Lokakuun täysikuu - Antautumisen parantava voima

 

Lokakuun 2022 täysikuu on sunnuntaina 9.10. klo 23.54 Oinaan tähtimerkissä.

Tämän täydenkuuun ympärillä oleva kuumentunut energia lähes pakottaa meidät antautumaan, kuin olisimme tulleet rajojemme päätepisteeseen eikä muuta vaihtoehtoa enää ole. Kuin olisimme saavuttaneet pisteen, jossa emme vain voi jatkaa entisellään.

Kun antaudumme ja päästämme irti kontrollista, syntyy hyväksyminen, irtipäästäminen ja anteeksiantaminen, ja nämä kaikki yhdessä avaavat ovia uudelle.

Täydenkuun aikaan on siis tarjolla antautumisen parantavaa voimaa, joka tulee asteroidi Chironilta, joka yhdistää voimansa tulevan täydenkuun kanssa. 

Chiron, jota kutsutaan myös ”haavoittuvaksi parantajaksi”, opettaa, että vaikka meillä kaikilla on haavoja ja saatamme välillä olla murtuneita, murheellisia, surullisia, yksinäisiä, masentuneita tai sairaita, voimme silti elää kaunista elämää.

Chiron opettaa myös haavojemme vievän kohti syvempää ymmärrystä ja myötätuntoa, kohti korkeampaa intuitiota ja tietoa ja jopa mahdollisuuteen auttaa parantamaan ja ohjaamaan muita.

Tulienergia laittaa liikkeelle

Lokakuun täysikuu tuo mahdollisesti esiin asioita menneisyydestä, jotka kaipaavat ratkaisua.

Saatamme tuntea, että olemme saavuttaneet rajojemme päätepisteen, ja tämä rajapiste voi inspiroida meitä jatkamaan eteenpäin, antamaan anteeksi tai päästämään kokonaan irti. Tämä itsessään voi tuoda eräänlaisen ratkaisun mieltä vaivaaviin asioihin.

Aina kun meistä nousee tämänlaista vahvaa tulienergiaa, on se kanavoitava liikkeeseen jossain muodossa. Emme voi vain pysyä samassa kohdassa, vaan meidän täytyy mennä eteenpäin.

Tämä ajatus liikkeestä voi ilmetä tarpeena liikuttaa kehoa esim. tanssin, kuntoilun tai lenkillä käymisen muodossa. Se voi myös ilmetä niin, että on vain yksinkertaisesti otettava askel mihin tahansa suuntaan muuttaakseen tai kehittääkseen jotain omassa elämässä. Ja tämä askel ei ole metaforinen, se on kirjaimellinen ja tarkoituksellinen askel energian siirtämiseksi elämässäsi. Sen ei tarvitse olla suuri, pienikin askel on tärkeä!

Ihmissuhteet tarkastelun alle

Venus, tuo rakkauden ja ihmissuhteiden planeetta, on myös erittäin aktiivinen tämän täydenkuun aikana, joten saatamme hyvinkin nähdä paljon tätä tulista parantavaa energiaa, joka aktivoi yhteydemme muihin.

Jos emme ole kyenneet ilmaisemaan todellista itseämme tai jos meillä on ollut vaikeuksia asettaa rajoja missä tahansa ihmissuhteessa, tämä kaikki voi tulla esiin lokakuun täydenkuun aikaan.

Pohjimmiltaan kaikki suhteet, jotka ovat siirtäneet sinut kauemmaksi todellisesta itsestäsi ennemmin kuin lähemmäksi todellista itseäsi, tulevat tarkastelun alle.

Niin epävakaa kuin tämä Oinaan täysikuu voikaan olla, siinä on kuitenkin tarpeeksi rauhoittavaa, parantavaa ja ihanaa energiaa pehmentämään ja tuomaan helpotusta. Se myös muistuttaa meitä siitä, että elämän on tarkoitus olla sekä kaunista että sotkuista.

Lokakuun 2022 täysikuu on sunnuntaina 9.10. klo 23.54 ja sen vaikutukset kestävät tulevaan auringonpimennykseen 25.10. asti, jolloin on myös seuraava uusikuu.

Vähenevän kuun aika täydenkuun jälkeen on hyvää aikaa irtipäästämiseen, lepäämiseen, uudistamiseen, mietiskelyyn, meditoimiseen ja asioiden karsimiseen.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/

Photo by Jakob Owens on Unsplash

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.