Huhtikuun täysikuu - Epätasapainosta harmoniaan

Huhtikuun täysikuu on Vaa’an merkissä 16.4. klo 21.55. Vaikka täysikuu on huipussaan 16.-17.4., jännittyneen energian on saattanut tuntea jo neljä päivää ennen ja se jatkuu vielä neljä päivää huipun jälkeen.
Tasapainota jännitteitä

 Jos tunnet kasvavaa jännitystä ja pingotusta täysikuuta edeltävinä päivinä, se on luultavasti merkki siitä, että jostain on päästettävä irti. Jännitystä on purettava jostain, jotta voi jatkaa taas eteenpäin. 

Missä sinun tulisi luoda parempaa tasapainoa elämässäsi? Usein jännitys johtuu siitä, että asiat ovat olleet epätasapainossa liian pitkään, joten käytä näitä energioita hyväksesi palauttaaksesi elämäsi takaisin tasaiseen virtaukseen.

Tarkastele maskuliinin ja feminiinin tasapainoa

Kääpiöplaneetta Eris, joka liittyy feminiinisyyteen, on hyvin aktiivinen tämän täydenkuun aikaan. Nyt on hyvä aika ilmaista feminiinistä puoltasi, jotta voit tuntea olosi voimalliseksi, ja itsevarmaksi kehossasi.

Anna naisellisen voimasi liekin syttyä täydenkuun alla. Anna liekin lämmön muistuttaa sinua kadonneesta viisaudestasi, joka kuuluu feminiinille. Anna liekin nousta, jotta voit tuoda tasapainoa maskuliinisiin ja feminiinisiin energioihin.

Elämme vahvasti maskuliinisessa yhteiskunnassa, ja vaikka maskuliinisessa energiassa ei ole yhtään mitään vikaa, ja tarvitsemme sitä yhtälailla, tarvitsemme silti enemmän tasapainoa feminiinin ja maskuliinin välille.

Jokaisella meistä on voima luoda tämä tasapaino kiinnittämällä tietoisesti huomiota pehmeämpään puoleemme ja vaalimalla näitä ominaisuuksia itsessämme, niin naisina kuin miehinä.

Koska Vaaka hallitsee tapaamme olla yhteydessä muihin, myös ihmissuhteemme voivat nousta valokeilaan tämän täydenkuun aikana.

On hyvä muistaa, että suurin osa ihmisistä, joita kohtaamme elämässämme, voivat toimia peileinä, jotka heijastavat meille takaisin asioita, joita meidän olisi hyvä työstää itsessämme tai toisaalta asioista, joista olla iloisia ja tyytyväisiä itsessämme. Täydenkuun aikaan saatamme tuntea tarvetta asettaa tarkat rajat varmistaaksemme, että antamisen ja saamisen virta tasapainottuu ihmissuhteissamme.

Mitkä asiat tuovat harmoniaa elämääsi ja mitkä eivät?

Mitä tahansa tapahtuukin, pidä ajatus harmoniasta mielessäsi. Kaikki mikä hajoaa, tai mikä tahansa eteen ilmaantuva ”eripura” tai epäharmonia, on yksinkertaisesti mahdollisuus tasoittaa energiavirtausta elämässäsi.

Kuten aina, täysikuut ovat voimakkaita vapautumisen ja asioiden päättymisen hetkiä. Käytä huhtikuun 2022 täydenkuun energiaa päättääksesi kaiken sen, mikä ei enää tuo harmoniaa elämääsi. Luota sisälläsi olevaan viisauteen, kun on kyse mistä tahansa tehtävästä päätöksestä.

Huhtikuun täysikuu on 16.4. klo 21.55. ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 30.4. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.