KESÄKUUN TÄYSIKUU - Unelmista totta

täysikuu Jun 16, 2019

17.6. alkava täysikuu, nimeltään mansikkakuu, on saanut nimensä kesäkuussa kypsyvien metsämansikoiden mukaan. Kesäkuun täysikuu on kuluvan vuoden tähänastisista kuujaksoista kaikista tärkein ja se on kuluvan pimennyskierron viimeinen.  Meneillään oleva pimennyskierto alkoi vuoden alusta, tammikuun auringonpimennyksestä.

Optimistisuutta ja realismia unelmien toteutumiseen

Kesäkuun täysikuu tuo mukanaan vahvaa luottamusta ja itsetuntoa. Kun muistaa kärsivällisyyden, tulee asiat tehtyä oikein eikä helpoimman kautta. Henkinen viisaus ja itsekuri auttavat uhraamaan lyhytaikaisen ja nopeammin saatavilla olevan mielihyvän, jotta voi saavuttaa pitkäkestoisempaa onnistumisen tunnetta ja menestystä.

Ymmärtämällä omia rajoitteita, voi olla optimistinen unelmien tavoittelussa. Sitä kautta kovalla työnteolla sekä realistisella suhtautumisella saattavat tällä täydenkuun ajanjaksolla unelmat muuttua todeksi.

Jakson aikana voi tulla pettymyksen tai häpeän tunteita, jotka saattavat aiheuttaa myös epäilyksen tunnetta itseään kohtaan. Saatat olla myös liian optimistinen, luottavainen ja antelias. On hyvä välttää uhkapelaamista, päihteitä ja ajatusta äkkirikastumisesta. Sen sijaan kannattaa tukeutua perheen ja lähimpien ystävien neuvoihin.

Kesäkuun täysikuu tuo mukanaan terveen annostuksen realiteettia, joka madaltaa harhakuvitelmien ja harhautumisen riskiä. On myös helpompaa kanavoida inspiraatiota ja innostusta kovaan työntekoon ilmaisemalla toiveet ja unelmat ääneen. Täysikuun mukanaan tuoma terävämpi ja keskittyneempi ajattelu voi auttaa unelmien toteutumisessa. Aggressiivinen tai puolustuskantainen ajattelu voi johtaa väittelyihin, raivonpurkauksiin, ilkeyteen ja sanallisiin loukkauksiin. Itsetietoisuus hermostuneen ja impulsiivisen energian kasvaessa auttaa rakentavan lopputuloksen kanssa.

Jos väittelyt eivät ole taisteluiden arvoisia, kannattaa mielummin suunnata sama energia ajatustyöhon esim. opintoihin tai vaikkapa kesäristikoiden ratkomiseen. Muuten saatat löytää itsesi vihamielisistä yhteenotoista muiden kanssa. Kannattaa siis valita taistelut viisaasti ja harkita kahdesti ennen niihin ryhtymistä.

Aktiivinen unelmien tavoittelu pitää negatiiviset seuraukset poissa

Tuleva ajanjakso tuo mukanaan negatiivisuutta, huonoja uutisia, virheiden tekemistä, pidättyneisyyttä, turhautumista ja asioiden lykkäystä myöhemmäksi. Tämä lisää riskiä vihamieliseen, kateelliseen, ilkeään, torjuvaan ja loukkaavaan käytökseen, mikä taas voi johtaa eroon, eristyneisyyteen, huonoon itsetuntoon, kommunikointiongelmiin ja surumielisyyteen.

Välttääkseen mahdollisia negatiivisia seurauksia, on hyvä pitää itsensä kiireisenä omien unelmien jahtaamisessa. On myös hyvä muistaa, että unelmien tavoittelu on kuin maraton, ei sprinttijuoksu, joten kontrolloitu energiankäyttö pitkäjänteisen työskentelyn kautta saattaakin olla paras ratkaisu. Itsekuri, kärsivällisyys ja teräksinen päättäväisyys voi johtaa tyydyttävään lopputulokseen.

Aistillisuutta, viehättävyyttä ja intuition lisääntymistä

Tuleva täysikuu tuo edellä olevien vastapainoksi myös harmoniaa, herkkyyttä ja empatiaa. Ihmissuhdeongelmat ovat vältettävissä myötätunnon ja sanattoman viestinnän kautta. Lisääntynyt aistillisuus, charmikkuus ja viehättävyys tekevät tulevasta täysikuusta loistavan sielunkumppanin löytämiselle ja intohimoisia romansseja varten.

Nämä positiiviset näkökulmat auttavat näkemään paremmin meneillään olevan kokonaiskuvan. Luovuuden ja mielikuvituksen lisääntyminen auttaa unelmoimaan paremmasta tulevaisuudesta. Lisääntyneen henkisen rohkaisun täyttämän intuition avulla on mahdollisuus pitää kiinni omista oikeuksista ja tehdä asioita unelmien saavuttamiseksi.

Kesäkuun täysikuu tuo mukanaan optimistisuutta, anteliaisuutta ja hyvää onnea. Hyvät tarkoitukset synnyttävät onnistumisia, etenkin henkiseen kasvuun ja onnellisuuteen liittyvissä asioissa. Tällainen asia voi olla esimerkiksi ulkomaanmatka, taloudellinen investointi tai läheinen ihmissuhde.

Välittävä ja tukea antava asenne voi poikia uusia ystävyyssuhteita. Tuleva täysikuu on hyvää aikaa ryhmäytyä toisten kanssa, aloittaa pitkä seikkailu tai ilmoittautua opintokurssille.

3.6. alkanut uudenkuun jakso on antanut uskomattoman paljon energiaa ja rohkeutta ymmärtää omia unelmia. Samalla se on myös rasittanut varovaisuuden tarvetta, joten on hyvä välttää liikaa optimistisuutta ja suojata jo olemassa olevaa.

Kuluvan vuoden edellisten auringon- ja kuunpimennysten vaikutukset

17.6. alkava täysikuu on viimeinen kuunjakso ennen 2.7. tapahtuvaa auringonpimennystä. On myös hyvä tarkastella edellisiä pimennyksiä, jotka aloittivat tämän 6 kuukautta jatkuneen pimennysjakson. On vielä muutama viikko aikaa päättää tammikuussa aloitetut asiat ennen uuden pimennysjakson alkamista.

Vuoden alussa 5.1. olleella auringonpimennyksellä on meihin edelleen optimistinen, antelias ja luova vaikutus. Tammikuussa oli optimaalinen aika aloittaa uusi yritys tai kasvattaa aiempia bisneksiä. Tammikuu oli täydellistä aikaa luovuudelle, musiikillisille ja taiteellisille projekteille sekä rohkaiseville hyväntahtoisille teoille ja hyväntekeväisyydelle.

21.1. ollut kuunpimennys puolestaan toi muutosta ja epävarmuutta, mutta myös mahdollisuuksia. Yllättävät tapahtumat ja uutiset saattoivat aiheuttaa epävarmuutta ja ahdistusta tulevaisuudesta. Mennyt kuunpimennys antoi samalla itsevarmuutta ja rohkeutta hyväksyä tulevat muutokset. Kärsivällisyys, itsekuri ja sopeutumiskyky on auttanut hyödyntämään uudet mahdollisuudet.

Kesäkuun täysikuu alkaa 17.6. klo 11.30 ja kestää kaksi viikkoa aina seuraavaan 2.7. alkavaan uusikuuhun asti.

 

Lähteet: Astrology King, timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.