Joulukuun täysikuu - Irtipäästämisen aika

 

Joulukuun täysikuu valaisee polun uudelle vuodelle. Se kehottaa meitä päästämään irti kaikesta, mikä painaa meitä alaspäin ja tuntuu raskaalta. Täysikuu on 29.12. klo 05.28 Suomen aikaa.

Vaikka vuosi 2020 on kääntänyt monet asiat ylösalaisin, on tärkeää katsoa taaksepäin myös niitä asioita, joista voimme olla kiitollisia, vaikka niitä olisikin vaikeampi löytää.

Mistä asioista voit olla kiitollinen tänä vuonna? Mitä opit kuluneena vuonna? Mitä uutta löysit? Kuinka olet kasvanut henkisesti vuoden aikana?

Vaikka tänä vuonna elämässäsi olisi ollut pitkiäkin alamäkiä ja vain pieniä nousuja, on todennäköistä, että silti löydät asioita, joista voit olla kiitollinen.

Turvallisuus tulee sisältäpäin

Kuu edustaa tunteitamme, mutta myös sitä, mikä saa meidät tuntemaan olomme turvalliseksi. Se edustaa kykyämme hoitaa itseämme ja huolehtia emotionaalisista tarpeistamme.

Vaikka turvallisuutemme on ollut suurennuslasin alla kuluneena vuonna, kuu muistuttaa meitä siitä, että kaikki turvallisuus ei kuitenkaan ole kadonnut. Se muistuttaa meitä siitä, että meillä on aina oma voimamme, jolla luomme turvallisuutta, mukavuutta, rakkautta ja lämpöä tässä ihmiskehossa, jota voimme kutsua myös kodiksi.

Puhdista ja irtipäästä vanhasta

Tulevaan täysikuuhun liittyy puhdistusenergia, joten anna itsellesi lupa puhdistaa, päästää kaikki ulos ja vapauttaa itsesi kaikesta, mitä et enää halua ottaa mukaasi uuteen vuoteen. Se kehottaa meitä päästämään irti, ei taistelun tai ponnistelun kautta, vaan antamalla itsemme vain olla.

Tämä on herkkä täysikuu, joka saattaa herättää syvimmät ja kipeimmät tunteesi, mutta samalla tunteiden pintaan tuleminen antaa myös mahdollisuuden vapautua niistä.

Anna aaltojen pauhuta ympärilläsi. Anna tunneaaltojesi huuhtoutua takaisin mereen. Anna täysikuun värähtelyjen rauhoittaa ja vapauttaa sinut. Anna kuun energioiden ohjata sinut sisäiseen kotiisi, jossa olet turvassa ja jossa kaikki on hyvin. 

Ota aikaa itsetutkiskelulle

Missä asioissa olet venynyt liikaa, ylittänyt omat rajasi? Missä asioissa poltat kynttilää liian nopeasti tai voimakkaasti? Missä asioissa yrität liian kovasti?

Nämä elämämme osa-alueet voivat kertoa epävarmuuksistamme. Asioissa, joista välitämme liikaa, voi piillä jotain syvempää, jota voi olla hyvä tutkiskella täysikuun valaisevan valon alla. Ota aikaa kuunnellaksesi kehosi, sydämesi ja sielusi tarpeita.

Joulukuun täysikuun vaikutukset kestävät kaksi viikkoa, aina 10.1.2021 alkavaan uuteen kuuhun asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-cancer-full-moon-december-2020

https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.