MARRASKUUN TÄYSIKUU & KUUNPIMENNYS  - Valaise varjosi

 

Oletko valmis viemään kommunikointitaitosi seuraavalle tasolle? Jos vastasit kyllä, marraskuun täysikuu on juuri sinua varten! Tuleva täysikuu on samalla myös kuun puolivarjopimennys, joka tekee täysikuun energioista entistä latautuneemmat. Tämän superlatautuneen täysikuun kautta meitä kannustetaan kollektiivisesti olemaan kosketuksissa tarpeisiimme, arvioimaan uskomuksiamme käyttämällä apuna tietoa ja tehokkaampaa kommunikointia, jotta voimme tehdä haluamamme muutokset.

Tähtitieteellisesti täysikuu viittaa ajanjaksoon, jolloin kuu on sen täydellisimmässä vaiheessa ja se on aurinkoon nähden vastakkaisella puolella. Täysikuu on joka kuukausi noin 28–30 päivän välein. Kuunpimennys voi tapahtua ainoastaan täydenkuun aikaan, ja silloin maan varjo estää auringon valon. Koska tuleva kuunpimennys on puolivarjopimennys, voi olla haastavaa havaita sitä.

Löydä kokonaisvaltainen tasapaino

Marraskuun täysikuu kutsuu meitä etsimään tasapainoa elämäämme. Erityisesti tasapainoa kaivataan omiin uskomuksiin ja käsityksiin, vapauden tarpeeseen sekä kommunikointi- ja kuuntelutaitoihin. Jos sinulla on haasteita jonkun tietyn ihmissuhteen kanssa, nyt voi olla hyvä aika tutkia tätä suhdetta tarkemmin ja syvemmin.

Tavoitteena voi olla ensiksi pintaan tulevien tunteiden tarkkailu ja sen jälkeen niiden puolueeton tarkastelu. Voit palauttaa näitä tuntemuksia myöhemmin mieleen ja esimerkiksi kirjoittaa niitä ylös paperille. Näin voit päästä todella tuntemasi ytimeen selvittääksesi, mitä muutoksia voit tehdä tarpeidesi täyttämiseksi. Voit myös tehdä suunnitelman kuinka kommunikoida kaikesta oppimastasi ympärillä oleviesi kanssa. 

Täysikuu on hyvää aikaa pohdiskelulle

Ole lempeä itsellesi tämän erittäin voimakkaan täydenkuun ja kuunpimennyksen aikana. Pidä myös mielessä, että täysikuu yhdistettynä kuunpimennykseen on noin neljä kertaa voimakkaampi ja energeettisesti latautuneempi kuin tavallinen täysikuu. Merkit, jotka saattavat tuntea eniten tätä energiaa ovat kaksoset, jousimies, neitsyt ja kalat, ja heillä voi tuntua enemmän painostavaa tunnetta tänä aikana.

Jos jotain nousee pintaan, on hyvä muistaa ettet ehkä pysty hallitsemaan vallitsevia olosuhteita, mutta voit aina valita kuinka reagoit tilanteeseen. Olet myös aina itse vastuussa siitä kuinka reagoit. Käytä tämä täysikuun aika pohdiskelulle ja unohda reagointi. Käytä näitä tilanteita tilaisuutena syvempään ymmärrykseen itsestäsi ja valaise niitä varjoisia kohtia itsessäsi, joita olet valmis kohtaamaan, hyväksymään ja parantamaan.

Marraskuun täysikuu ja kuun puolivarjopimennys on 30.11. klo 11.29.

 

 

Lähteet:

https://stylecaster.com/full-moon-gemini-november-2020-meaning/

https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.