Lokakuun sininen täysikuu - Puhdista, vapauta ja tasapainota

asana helsinki täysikuu Oct 29, 2020

 

Tämän vuoden lokakuussa on ollut jo yksi täysikuu 2.10. ja toinen täysikuu ajoittuu pyhäinpäivälle, jolloin vietetään suomalaisittain kekriä ja amerikkalaisittain halloweenia.

Suomen aikaan tuleva ”Sininen täysikuu” on lauantaina 31.10. klo 16.49. Sininen täysikuu tarkoittaa täysikuuta, joka on kaksi kertaa saman kalenterikuukauden aikana. Ne ovat erittäin harvinaisia ja niitä esiintyy vain kahden tai kolmen vuoden välein.

Löydä tasapaino ääripäiden välille

Täysikuu on 28 päivän välein, kun aurinko ja kuu ovat suoraan vastakkain toisiinsa nähden. Täydenkuun aika tuo kodin, perheen ja läheiset suhteesi tarkempaan tarkasteluun seuraavien kahden viikon ajaksi. Vastakkaiset voimat, kuten työ versus koti tai mitä tarvitset versus mitä haluat, luovat sisäisiä jännitteitä ja ulkoisia paineita. Tämä voi johtaa sisäisiin konflikteihin ja kriiseihin, jotka kuluttavat energiaa.

Tuleva täysikuu on härän merkissä ja aurinkoa vastapäätä on skorpionin merkki, ohjaten meitä tasapainottamaan rakkautemme keräämisen (härkä) ja jakamisen (skorpioni). Härkä rakastaa yksinkertaisia, kauniita ja miellyttäviä asioita elämässä, kun taas skorpioni rakastaa monimutkaista, sotkuista ja uudistuvaa. Koska nämä kaksi ovat keskenään ristiriidassa tämän täysikuu kanssa, ne ohjaavat meitä löytämään oikean tasapainon molempien ääripäiden välillä.

Puhdista, vapauta ja tasapainota

Kuten yleisestikin täysikuun aikaan, tuleva täysikuu on loistavaa aikaa puhdistaa ja vapauttaa haitallisia energioita, jotka estävät saavuttamasta haluamiamme asioita. Meidän olisi hyvä löytää tapoja, joilla yksinkertaistaa monimutkaista, kaunistaa sotkuista ja käyttää mielihyvää muutokseen.

Täysikuu on myös täydellistä aikaa vapautua itsepäisyyteen liittyvistä pinttyneistä tavoista ja keskittyä oman voiman tasapainottamiseen. Saatat myös saada tilaisuuden ymmärtää paremmin, kuinka tasapainottaa omia tarpeitasi versus muiden tarpeet. Tämä täysikuu kutsuu myös pohtimaan syvällisemmin talouttasi.

Irtipäästöä ja odottamattomia tapahtumia

Mitä asioita laitoit alulle tai mitä projekteja käynnistit tämän vuoden huhtikuussa? Mitä elämässäsi tapahtui tai oli meneillään silloin? Käytä näitä vastauksia saadaksesi syvempi käsitys tulevasta lokakuun täysikuusta. Tämä ei ole optimaalisin täysikuu aloittaa uusia projekteja, mutta kannattaa huomioida ympäriltä pienemmätkin vihjeet ja palautteet, jotta voit tarvittaessa korjata kurssiasi.

Käytä tätä täydenkuun energiaa mahdollisuutena arvioida sitä, kuinka linjassa olet intentiosi eli aikomustesi kanssa, ja tee tarvittavat muutokset. Tämä täysikuu liittyy myös läheisesti vapauteen, mullistuksiin ja yllätyksiin, joten luvassa voi olla odottamattomia tapahtumia. Jos sinulle on viime aikoina noussut voimakas tarve ja halu irtautua ihmissuhteista, jotka eivät enää palvele sinua, ehkä tämä täysikuu on ennusmerkki, jota olet etsinyt.

Lokakuun täysikuu on 31.10. klo 16.49. Ajanjakso kestää kaksi viikkoa, 15.11. alkavaan uuteen kuuhun asti.

 

Lähteet: https://stylecaster.com/full-moon-taurus-october-2020-meaning/

https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.