JOULUKUUN TÄYSIKUU - Irtipäästämisen ja muutosten aikaa


12.12.2019 täysikuu on viimeinen kuunvaihe ennen 26. joulukuuta tapahtuvaa aurinkopimennystä. Nyt on siis aika viimeistellä, täydentää ja valmistautua alleviivaamaan viimeiset kuusi kuukautta. Myös todelliset haasteet, joihin liittyy rakkautta ja / tai rahaa, ovat saavuttamassa kriisipisteen. Joulukuun täysikuu pakottaa tekemään säätöjä näillä elämän osa-alueilla tasapainon palauttamiseksi.

 

Suhteen testausta ja taloushaasteita

Joulukuun täysikuun aikaan on helpompaa olla kylmä ja ilkeä kuin näyttää rakkauden ja kiintymyksen tunteita. Ajanjakson aikana saattaa tulla eristäytymisen ja surun tunteita sekä suhdeongelmia tai taloudellisia vaikeuksia. Jos rahaa on vähän, tapahtumat saattavat pakottaa sinut selvittämään varat ja oppia budjetoimaan.

Olemassa oleva suhde voidaan testata välimatkan tai eristäytymisen avulla ja yleisellä kyvyttömyydellä muodostaa yhteys tunnetasolla. Ongelman lähteenä voivat olla syyllisyyteen tai epälojaalisuuteen liittyvät kysymykset. Terve suhde kuitenkin läpäisee tämän testin helposti. Itse asiassa tämä karminen oikeudenkäynti voi johtaa jopa suurempaan keskinäiseen kunnioitukseen ja sitoutumiseen.


Vetovoimaa täysikuusta

Tuleva täysikuu lisää dramaattisesti rakkauden ja hellyyden tarvetta. Haluat ehkä kokea kumppanuuden syvemmällä ja intensiivisemmällä tasolla. Voi olla vaikea käsitellä suurempaa voimaa, joka vetää puoleensa ystäviä ja rakastajia, ja sitä voidaan myös käyttää väärin. Väärinkäytöllä tai manipuloinnilla saattaa kuitenkin olla karmisia ​​seurauksia. Muita käyttäytymismalleja, joista on syytä olla varovainen, ovat omistushalu, kateellisuus, hullaantuminen ja vakoilu.

Joulukuun täysikuu tuo positiivisena asiana mahdollisuuden välittömään viehätykseen. Tuleva täysikuu edustaa kovaa työntekoa, joka tarkoittaa ylimääräistä vastuuta ja vähemmän aikaa sekä resursseja. Kärsivällisyydelle ja päättäväisyydelle on tarvetta, jotta työ tulee tehdyksi.


Irtipäästämisen ja muutosten aikaa

Ajanjakson tapahtumat ja ihmiset pakottavat keskittämään toiminnan yhteen tiettyyn elämänosaan, joka ei enää palvele sinua. Saatat kokea menetyksiä, vastoinkäymisiä tai pettymyksiä samalla kun opit, mistä on päästettävä irti tai mitä on muutettava. Jos jokin on rikki, on se korjattava tai heitettävä pois. Asioita ei voi jättää sellaisiksi kuin ne ovat, vaan niitä on muutettava tavalla tai toisella.

Joulukuun täysikuu luo jännitystä emotionaalisen tuen ja rakkauden epätasapainon välillä. Vastaanotettu rakkauden määrä on eri kuin annettu. Suhteen jännityksen kasvaessa saavutetaan kriittinen piste, jossa jotain täytyy tapahtua, jotta tasapaino saadaan palautettua.


Epätasapainotilat vaativat kärsivällisyyttä

Sisäinen epätasapainotila voi syntyä liittyen omaan kehonkuvaan tai itserakkauteen. Rakkauden korvaaminen esim. herkuilla tai alkoholilla saattaa olla emotionaalisten tarpeiden tyydyttämistä. Näiden ongelmien ratkaiseminen voi olla avain ratkaisemaan muita haastavia epätasapainotiloja elämässäsi.

Henkilökohtaisen ja työelämän välillä tai omien emotionaalisten tarpeiden ja muiden ihmisten tarpeiden välillä voi myös vallita epätasapainotila. Itsehillintä, kärsivällisyys, omistautuminen, luottamus, uskollisuus ja anteeksianto auttavat palauttamaan sisäisen rauhan ja suhteiden harmonian.


Salaisuuksia ja paljastuksia

Tuleva täysikuu voimistaa tunne-elämän levottomuutta ja intensiteettiä. Alitajuntasi voi ohittaa rationaalisen mielen, niin että sanot jotain tietämättä miksi. Intensiivinen mieliala voi myös saada vetäytymään omaan maailmaan. On myös mahdollista, että pelot ja huolet eivät ole enää hallittavissa ja saattavat näin aiheuttaa epänormaalia käyttäytymistä.

Syyllisyys, pelko, kateellisuus tai omistushalu voivat muuttua henkilökohtaiseksi tai parisuhdekriisiksi. Kriisistä voi kuitenkin saada myös syvemmän psykologisen ymmärryksen ihmisluonteesta ja suhteiden dynamiikasta. Joulukuun täysikuu on hyvä salaisuuksien paljastukseen ja mysteerien ratkaisuun sekä pinnan alla kuplivien aiheiden ymmärtämiseen.

 

Marraskuun täysikuu on 12.11. klo 07.12. Ajanjakso kestää seuraavaan uuteenkuuhun ja auringonpimennykseen asti, joka on 26.12.

 

Lähteet:

astrologyking.com

timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.