LOKAKUUN TÄYSIKUU - uudistumisen aikaa

lokakuu täysikuu Oct 13, 2019

 

Lokakuun 2019 täysikuu voi laukaista henkilökohtaisen tai ihmissuhdekriisin, joka on samalla myös mahdollisuus muutokseen, henkiseen kasvuun ja onnellisuuden löytämiseen. Luvassa on erityisen hyviä merkkejä rakastavaisille, jotka elävät kovia aikoja. Tuleva täysikuu on rakkauden ja sovinnon aikaa, samalla kun edellinen uusikuu jatkaa rakkauden ja hyvän onnen tuomista.

 

Täydenkuun kriisejä

Lokakuun täysikuun aikaan voi tuoda mukanaan pakonomaista ja tuhoisaakin käyttäytymistä, kun syvälle haudattuja tunteita tulee esiin. Näitä voivat olla raivo, rasismi, pelot ja fobiat, riippuvuudet ja seksuaaliset ongelmat. Voimakkaita tunteita ja reaktioita voi olla vaikea hallita ja ne voivat johtaa henkilökohtaiseen kriisiin.

Emotionaaliset voimataistelut voivat tulla melko armottomiksi ja aiheuttaa parisuhdekriisin. Tähän voi liittyä kateutta, manipulointia, syyllisyydentuntoja ja kiusaamista. Perhesalaisuudet voivat paljastua tai omat salaisuudet tai kiusalliset tavat voivat paljastua julkisesti.

 

Täydenkuun mahdollisuuksia

Optimismi ja ennakkoluulottomuus helpottavat voimakkaiden tunteiden tietoisuuden lisäämistä ja niiden jakamista rakkaimmille. Mikä tahansa täydenkuun ajan suhdekriisi voi kääntyä mahdollisuuteen muuttua ja kehittyä. Tunteiden positiivisen muutoksen kautta myös huonot tavat tai käyttäytymismallit voidaan saada poistettua alitajunnasta.

Intiimit suhteet hyötyvät avoimuudesta ja rehellisyydestä. Keskinäinen kunnioitus ja ymmärrys voivat johtaa erittäin menestyviin henkilökohtaisiin tai liiketoiminnallisiin kumppanuuksiin. Uudet ja vaikuttavat ystävyyssuhteet ovat mahdollisia täydenkuun jakson aikana, ja niiden myötä myös onnekkaat ja yllättävät tapahtumat voivat johtaa mahdollisuuksiin lisätä aineellista varallisuutta ja onnellisuustasoa.

Lokakuun täysikuu on positiivisten muutosten ja uudistumisen aikaa. Lisääntynyt sisäinen voima ja vaikutusvalta helpottavat henkistä ja henkilökohtaista kasvua, vaurauden luomista ja etenemistä myös ammatillisesti. Tarttumalla täysin rinnoin edessä avautuviin mahdollisuuksiin, on myös menestys mahdollista. Vaikutusvaltaisella henkilöllä voi olla hyvinkin perusteellinen vaikutus oman elämän suunnalle.

Vaikka suhde- ja muut kriisit ovat mahdollisia tulevan täydenkuun ajanjaksolla, tuo jakso myös paljon mahdollisuuksia edistyä ja ratkaista ongelmia lopullisesti. Tuleva ajanjakso auttaa kohentamaan ja ratkaisemaan asioita asteittain, mutta hellittämättä. Sillä on myös positiivinen vaikutus etenkin kireisiin ihmissuhteisiin.

Lokakuun täysikuulla on suhde edelliseen 28.9. alkaneeseen uudenkuun jaksoon, joka toi mukanaan rakkautta, nautintoa ja onnea. Syyskuun uusikuu jatkaa positiivista vaikutusta myös lokakuun täydenkuun ajanjaksolle.

Syyskuun täysikuu on 14.10. klo 00.07. Ajanjakso kestää seuraavaan uuteenkuuhun asti, joka alkaa 27.10.Lähteet:

astrologyking.com

timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.