Lokakuun täysikuu - Löydä todellinen yhteys itseesi

Lokakuun täydenkuun ollessa oinaan tähtimerkissä meille on tarjolla niin paljon energiaa, että olo saattaa tuntua jopa hieman ylikuormitetulta. Energiat ovat voimakkaita, mutta ne tarjoavat meille myös viisautta ja oivalluksia.

Joskus saattaa tuntua siltä, ​​​​että olet venytetty äärimmillesi, jotta voit asettaa rajasi, puhua totuutesi ja toimia, jotta tilanteesi muuttuu. Lyhyesti, tämä on juuri se, mitä lokakuun täysikuu kutsuu meitä tekemään.

Omia pelkoja ja päätöksiä kohti

Jos joudut tekemään vaikeita päätöksiä tämän täydenkuun alla, mieti missä asioissa pelko ohjaa päätöksiäsi ja tarkista, onko pelko todellista vai liittyykö se kenties vain menneisyydestäsi kumpuavaan epävarmuuteen.

Tunnustele, voitko hyväksyä pelon ja mennä sitä kohden. Voikin olla, että pelon toiselta puolelta saatat löytää jotakin, mitä kohden haluat seuraavaksi mennä.

Kyse ei välttämättä ole ”oikean” päätöksen tekemisestä, vaan siitä, että teet parhaalta tuntuvan päätöksen.

Loppujen lopuksi jokainen tekemämme päätös ja jokainen teko on tilaisuus oppia, kasvaa ja muuttaa elämäämme kohti uutta suuntaa.

Tarkastele tavoitteitasi ja unelmiasi

Syvemmällä tasolla tämä täysikuu saattaa myös ohjata meitä miettimään, mistä tavoitteista tai arvoista haluaisimme luopua. Saatat palata ajatuksissasi takaisin tämän vuoden alkuun, jolloin kenties asetit itsellesi aikomuksia vuodelle 2021 tai ehkä sinulla oli selkeä suunnitelma siitä, miltä tämä vuosi tulisi näyttämään.

Tuntuvatko aiemmin tälle vuodelle tekemäsi tavoitteet ja unelmat edelleen oikeilta ja joita kohti haluat yhä mennä?

Jos näin on, tämä täysikuu voi auttaa sinua tekemään joitain hedelmällisiä askeleita kohti unelmiasi, mutta jos aikaisemmat unelmat eivät enää tunnu omilta, voi tämä täysikuu auttaa suuntaamaan katseesi muualle ja siirtymään eteenpäin.

Löydä todellinen yhteys itseesi

Voimakkaan ja toimintaan perustuvan energian lisäksi meille tarjoillaan pehmeämpää ja hienovaraisempaa energiaa, johon voimme virittäytyä ja olla yhteydessä.

Tämä energia tulee asteroidi Chariklosta, joka kantaa feminiinienergiaa ja joka muistuttaa meitä yhdistymään henkisen puolemme kanssa.

Chariklon energia on kuin se ihana kohta, jonka saatat löytää syvässä meditaatiossa. Se on rauha, hiljaisuus ja rakkaus, mitä tunnemme ollessamme yhteydessä todelliseen olemukseemme. Tunnustele, pystytkö muodostamaan yhteyden tuohon energiaan.

Meditoi, ole luova, tee taidetta, kuuntele musiikkia tai yhdisty sisimpäsi kanssa jollain muulla tavalla, joka tuntuu oikealta. Kunnioita ja ravitse sieluasi ja matkaasi, jota olet parhaillaan tekemässä. 

Lokakuun täysikuu on 20.10. klo 17.56 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun 4.11. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-aries-full-moon-october-2021

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.