Joulukuun täysikuu - Laajenna perspektiiviäsi

 

Vuoden 2021 viimeinen täysikuu laskeutuu kaksosten tähtimerkkiin 19.12. Tulevaa täysikuuta voidaan pitää erittäin onnekkaana Jupiterin harmonisen sijainnin vuoksi. Joulukuun täydenkuun henkinen merkitys on aineellisen ja henkisen kasvun tilaisuuksien hyödyntäminen.

Tuleva täysikuu tuo myös jännittyneen näkökulman Venukseen ja Plutoon nähden. Se voi korostaa epätasapainoa rakkaussuhteissa ja aiheuttaa myös taloudellista stressiä. Onneksi Jupiterilla on vahvempi vaikutus ja se voi auttaa ratkaisemaan tällaiset ongelmat ja löytämään onnea ja onnellisuutta erityisesti rakkauden ja rahan suhteen.

Yritä nähdä asioiden molemmat puolet

Täysikuilla on tapa vetää asioita ulos meistä. Täysikuu on kuun syklin huippu, joka pyrkii saavuttamaan huippunsa myös omassa elämässämme.

Jupiter, joka on laajentumisen ja runsauden planeetta, on erittäin aktiivinen joulukuun täysikuun aikana. Jupiter suurentaa mitä tahansa se koskettaakin, mutta sillä on myös taipumus antaa meidän nähdä myös asioiden hyvät puolet.

Kun näkökulmamme laajenee, pystymme avautumaan uusille mahdollisuuksille, ratkaisuille ja paremmille tavoille tarkastella asioita. 

Käytä tätä kaunista täydenkuun energiaa venyttääksesi mielesi ulottuvuuksia ja nähdäksesi asiat laajemmasta ja kirkkaammasta näkökulmasta.

Joulukuun täysikuu valaisee etsimiäsi ratkaisuja kohti, muista vain pitää mieli avoimena ja luottaa siihen, mitä näet.

Löydä tasapaino fyysisen ja henkisen välille

Kaksosten tähtimerkki edustaa kaksosia, joista toinen on kuolevainen ja toinen kuolematon, mikä taas edustaa tasapainoa fyysisen ja henkisen välillä.

Olemme sekä ruumista että sielua. Meillä on ihmiselämä ja henkielämä. Olemme sekä ihmisiä että olentoja. Ja kun tarkastelemme asioita näistä molemmista näkökulmista, voi se auttaa meitä löytämään vastauksia kysymyksiimme.

Koska on vuoden viimeinen täysikuu, on myös hyvä aika tehdä sisäinen inventaario ja luopua kaikesta, mitä et enää halua kantaa mukanasi uuteen vuoteen.

Kuinka voit tämän tulevan täydenkuun aikana päästää irti vanhoista tavoista, ajatuksista ja asenteista, jotka estävät sinua tuntemasta oloasi vapaaksi ja ilmaisemasta aidointa itseäsi?

Joulukuun täysikuu tarjoaa siis valaisua asioihin, jotta voimme nähdä uuden ja kirkkaamman perspektiivin, ja lisäksi se voi tuoda päiviimme lisää korkeampaa energiaa. Asioiden tarkastelu niin ihmisen, kuin hengenkin näkökulmasta tulee olemaan oppaamme tämän täydenkuun aikana.

 

Joulukuun täysikuu on 19.12. klo 06.35 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 2.1. asti.

 

Lähteet: 

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-gemini-full-moon-december-2021

https://astrologyking.com/full-moon-december-2021/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.