MAALISKUUN TÄYSIKUU: Pelkojen voittamista ja henkistä kasvua

 
Maaliskuun täysikuulla 9.3.2020 on yleisesti ottaen positiivinen vaikutus, mutta sen aikana saattaa tulla myös mahdollisia haasteita, joista on hyvä olla tietoinen.

Maaliskuun täysikuu voi aiheuttaa sekaannusta, petosta, vilppiä tai skandaalin. Ajanjaksolla on potentiaalia hyvään onneen, luottamukselle ja uskolle.

Tulevalla täydenkuun jaksolla on näkökulma idealistiseen ja henkiseen valaistumiseen, joka tuo kaiken kaikkiaan positiivisen vaikutuksen. Tämä tarkoittaa myös toivoa, uskoa ja korkeaa moraalia, jotka auttavat pääsemään yli peloista, epäilyksistä ja salaisuuksista.

Ajanjakso tuo mukanaan myös mahdollisuuden katumukseen, häpeään ja epäonneen. Se voi kuitenkin tuoda myös voimaa, rohkeutta, henkistä lujuutta, luottamusta ja rehellisyyttä taisteluun pelkoa ja petosta vastaan.

 

Maaliskuun 2020 täydenkuun haasteet

Tuleva täysikuu voi lisätä tunneherkkyyttäsi niin paljon, että omat tunteesi saattavat ihmetyttää ja saada hämilleen sekä saatat ymmärtää muita väärin. Saatat myös antaa väärän vaikutelman itsestäsi muille.

Taipumus yli-ihannoida jotakuta ja jättää huomiotta heidän negatiiviset luonteenpiirteensä voivat altistaa petoksille ja skandaaleille. Väärin ymmärretyksi tuleminen, uhriksi joutuminen tai hylätyksi tuleminen voi johtaa pelkoon, pettymykseen, eristäytymiseen ja itsesääliin. On siis hyvä olla hyvin selkeä ja rehellinen aikomuksistaan ja välttää juoruilua.

Intuitiosi voi saada negatiivisia vaikutteita alitajuisista peloista ja olla siitä johtuen epäluotettava. Saatat kuvitella asioita, jotka eivät ole totta, kokea omituisia tunteita tai nähdä painajaisia. Vainoharhaisuus, heikkous, syyllisyys ja häpeä ovat mahdollisia. Tee ylimääräisiä varotoimenpiteitä, jos tunnet tulevasi kipeäksi, koska saatat olla alttiimpi sairauksille ja infektioille.

 

Henkistä kasvua ja positiivista energiaa

Maaliskuun täysikuu tuo mukanaan hyvää energiaa ja onnellisuutta. Se auttaa jakamaan tunteita avoimesti ja rehellisesti. Se parantaa myös keskinäistä kunnioitusta ja ymmärrystä muiden kanssa.

Lisääntynyt itsetuntemus auttaa erottamaan paremmin totuuden ja fiktion sekä todellisuuden ja illuusion. Ajanjakso auttaa tuomaan esiin positiivisemmat piirteet, kuten mielikuvituksen, luovuuden ja myötätunnon. Vauraus, menestys, suosio ja ystävyyssuhteet ovat mahdollisia.

Tuleva täysikuu tuo mukanaan harmoniaa, ystävällisyyttä, toivoa ja hyvää onnea. Tämä henkisesti valaiseva näkökulma antaa hyvän yleisen näkemyksen siitä kuka olet ja paikastasi maailmassa. Pystyt paremmin linjaamaan itsesi ja tavoitteesi henkisen filosofian avulla.

Voit olla antelias ilman, että joutuisit tekemään uhrauksia elintasoosi. Voit kasvaa henkisesti ilman, että joutuisit heittämään pois aineellista omaisuuttasi. Optimismi, hyvät aikomukset ja korkea moraali tekevät maaliskuun täysikuusta hyvän ammatilliseen etenemiseen, liiketoimintaan ja juridisiin asioihin.

 

Maaliskuun täysikuun yhteenveto

9.3.2020 täysikuu tuo mukanaan luottamusta ja uskoa, jotta selviytyisimme kaikista mahdollisista eteen tulevista sekaannuksista. Se tuo mukanaan myös rehellisyyden ja moraalin paljastaakseen mahdolliset valheet ja petokset. Se auttaa myös reagoimaan anteliaisuudella, myötätunnolla ja anteeksiannolla niitä kohtaan, jotka ovat pettäneet sinut tai kohdelleet sinua väärin.

Tämä on hyvä täysikuu pelkojesi voittamiseen. Tämä on myös hyvä täysikuu tunnustaa omat heikkoutesi ja antaa itsellesi anteeksi. Se auttaa sinua kasvamaan henkisesti, moraalisesti ja eettisesti. Syyllisyyden ja itsesäälin poistaminen johtaa onnellisempaan ja tyytyväisempaan elämään.

Maaliskuun täydenkuun aikaan on odotettavissa vahvuutta, rohkeutta, itsehallintaa, vaurautta ja anteliaisuutta sekä henkistä voimaa. Haasteita tuovat mahdollinen suru, häpeä, epäonni tai riidat rakkaimpien kanssa.

Yleinen pelko, sekasorto, salaisuudet ja propaganda voivat vaikuttaa kielteisesti maailman kasvuun. Toivottavasti hieman hyvää onnea olisi tiedossa ja rehellisyys karkottaisi nämä pelot, mikä johtaisi merkittävämpään optimismiin ja vaurauteen.

Maaliskuun täysikuulla on suhde edelliseen uuteen kuuhun. 23. helmikuuta olleella uudella kuulla on edelleen seksikäs, urheilullinen ja jännittävä vaikutus, joka tarjoaa mahdollisuuksia kehittää luontaisia kykyjä ja saavuttaa maksimaalinen potentiaali. Se on ihanteellista aikaa kilpailemiselle ja kisailulle, uusien hankkeiden aloittamiselle, riskien ottamiselle ja intiimisuhteille.

Kuitenkin yleisesti, uudet projektit ottavat tuulta allensa yleensä parhaiten uuden kuun ja täydenkuun välissä eli tällä ajanjaksolla 23.2.–9.3. välisenä aikana.

Maaliskuun täysikuu on 9.3. klo 19.47. Ajanjakso kestää kaksi viikkoa, 24.3. alkavaan uuteen kuuhun asti.

 

 

Lähteet:

astrologyking.com

timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.