Kesäkuun supertäysikuu - Löydä sisäinen lapsesi

Kesäkuun täysikuu on 14.6.2022 klo 14.51 jousimiehen merkissä. Se on samalla supertäysikuu, jolloin Kuu näkyy suurena ja kirkkaana taivaalla eli se on hyvin lähellä Maata. Supertäysikuu vaikuttaa aina hieman voimakkaammin kuin tavallinen täysikuu, mutta koska toukokuussa oli todella voimakas veritäysikuu, ei kesäkuun täysikuu tunnu yhtään niin intensiiviseltä. Kesäkuun täysikuu on todella matalalla eikä se nouse ollenkaan näkyviin Jyväskylän pohjoispuolella.

 

Antaudu virran vietäväksi

Täysikuu auttaa joka kuukausi saamaan asioita ulos itsestämme. Täydenkuun katsotaan olevan voimakasta aikaa kuukaudesta viedä päätökseen projekteja ja hankkiutua eroon asioista, jotka eivät enää palvele kasvuamme ja suurinta potentiaaliamme.

Viime aikoina olemme kollektiivisti työskennelleet erittäin vahvassa muutosvoiman energiassa. Tämä muutosenergia käynnistyi voimalla huhtikuun lopulla ja jatkui koko toukokuun ajan.

Muutos vaatii aina irtipäästämistä, ja kesäkuun täydenkuun myötä saattaakin olla olo, ettei ole enää mitään annettavaa. 

Olo voi olla epävarma tai hämmentynyt, ja irtipäästämisen jälkeen voi tuntua, että mitä muuta vielä on selvitettävänä tai saatettavana päätökseen.

Jos tämä tuntuu tutulta, muista että on ihan okei tuntea näin. On myös täysin oikein pysähtyä, tai tuntea että on hieman jumissa. Luota ja antaudu virran vietäväksi, ilman että tiedät tarkkaa suuntaa.

 

Neptunus ohjaa sisäänpäin

Neptunus, joka on illuusion ja hämmennyksen planeetta, on erittäin aktiivisena kesäkuun täydenkuun aikaan.

Aina kun Neptunuksen energia on vahvaa, se luo ilmaan sumuisuutta, mikä voi tehdä asioista vaikeasti ymmärrettäviä.

Saatamme tuntea hämmenystä siitä, kuinka edetä, miten tuntea tai kuinka ottaa seuraavat askeleet eteenpäin.

Neptunuksen ansiosta saamme mahdollisuuden harjoittaa intuitiivisuuttamme. Neptunus ei ole vain illuusion planeetta, se on myös mielikuvituksen ja henkisyyden planeetta. Se luo sumua, jolloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä sisäänpäin ja kuunnella sisäistä ”huminaamme” sen sijaan, että luottaisimme siihen, mitä ympäröivä maailma meille kertoo.

Näin astumme pois muiden ajatuksista, yhteiskunnan ajatuksista ja siitä, mitä ihmiset ajattelevat meistä. Samalla voimme jatkaa matkaamme paikasta, joka on enemmän autenttisempi, harmonisempi ja soinnussa sielumme rytmin kanssa.

 

Löydä sisäinen lapsesi

Tämän täydenkuun aikana vahvana on myös Neptunuksen lisäksi toinen energia, horoskooppimerkki jousimiehen energia.

Jousimies on seikkailija, se on viisauden etsijä, elämän opiskelija, joka on jatkuvasti haasteessa jatkaakseen ikuista oppimista.

Jousimiehen energia muistuttaa, että elämä on todellakin seikkailu. Jotkut seikkailun osista voivat olla vaikeampia kuin toiset, mutta kaikki on osa kokemusta, eikä asioita tarvitse koko ajan ottaa niin vakavasti.

Jousimiehen energia muistuttaa meitä siitä, että on tärkeää löytää ilomme, varata aikaa leikille, löytää läsnäolo jokaisessa hetkessä ja etsiä keveyttä kaikessa, mitä elämä tuo eteemme.

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Mikä tuo sinulle iloa? Kuinka voisit tarkastella elämää niin, että kaikki tämä on vain villiä seikkailua ja tilapäinen kokemus?

Tutkimalla näitä kysymyksiä, voit valjastaa tämän täydenkuun energian käyttöösi tuottavammalla ja mielekkäämmällä tavalla. Nämä kysymykset voivat jopa auttaa astumaan ulos sumusta paikkaan, joka tuntuu kevyemmältä ja palkitsevammalta.

Vapaudu ulos jännitteistä, ahdistuksesta tai päättämättömyydestä ja anna itsellesi lupa hauskanpitoon, äläkä ota itseäsi tai muitakaan liian vakavasti.

Elämä on seikkailu, elämyksiä tulee ja menee. Aivan kuten jousimies suuntaa nuolensa yötaivaalle, voit sinäkin ohjata energiaasi haluamallasi tavalla.

Kesäkuun täysikuu on 14.6. klo 14.51. ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 29.6. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.