Maaliskuun täysikuu - Perfektionismin tarkastelua

Maaliskuun täysikuu on Neitsyen merkissä 18.3. klo 9.17. Ilmassa kytee ajatus perfektionismista ja siitä, miten se näkyy elämässämme. Tuleva täysikuu haastaa meidät kohtaamaan itsemme ja tilanteet, joissa saatamme käyttää perfektionismia piiloutuaksemme tai estääksemme etenemisen elämässä.

 

Tarkastele täydellisyyden tavoitteluasi

Estääkö täydellisyyden tavoittelu sinua ottamasta seuraavan askeleen ja luottamaan tuntemattomaan? Estääkö se käynnistämästä uuden projektin tai antamasta maailman nähdä todellisen itsesi? Miten perfektionismi näkyy elämässäsi ja kuinka se estää sinua elämästä täysillä?

Kirjailija ja tutkija Brené Brown määrittelee perfektionismin uskomukseksi, että jos teemme asiat täydellisesti tai näytämme ulospäin täydellisiltä, ​​voimme välttää syyttelyn, tuomitsemisen ja häpeän tuskan. Perfektionismi juontaa juurensa hyväksynnän halusta ja siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat meistä.

Sukeltamalla syvälle kysyäksemme itseltämme näitä kysymyksiä, saatamme päästä purkamaan haitallisia uskomuksia tai auttaa itseämme pääsemään joidenkin itsetunto-ongelmien ytimeen. Saatamme myös huomata tulevamme tietoisemmaksi omasta arvostamme ja siitä, mitä todella ansaitsemme.

Käytä maaliskuun täydenkuun aikaa hyödyksesi kohdataksesi ja päästääksesi irti niistä asioista, joissa huomaat perfektionismia. Tunnista ja tunnusta, kuinka käytät täydellisyyden tavoittelua pidätelläksesi itseäsi ja estääksesi tekemästä asioita, joita todella haluat tehdä.

Voit myös miettiä, kuinka tunnustat tai et tunnusta omaa arvoasi. Ansaitset parempaa, joten kuinka voisit myös suoda sitä itsellesi? Kuinka voisit elää elämääsi siitä näkökulmasta, että olet tärkeä ja että aito itsesi ansaitsee tulla nähdyksi?

Kohti uuden astrologisen syklin alkua

Maaliskuun täysikuu on myös viimeinen täysikuu ennen 20.3. päiväntasausta. Maaliskuun päiväntasaus on astrologian keskeinen kohta, sillä sitä pidetään astrologisen vuoden aloituksena.

Ennen kuin aloitamme uuden astrologisen vuoden, voimme käydä läpi matkaa, jonka olemme kulkeneet viimeisen 12 kuukauden aikana. Voimme myös miettiä asioita, joista olemme valmiita luopumaan ja joita emme enää halua ottaa mukaan uuteen, alkavaan sykliin.

Täysikuu on aina voimakasta aikaa puhdistautua ja päästää irti, joten perfektionismista luopumisen ohella mieti, miltä muilta elämäsi alueilta tai jopa tunteiltasi haluat siivota itseäsi.

Jos elämässäsi tapahtuu jotain hämmentävää tämän täydenkuun alla, tarkastele pystyisitkö hiljentämään ulkoisen hälyn ja kääntämään huomiosi pois ulkoisesta, kohti sisintäsi. Hiljenny mieltäsi vaivaavan asian kanssa ja kuulostele antaako se erilaisen tulokulman asiaan.

 

Maaliskuun täysikuu on 18.3. klo 9.17. ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 1.4. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

 

Photo by Lieselot. Dalle on Unsplash

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.