MAALISKUUN TÄYSIKUU - Puhdistumista ja irtipäästämistä

 

Maaliskuun täysikuu on vaa’an merkissä ja tuo mukanaan kauniita ja voimakkaita energioita parantumiseen, suojaukseen ja harmoniaan. Varsinkin jos olet herkkä tuntemaan energioita, saatat tuntea tulevan täysikuun värähtelyt kehosi läpi.

Puhdistumista ja tasapainon löytämistä

Täysikuu on aina irtipäästämisen ja vapautumisen aikaa. Astrologinen uusivuosi alkaa kevätpäiväntasauksen jälkeen ja koska tämä on ensimmäinen täysikuu kevätpäiväntasauksen jälkeen, saatat huomata kuin itsestään tapahtuvaa puhdistusta niin henkisesti menneisyyden asioista kuin fyysiselläkin tasolla. Kevät on muutenkin puhdistumisen aikaa ja sopii hyvin teemaan.

Tuleva täysikuu tukee meitä päästämään irti kaikesta, mitä meidän ei enää tarvitse kantaa, ja se auttaa luomaan tilaa uusien energioiden kehittymiselle.

Kun aloitimme edellisen horoskooppisyklin maaliskuussa 2020, maailma oli silloin erilainen paikka. Olemme kaikki muuttuneet. Olemme kaikki kehittyneet ja kasvaneet. Meillä kaikilla on ollut uusia kokemuksia, jotka ovat muokanneet ja liikuttaneet meitä. Tämä täysikuu on tilaisuutemme tiedostaa ja vapauttaa kaikki, mitä emme enää tarvitse jatkossa.

Maaliskuun täysikuun vaaka-energia tukee meitä tasapainon löytämisessä vanhan ja uuden tilan välillä. Vallitseva energia auttaa myös armollisuuden ja arvostelukyvyn välisen tasapainon löytämisessä.

 

Päästä irti menneisyyden taakasta

Menneisyyden haavat vahingoittavat meitä, mutta ne myös auttavat meitä tulemaan kokonaisiksi, ja niitä voidaan ajatella keskeisenä osana sielunmatkaamme. Nämä haavat antavat meille myötätuntoa, voimaa ja viisautta nousta uuteen voimaan ja sitä kautta myös todellisemmaksi ja aidommaksi versioksi itsestämme.

Nyt on aika antaa menneisyyden haavojemme toimia voimavarana, joka auttaa meitä löytämään sisäisen soturimme. Näiden haavojen ylipääsemisen avulla pystymme parantamaan ja inspiroimaan paitsi itseämme, myös ympärillämme olevia.

Venuksen tuoma pehmeä ja herkkä energia muistuttaa meitä siitä, että paraneminen tapahtuu jokaisen omaan tahtiin, omalla tavallaan ja aina rakkaudesta käsin. Se antaa meille mahdollisuuden avautua totuudelle siitä, keitä todella olemme. Olemme täydellisiä juuri sellaisina kuin olemme ja ansaitsemme tulla hyväksytyksi omana itsenämme. Olet ehjä, kaunis ja täydellinen juuri sellaisena kuin olet.

 

Helppoutta ja vaivattomuutta

Marsin, Saturnuksen ja Kuun yhteisenergia tuo mukanaan suojausta, harmoniaa ja vaivattomuutta. Asiat saattavat sujua yllättävän helposti ja vaivatta. 

Sekä Mars että Saturnus voivat olla hyvinkin intensiivisiä, mutta tässä muodostumassa ne tarjoavat meille motivaatiota, omistautumista, pitkäkestoisuutta ja tahdonvoimaa selviytyä kaikista vaikeuksista. Jos etsit tällä hetkellä ratkaisua johonkin ongelmaasi, ratkaisu löytyy todennäköisemmin helppouden eikä ponnistelun ja taistelun kautta. Yritteliäisyytesi todennäkösesti myös palkitaan.

Maaliskuun täysikuu on 28.3.2021 klo 21.48 ja sen vaikutukset kestävät aina seuraavaan uuteen kuuhun asti, joka on 12.4.2021.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-libra-full-moon-march-2021

https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

 

 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.