhteiden dynamiikan tai negatiiviset tunteet, jotka aiheuttavat epäharmoniaa.

Huhtikuun täysikuu on 8.3. klo 5.35. Ajanjakso kestää kaksi viikkoa, 22.4. alkavaan uuteen kuuhun asti.

 

 

Lähteet:

https://www.moonomens.com/pink-super-full-moon-april-2020/

https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.