Huhtikuun 2023 täysikuu - Löydä sisäinen tulesi

täysikuu Apr 05, 2023

Huhtikuun 2023 täysikuu Vaa’an merkissä saavuttaa huippunsa 6.4. klo 7.34. Vaaka on merkki, joka liittyy ihmissuhteisiimme ja siihen, kuinka olemme vuorovaikutuksessa muihin. Vaaka liittyy myös oikeudenmukaisuuteen ja muiden hyvinvointiin ja tarpeisiin.

Tämä täysikuu voi nostaa näkyville ihmissuhteet ja sen, kuinka päätämme esiintyä niissä. Mitkä suhteet tuovat parhaat puolemme esiin? Mitkä uskomukset, joita meillä on, saavat meidät pienentämään itseämme ja kutistumaan sellaisiksi mitä todellisuudessa emme ole?

Täysikuu saattaa valaista tätä meille, ja antaa mahdollisuuden tuntea itsevarmuutta, tukea ja tulla nähdyiksi. Saatamme myös vihdoin saada itseluottamusta päästää irti tai muuttaa suhteita, jotka eivät enää palvele itseämme.

Löydä yhteytesi ympäröivään maailmaan 

Vaa'an täysikuu kutsuu meitä tulemaan syvemmälle, enemmän yhteyteen ja harmoniaan ympärillämme olevan maailman kanssa. Se rohkaisee meitä luomaan syvempiä yhteyksiä muihin.

Olemme usein niin keskittyneitä sisäiseen maailmaamme, mutta tämä täysikuu rohkaisee olemaan enemmän yhteydessä myös muiden kanssa.

Vahvalla Vaaka-energialla on taipumusta saada hukkaamaan itsemme muiden läsnäoloon, vaikka emme oikeastaan haluaisi niin tehdä. Joskus se kuitenkin on välttämätön osa itsemme löytämistä.

Jos olet huomannut eksyneesi toisen energioihin, tämä täysikuu on tilaisuutesi olla jatkossa enemmän yhteydessä siihen, kuka todella olet ja myös näyttää se muille.

Chiron kutsuu tarkkailemaan tapojamme

Asteroidi Chiron, joka tunnetaan ”haavoittuneena parantajana,” on erittäin aktiivinen tämän täydenkuun aikana. Se antaa tukea ja kutsuu meitä tarkkailemaan, kuinka haavamme voivat ohjata suhteitamme - sekä tapojamme ja sitä, kuinka olemme vuorovaikutuksessamme muiden kanssa.

Haavamme voivat joskus estää meitä olemasta täysin läsnä ja aito suhteissamme. Chironin energia muistuttaa meitä siitä, että haavojemme ei kuitenkaan tarvitse olla esteenä, vaan ne voivat olla olemassa ja silti johtaa meidät eheyteen, rakkauteen ja yhteyteen.

Epäsovusta takaisin harmoniaan

Huhtikuun täysikuuhun liittyy planeetta Venuksen lisäksi kaksi vahvaa feminiinistä vaikuttajaa; kääpiöplaneetta Eris, joka on riidan ja konfliktin jumalatar, ja Vesta, joka on tulen jumalattaren mukaan nimetty asteroidi.

Näiden jumalatarvoimien vaikutus voi ilmetä muutamalla eri tavalla. Eris saattaa aiheuttaa meille jonkin verran ”tuhoa”, jolloin voimme tuntea epäsopua, mutta vain, jotta voimme ryhtyä toimiin lisätäksemme harmoniaa.

Vestalla on pehmeämpi ja lempeämpi energia, mikä voi myös olla vastalääke kaikelle erimielisyydelle tai kiistalle, jota Eris aiheuttaa. 

Vesta muistuttaa meitä palaamaan kotiimme, keskustaamme ja sisäiseen tuleen. Sisäinen tulemme edustaa totuuttamme, aitouttamme ja sitä, keitä me todella olemme ilman kaikkia kerroksia, joita yhteiskunta ja odotuksemme heijastavat meihin.

Tämän täydenkuun alla on aktiivisena paljon energiaa, mutta se näyttää kutsuvan meitä tunnistamaan kokonaisuutemme, etsimään syvempiä yhteyksiä, ja toisaalta katkaisemaan yhteydet, jotka pitävät meidät jumissa, kunnioittamaan epäsopua ja pyrkimään löytämään oman sisäisen tulemme.

 

Huhtikuun 2023 täysikuu on torstaina 6.4. klo 7.34 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 20.4. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/ 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.