HUHTIKUUN TÄYSIKUU - Pinkki supertäysikuu ja intuition aika

 

Huhtikuun pinkki supertäysikuu on skorpionin tähtimerkissä 27.4. klo 6.31 ja se kutsuu irtipäästämään asioista, jotka eivät enää palvele meitä.

Koska superkuu on aina lähempänä maata kuin tavallinen täysikuu, saatamme myös tuntea sen energian voimakkaammin.

Täysikuulla on tapana vetää meistä asioita ”ulos”. Sen taikana on se, että se voi tuoda asioita pinnalle, paljastaa piilotetut haavat ja herättää tunteita, joiden olemassaolosta emme ole olleet edes tietoisia. Tästä syystä täysikuita voidaan pitää tehokkaina portaaleina irtipäästämistä ajatellen.

Mistä haluat päästää irti? Minkä asioiden toivot poistuvan elämästäsi? Mitä kaipaat ollaksesi vapaa?

Tuleva täysikuu on aikaa, jolloin saatamme tuntea luonnollista vetovoimaa vapauttaa itsemme asioista, jotka eivät enää palvele korkeinta parastamme.

Täysikuu skorpionin vesimerkissä

Skorpioni hallitsee muutosta ja uudistumista. Se edustaa sitä osaa tietoisuudestamme, joka pyrkii jatkuvasti selviytymään rajoittuneisuutemme kanssa. Vastakohdat korostuvat teemoina tämän täydenkuun aikana; voima ja voimattomuus, luominen ja tuhoaminen, luottamus ja epäluottamus.

Kun huhtikuun täysikuu on skorpionin vesimerkissä ja myös kuuta hallitsee vesielementti, saatamme tuntea olevamme erityisen herkkiä ja olevamme kosketuksissa korkeampiin aisteihimme. Saatamme kuulla intuitiomme selkeämmin tai voimme olla herkempiä ​​ympärillä olevien energioille.

Herkistyneet aistimme voivat olla oppaanamme ja auttaa meitä matkustamaan syvempään tietoisuuden ja ymmärryksen tilaan. Intuitiomme on arvokas supervoima, ja tulevana täydenkuun aikana siihen on myös helpompi päästä käsiksi.

Tasapainota itseäsi ympäröivät energiat

Poimimme usein ympärillämme olevia energioita omaan energiakenttäämme, olimme tietoisia siitä tai emme, ja joskus nuo energiat voivat tarttua meihin pidemmäksikin aikaa.

Puhdistamalla energiakehomme voimme palata takaisin tasapainon tilaan. Varaa aikaa puhdistaaksesi ja tasapainottaaksesi kehosi energiat, joko käymällä kylvyssä, käyttämällä apunasi kiviä ja kristalleja tai polttamalla kuivattuja yrttejä tai suitsukkeita.

Sukella syvemmälle tunteiden juurisyyn äärelle

Salaisuudet saattavat paljastua tai uutta tietoa voi tulla pinnalle tämän täysikuun vaikutuksesta. Saatamme myös muistella menneitä kuukausia, minkä johdosta voimme saada enemmän selkeyttä joistakin tekemistämme päätöksistä.

Jos tunnet ajatuksesi käyvän kierroksilla, muista pysyä maadoitettuna ja harjoittele itsehoitoa. Asia mikä saa sinut levottomaksi voi toimia myös vihjeenä sille, mihin sinun tulisi sukeltaa syvemmälle.

Kun kuohuttava tai ahdistunut energia nousee pintaan, haluamme monesti työntää sen pois. Skorpionin energia kuitenkin yrittää näyttää ja opettaa meille, että joskus ainoa tie on rohkeasti läpi tunteen. Sen sijaan, että yrittäisimme sivuuttaa tunteita, annammekin itsemme tutkia tunteidemme juurisyitä, riippumatta siitä kuinka epämiellyttävää niiden tutkiminen voi olla.

Monesti kun antaudumme, tuntemamme epämiellyttävä energia menee ohi ja tilalle tulee uutta viisautta, syvempää ymmärrystä, suurempaa myötätuntoa ja ymmärrystä kokonaiskuvasta. Anna itsellesi mahdollisuus sukeltaa mihin tahansa sisäiseen kaaokseen, johon tunnet vetoa. Läsnäolon opettelussa epämiellyttävien tunteiden kanssa on voimaa. 

Kaiken kaikkiaan Huhtikuun pinkki supertäysikuu tuo osansa intensiteetistä ja herkkyydestä, mutta myös mahdollisuuden vapautua erityisesti energeettisellä tasolla.

Huhtikuun täydenkuun vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun 11.5. asti.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-scorpio-super-full-moon-april-2021

https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.