Maaliskuun täysikuu tuo mukanaan menestystä

täysikuu Mar 20, 2019

Maaliskuun täysikuu tuo mukanaan jännittäviä mahdollisuuksia muun muassa rakkauteen ja talouteen liittyen, mutta se voi myös tehdä olosi ärsyyntyneeksi ja mielesi oikukkaaksi. Tämä ajanjakso on mahdollisuuksien aikaa myös liike-elämässä, matkustamisessa ja kouluttautumisessa. Myös mukautuminen muuttuviin olosuhteisiin ja niihin mahdollisuuksiin tarttuminen on helpompaa.

Yleistä täysikuusta

Yleisesti täydenkuun aikaan sisäiset jännitteet ja ulkoiset paineet voivat johtaa konflikteihin ja kriiseihin, jotka vievät pois energiaa. Jakson aikana tarkemmassa tarkastelussa on etenkin koti, perhe ja parisuhde. Täysikuu on hyvää aikaa selviytyä ihmissuhteiden haasteista lisääntyneen intuition ja emotionaalisen vahvuuden vuoksi. Alitajuntainen tietoisuus antaa täydenkuun aikaan puolueettoman ja tasapainoisen näkemyksen ihmissuhteisiin. Voit ehkä nähdä selkeämmin ihmissuhteiden dynamiikan tai tuntea voimakkaammin epäharmonian aiheuttavat negatiiviset tunteet.

Edellinen uusikuu vaikuttaa aina tulevaan täysikuuhun. Edellisen uusikuun (6.3.) tavoitteet saattavat tulla päätökseensä tai ovat enää hienosäätöä vailla, on niin sanotusti sadonkorjuun aika.

Naispuoliset suhteet koetuksella

Maaliskuun täysikuu tuo mukanaan kunnioitusta, laajaa tietoisuutta, vahvaa mieltä ja henkisyyttä, koulutuksellista työtä ja liiketoimen tuomaa vaurautta. Hermostuneet jännitteet voivat johtaa ärtyneisyyteen, mielialavaihteluihin ja tunteellisiin purkauksiin. Myös uni- tai syömisrytmi voi häiriintyä jakson aikana. Yllättävä tapahtuma kotioloissa tai perheenjäsenen omituinen käytös voi johtaa epävarmuuteen ja turvattomuuden tunteeseen. Kasvaneet jännitteet voivat näkyä etenkin elämääsi kuuluvan naisen, kuten äidin, tyttären tai siskon kanssa. On hyvä tehdä tarvittava hienosäätö kyseisessä ihmissuhteessa, jotta epätasapaino tulee myös karmallisesti korjatuksi.

Harkitse kahdesti ennen päätöksentekoa

Tulevan täydenkuun jakson aikana saatat myös tavata uuden tavallisen, omalaatuisen tai jännittävän henkilön. Välitön ihastus on mahdollinen, mutta henkilö saattaa aiheuttaa myös häiriötä normaaleihin rutiineihin tai jopa suututtaa jo olemassa olevia ihmissuhteita. Toisaalta tässä voi olla myös odottamaton mahdollisuus, joka voi olla todella hyväksikin. Taipumus impulsiiviseen käytökseen tarkoittaa, että kannattaa hetki miettiä seurauksia ennen varsinaisen päätöksen tekemistä.

Maaliskuun täysikuu on erityisen hyvä ajankohta rakastua, mutta myös hyvä aika korjata kireitä ihmissuhteita. Se on myös hyvä aika kaupanteolle ja vaurastumiselle. Rakkauteen ja rahaan liittyvät mahdollisuudet saattavat ilmaantua myös koulun tai matkustamisen kautta.

Maaliskuun täysikuu on torstaina 21.3.2019 klo 03.42. Täydenkuun jakso kestää kaksi viikkoa aina seuraavaan uusikuuhun asti, joka alkaa 5.4.2019.

 

Lähteet:

https://astrologyking.com/full-moon-march-2019/
https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

 

 

 

 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.