Marraskuun täysikuu ja osittainen kuunpimennys - Ole lempeämpi itsellesi 

Marraskuun täysikuu 19.11. klo 10.57 härän merkissä on samalla myös osittainen kuunpimennys, joka näkyy aikaisin aamulla, mutta Kuu ehtii laskea suuressa osassa maata ennen osittaisen vaiheen alkua. Osittainen kuunpimennys näkyy parhaiten pohjoisessa osassa Suomea.

Koko marraskuun ajan maapallon sydänenergia on nousussa. Voimme vahvistaa sydänyhteyttämme viettämällä aikaa luonnossa, kuuntelemalla omaa sydäntämme, ottamalla vastaan mahdolliset sydämestä kumpuavat oivallukset ​​ja työskentelemällä härän merkissä olevan täysikuun ja kuunpimennyksen energioiden kanssa.

Pimennykset auttavat meitä muutokseen

Pimennykset edustavat transformaation ja heräämisen portaaleja, ja niillä on tapana tuoda elämäämme käänteentekeviä tapahtumia, jotka auttavat kohottamaan omaa henkistä kehitystämme ja kasvua.

Nämä muutokset ja heräämiset voivat olla nopeita ja äkillisiä, tai ne voivat olla hitaita ja viipyä tulevina viikkoina ja kuukausina.

Pimennykset ovat voimakkaita ja voivat saada asioita liikkeelle meissä. Pimennyksillä on tapana auttaa meitä ottamaan viimeinen tarvittava askel ja herättämään meidät uusiin oivalluksiin.

Uusi pimennyssykli alkaa

Härän osittainen kuunpimennys 19.11. on ensimmäinen härän merkissä tapahtuva pimennys, jonka olemme kokeneet vuoden 2014 jälkeen. Se edustaa uuden pimennyssyklin alkua, jonka näemme kehittyvän tulevina kuukausina.

Saadaksesi vihjeitä siitä, mitä tämä uusi pimennyssykli voi tuoda elämääsi, mieti millaisia asioita kävit läpi vuosina 2013-2014.

Mitkä teemat olivat pinnalla tuolloin elämässäsi? Kuinka paljon olet muuttunut ja kehittynyt?

Katse ihmissuhteisiin ja talousasioihin

Kollektiivisella tasolla marraskuun osittainen kuunpimennys saattaa korostaa ihmissuhteitamme. Tämä sisältää suhteemme muihin, mutta myös suhteemme itseemme ja rahaan.

Planeetta Venus on erittäin aktiivinen tulevan pimennyksen aikaan, koska se on härän luonnollinen hallitsijaplaneetta. Venus hallitsee kaikkia sydämen, rakkauden ja talouteemme liittyviä asioita. Venus hallitsee myös sitä, mitä arvostamme ja mitä pidämme arvokkaana, joten kaikilla näillä teemoilla on mahdollisuus nousta pintaan tänä aikana.

Jos olemme kulkeneet kivistä polkua jonkun tietyn ihmissuhteen kanssa, saatamme huomata, että tämä täysikuu saa asiat vihdoin päätökseensä.

Saatamme myös huomata, että asenteet ja uskomukset, jotka estävät meitä muodostamasta syvempiä ja läheisempiä suhteita muihin ja itseemme, muuttuvat tämän pimennyksen energian alla.

Ole lempeämpi itsellesi

Tuleva täysikuu ja kuunpimennys on täydellinen vahvistamaan rakkautta itseään kohtaan ja lisäämään itsetuntoa.

Missä asioissa olet ollut liian ankara itsellesi? Voisitko vihdoin hellittää näistä vaatimuksista ja löytää lempeys itseäsi kohtaan?

Sinulla todennäköisesti menee paljon paremmin kuin luulet, joten ole armollinen itsellesi. Muistuta itseäsi kaikista onnistumisistasi, rakasta itseäsi kaikista tielläsi tapahtuneista asioista huolimatta ja ole armollinen itsellesi.

Kun olet lempeä itseäsi kohtaan, saatat huomata, että sinun on helpompi jakaa samaa armollisuutta ja lempeyttä myös muille ympärillä olevillesi.

On hyvä muistaa, että pimennykset yleensä laittavat meidät sinne, missä meidän tarvitseekin olla, joten luota tuohon virtaukseen. Yritä pitää sydämesi avoimena salliaksesi sen, minkä tarvitsee tulla ja minkä on mentävä.

Marraskuun täysikuu on 19.11. klo 10.57 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun 4.12. asti.

 

 

Lähteet: 

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-taurus-partial-full-moon-lunar-eclipse-november-2021

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

https://www.ursa.fi/taivaalla/tahtitaivas-tanaan.html

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.