Lokakuun täysikuu - itsensä kehittämisen aikaa

asana helsinki täysikuu Sep 30, 2020
Suomen aikaa torstaina 2.10. klo 00.05 Sadonkorjuun täysikuu kutsuu elämäämme lisää jännitystä, innostusta ja intohimoa.

Täysikuu edustaa kuusyklin huippuvaihetta, kukinnan hetkeä, huipentumista ja aiempien ponnisteluiden ja työskentelyn kypsymistä. Se tarjoaa meille mahdollisuuden julkistaa työmme tulokset, jakaa ne muiden kanssa ja päästää irti kaikesta, mitä emme enää halua kantaa mukanamme.

Lokakuun täysikuu lisää kaipuutamme vapauteen, uusiin kokemuksiin samalla vähentäen sietokykyämme ikävystymiseen ja rajoituksiin.

 

Yhteyteen tarpeiden ja halujen kanssa

Tuleva täysikuu tuo esiin suhteiden välistä dynamiikkaa, joka tarvitsee muutosta tai vapautusta. Se myös tuo esiin valoa kaipaavia haavojamme, jotka liittyvät omanarvontuntoon, seksuaalisuuteen ja vapauden tarpeeseen.

Auringon ja Kuun välinen suhde, joka tapahtuu missä tahansa täysikuussa, merkitsee aina luovaa jännitettä sen välillä, mitä haluamme olla ja mitä luulemme, että meidän tulisi olla. Tämä dynamiikka tuo tarkasteluun itsemme suhteessa muihin ympärillä oleviin, joka näkyy voimakkaasti kaikissa ihmissuhteissamme.

Lokakuun täysikuu muistuttaa meitä siitä, että meidän tulisi ensin tuntea itsemme kokonaisina, onnellisina ja tyytyväisinä, ennen kuin yritämme saavuttaa nuo tuntemukset tai täydentää itseämme vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Täysikuu kutsuu meitä kehittämään itsetuntoamme, kehittämään itsenäisyyttä, vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiimme ja toiveisiimme ennen kuin odotamme jonkun muun tekevän niin.

 

Tee enemmän sitä mitä rakastat tehdä

Tuleva täysikuu kutsuu omistamaan enemmän aikaa niihin asioihin, jotka koemme intohimoksemme. Meidän tulisi enemmän tehdä sitä, mitä rakastamme, mikä saa meidät loistamaan, mikä innostaa meitä, mikä saa meidät tuntemaan itsemme täysin eläviksi ja saa sukeltamaan entistä syvemmälle siihen.

Seuraamalla tietoisesti ilon, onnellisuuden, rakkauden ja täyttymyksen tunteita, nostamme luonnollisesti taajuuttamme, värähtelyämme ja kutsumme lisää näitä energioita elämäämme. Mikä saa sinut hymyilemään? Mikä saa silmäsi kimaltelemaan? Mikä tekee sielustasi onnellisen? Tee enemmän niitä asioita, ja huomaat, että niiden tuomat hyödyt laajenevat myös kaikilla muilla elämäsi osa-alueilla.

 

Vapauta kehosi

Lokakuun täysikuu valaisee dynamiikkaa, joka liittyy siihen, kuinka kanavoimme ja vapautamme vihaa ja turhautumista. Se kutsuu tarkastelemaan kypsymättömiä reaktioita, impulsiivisia päätöksiä ja käyttäytymismalleja, jotka tarvitsevat irtikasvamista.

Liike on yksi parhaista tavoista, joiden avulla voimme hyödyntää tämän kosmisen tapahtuman voimakasta taajuutta ja vapauttaa kehomme stressistä, vihasta, jännitteistä ja tukahdutetuista tunteista. Omistautuminen kaikelle, mikä tukee sisäisen maskuliinisen ja feminiinisen energiamme tasapainoa, auttaa meitä toimimaan keskilinjasta käsin.

 

Ikävät kokemukset opettajina

Lokakuun täysikuu suuntaa fokuksen haavoihimme, jotka liittyvät itsetuntoon, omanarvontuntoon ja seksuaalisuuteen. Täydenkuun päivinä olemme todennäköisesti kiinnostuneita pohtimaan tapoja, joilla vakuuttelemme itseämme. Saatamme arvioida erilaisia toimintatapojamme; kuinka toimimme saavuttaaksemme haluamamme, kuinka ilmaisemme yksilöllisyyttämme, tarpeitamme ja seksuaalisia halujamme.

Häpeän ja arvottomuuden tunteet voivat täsmentyä ja tulla ymmärrettäviksi. Milloin tunsit ensimmäisen kerran häpeäväsi itseäsi? Milloin olet kyseenalaistanut oman arvosi? Näetkö toistuvan teeman tai kuvion koko elämäsi ajalta? Kuinka annat muiden ihmisten kohdella sinua? Kuinka kohtelet itseäsi? Nämä kysymykset voivat tarjota sinulle tärkeitä oivalluksia.

Tämä ajanjakso kutsuu meidät rohkeuteen; älä pelkää tuntea kaikkia tunteita, vaan rohkeasti tunne myös vaikeatkin tunteet, kanna arpesi ylpeydellä ja muuta kipusi viisaudeksi olemalla jatkuvasti läsnä itsellesi. On täysin sallittua tuntea olonsa rikkinäiseksi ja eksyneeksi, kuitenkaan tarvitsematta pysyä juuttuneina tähän olotilaan.

Täysikuun ajanjakso anta meille mahdollisuuden syvään emotionaaliseen parantumiseen, joka voi tapahtua vain omaksumalla ainutlaatuisuutemme ja herkkyytemme. Itse tekemämme sisäisen työn avulla voimme olla läsnä myös muille ja auttaa myös muita voittamaan omat haasteensa.

 

Omaan voimaan astuminen

Tämä täysikuu kutsuu meitä avaamaan uusia polkuja ja rohkeasti kulkemaan omaa polkua. äläkä pelkää mennä oman rumpumme tahdissa. Sitoutuminen omiin valintoihin ja velvoitteisiin antaa meille voimaa, itseluottamusta ja kontrollin tunnetta omiin tekoihin ja niiden seurauksiin.

Tämän täysikuun energia voi auttaa vapauttamaan rajoittavia uskomuksia ja käyttäytymismalleja, jotka eivät enää tue omaa kasvua. Se antaa mahdollisuuden päästää irti pelosta olla juuri se kuka olemme ja innostaa meitä omaksumaan yksilöllisyytemme, ainutlaatuisuutemme ja vaistomaisen itsemme ilmaisun.

 

Lähde: https://www.moonomens.com/full-moon-in-aries/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.