Maaliskuun 2023 täysikuu - muutoksia ja uusia mahdollisuuksia

täysikuu Mar 06, 2023

Maaliskuun 2023 täysikuu laskeutuu Neitsyen merkkiin 7.3. klo 14.40.

Maaliskuu 2023 on muutoksen ja uusien mahdollisuuksien kuukausi. Tuleva täysikuu voi tuntua siltä, että se on tuotu juuri meitä varten auttamaan navigoimaan kaiken sen kanssa, mitä maaliskuu tuo tullessaan.

Kiinnitä huomiota siihen, mikä vetää puoleensa tämän täydenkuun ympärillä. Tunnetko tarvetta lepäämiselle, irtipäästämiselle vai uusien mahdollisuuksien vastaanottamiselle? Tunnetko tarvetta hiljentymiselle vai itsesi ja osaamisesi esiintuomiselle?

Täydenkuun alla tapahtuu niin paljon, että kaikki näyttää olevan mahdollista - joten kunnioita tarpeitasi ja kiinnitä huomiota siihen, mitä mielesi, kehosi ja sielusi yrittävät kertoa.

Löydä voimaa luonnosta

Terveys on myös yksi tämän täysikuun teemoista. Neitsyt-energia rohkaisee meitä kääntymään sisäisen viisautemme puoleen, luottamaan intuitioomme ja etsimään ohjausta ja tukea äiti Maasta: raittiista ilmasta, auringonpaisteesta, vedestä, yrteistä ja ravinnosta.

Tämä aika voi myös tuoda pintaan hoitoa vaativia ”haavoja”, asioita, ja voimistua niissä kohdissa, joissa emme ole huolehtineet itsestämme.

Jos tämän täydenkuun aikaan ilmenee terveyshuolia, kanavoi osa Neitsyen parantavasta energiasta ottamaan voimasi takaisin ja muistuta itseäsi kehosi jokaisen solun sisältävästä uskomattomasta ja parantavasta viisaudesta.

Kuuntele intuitiotasi, seuraa sisäistä viisauttasi ja tiedosta syvempi ja korkeampi potentiaali itsessäsi.

Huolehdi itsestäsi

Täydenkuun energia rohkaisee meitä muistamaan voiman, jonka voimme löytää harjoittaessamme rakkautta itseämme kohtaan, puolustaessamme itseämme ja kunnioittaessamme intuitiotamme. Tämä energia rohkaisee täyttämään ensin oman kuppimme, jotta meillä riittäisi kaadettavaa siitä myös muille.

Se auttaa myös vapauttamaan ja päästämään irti asioista jotka eivät enää palvele meitä.

Älä pelkää päästää irti asioista, joita ei ole tarkoitettu sinulle, sillä kaikki tämän täydenkuun aikana paljastuneet asiat todennäköisesti vain valmistavat itseäsi kohti uusia mahdollisuuksia, joita on luvassa maaliskuun aikana.

Matkatessasi kaiken tämän täydenkuun energian läpi, muistathan olla ystävällinen, kärsivällinen ja lempeä itsellesi. Kiinnitä huomiota mielen, kehon ja sielun kuiskauksiin ja siihen, mitä tarvitset juuri tässä hetkessä.

Maaliskuun 2023 täysikuu on tiistaina 7.3. klo 14.40 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 21.3. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/ 

 

Photo by Timothy Eberly on Unsplash

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.