KESÄKUUN TÄYSIKUU - Päästä irti vanhoista katumuksista

 

Kesäkuun täysikuu on 24.6. klo 21.39 ja se on samalla superkuu, joka tuo mukanaan entistäkin intensiivisemmät energiat kuin mitä tavallinen täysikuu.

Kesäkuun superkuu on kauriin merkissä ja se tuo mukanaan sekavalta tuntuvaa energiaa. Saatamme tuntea, että meitä vedetään moneen eri suuntaan ja joka paikkaan samanaikaisesti, mutta onneksi kauriin maadoittama maanläheisyys auttaa pitämään meidät omassa keskuksessamme ja rauhallisuudessa.

Hidastamista ja näkökulmien laajentamista

Täysikuulla, ja erityisesti superkuulla, on kyky vetää asioita meistä pois. Ne toimivat magneetin lailla vetämällä pois kaiken, mitä emme enää tarvitse. Joskus tämä vapautus voi tuntua tervetulleelta, mutta toisinaan se voi tuntua erittäin voimakkaalta ja raskaalta. Saatamme joutua liikkumaan näiden kahden olotilan välillä tämän kesäkuun superkuun aikana.

Tulevan täysikuun aikana tuntemamme energiat ovat kaksinaisina. Emme välttämättä tiedä itsekään olemmeko tulossa vai menossa, mitä tuntea tai miten edetä. Se on tämän täysikuun luonne, se pyrkii saamaan miedät hidastamaan ja näkemään asioita eri näkökulmista.

Kauriin energia tukee meitä luomaan elämää, jolla on vahva ja vankka perusta. Kauris-energia ruokkii luonnollisesti asioita, jotka on suunniteltu kestämään erilaisia koettelemuksia. Täysikuun aikaan juurikin näihin asioihin keskittyminen vetää luonnostaan puoleensa.

Pholus-asteroidi on myös hyvin aktiivinen tulevan täysikuun aikaan. Pholuksen energia saattaa usein johdattaa meidät etsimään tietoa esi-isistämme, perheestämme ja ihmissuhteistamme. Se voi myös laukaista ja tuoda pintaan perheen sisäisiä tai jopa sukupolvien yli ulottuvia haavoja ja traumoja, joita saatamme kantaa mukanamme.

Päästä irti vanhoista katumuksista

Joskus Pholuksen tuoman energian avulla saatamme helposti tuntea katumusta. Kesäkuun täysikuun alla saatamme huomata toivovamme, että olisimme tehneet asioita tai suhtautuneet asioihin toisin.

Vaikka katumus on inhottava tunne työskennellä, se on osa elämää ja osa ihmisluontoamme. Tunnemme kaikki toisinaan katumusta, mutta jollemme pysty vaikuttamaan nykyhetkeen toimillamme, voimme vain antautua tekemällä rauhan ja antamalla itsellemme anteeksi.

Voit miettiä tulevan täysikuun aikana, kuinka voit antaa itsellesi anteeksi mahdolliset katumusta aiheuttavat asiat ja tapahtumat. Kuinka voit vapauttaa itsesi asioista, jotka sinun "olisi pitänyt" tehdä toisin ja sen sijaan nähdä itsesi oppijana, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Nähdä itsesi sellaisena, joka ansaitsee anteeksiannon.

Jos satut pitämään kiinni vanhoista katumuksista, saatat huomata niiden nousevan pintaan vapauttamista varten. Muista, että olet täysin tuettu päästämään niistä irti lopullisesti.

Heittäydy elämän seikkailulle

Kesäkuun superkuun aikoihin asiat voivat olla hajallaan ja kaikkialla, saatamme tuntea mielialamme heittelevän eri suuntiin. Voimme jopa huomata tuskallisten katumusten nousevan pintaan, jotta voimme tarkastella niitä lähemmin.

Mistä tahansa löydämmekin itsemme, mitä tahansa eteemme tuleekin, se on juurikin elämän luonne ja seikkailu. Anna itsellesi lupa nähdä elämäsi tuon linssin läpi. Voisitko päästää irti turhasta vakavuudesta ja suhtautua myönteisesti ajatukseen, että olemme täällä elämän seikkailulla ja oppimismatkalla? Elämä ei ole niin vakavaa kuin mitä mieli tekee siitä. Muista, että myös sinä ansaitset anteeksiannon itseltäsi.

Voimaannuttavaa täydenkuun aikaa!

 

Kesäkuun täysikuu on 24.6. klo 21.39  ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun 10.7. asti.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-capricorn-super-full-moon-june-2021

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.