Marraskuun täysikuu - Aika tarkastella omia arvoja

 

Marraskuun 2022 täysikuu on tiistaina 8.11. klo 13.02 Härän merkissä. Täysikuu on samalla ”verikuu”, eli samaan aikaan on myös täydellinen kuunpimennys, joka vahvistaa täydenkuun voimakkuutta entisestään.

Pimennys on syvimmillään klo 12.59, jolloin Kuu on kaikkialla Suomessa vielä horisontin alapuolella eli pimennyksen täydellinen vaihe jää näkymättä meillä Suomessa. Ainoastaan Pohjois-Suomessa näkyy pimennyksen loppuvaihe, ja sekin heikosti.

Itsehoitoa, maadoitusta ja lepoa

Härän merkissä oleva verikuu putoava tuo mukanaan transformatiivista energiaa. 

Muutos voi aina olla haastavaa ja vaatii usein tuskallista työtä erilaisten kerrosten kuorimiseksi ja uuden synnyttämiseen. Täydenkuun energiat tukevat tätä muutosprosessia.

Verikuu on voimakkain täysikuu, jonka voimme kokea, koska se on samalla myös täydellinen kuunpimennys. Nimi ”verikuu” (blood moon) tulee siitä, kun muuten valoisa täysikuu muuttuu verenpunaiseksi Maan varjon peittäessä sen kokonaan.

Kaikessa täydenkuun voimakkaassa ja muuntavassa energiassa olo voi olla epätasapainoinen ja hieman tavallista ärtyneempi. On tärkeää hoitaa ja maadoittaa itseään (luonto on hyvä apu tähän) ja saada riittävästi lepoa.

Täysikuulla voi olla myös puhdistava vaikutus, joten on erityisen tärkeää huolehtia kehon nesteytyksestä.

Mahdollisuus muutokselle

Uranus, joka on heräämisen ja rajojen rikkomisen planeetta, on erittäin aktiivinen marraskuun kuunpimennyksen aikana. Saatamme tuntea inspiraatiota muutokselle, vapautuaksemme kaikista epäsopivista muoteista, joihin olemme itsemme sulloneet.

Missä asioissa kaipaat suurempaa vapautta? Mistä asioista sinun täytyy päästää irti ja vapautua?

Uranus voi myös herättää ja yllättää, joten on mahdollista, että tämä täysikuu voi tuoda yllättäviä ja jopa järkyttäviä uutisia tai inspiroida toimintaan tai päätökseen, joka tulee shokkina ympärilläsi oleville. Odottamattomia teitä avautuu, joten jos tuntuu oikealta poiketa kurssilta, tämä täysikuu tarjoaa siihen mahdollisuuden!

On myös hyvä muistaa, että kuunpimennykset ohjaavat meitä aina kohti potentiaalista kasvuamme, mikä ei aina tunnu mukavalta.

Aika tarkastella omia arvoja

Myös planeetta Venus on aktiivinen tulevan täydenkuun aikana. Venus, joka on rakkauden planeetta, on myös planeetta, joka hallitsee arvojamme ja itsetuntoamme.

Mitä todella arvostat? Tunnetko olevasi tarpeeksi arvokas saamaan sen, mitä arvostat? Nämä kysymykset voivat avautua sinulle tämän täydenkuun alla.

Ole totuudellinen itsellesi. Älä pelkää olla rehellinen ja käydä todellista keskustelua siitä, mitä todella arvostat ja missä uskomuksesi ovat näiden arvojen ympärillä.

Marraskuun täysikuu on myös loistavaa aikaa miettiä, mitä itseäsi rajoittavia uskomuksia kannat vielä sisälläsi, jotka pitävät sinut pienenä. Karsi pois kaikki uskomukset, jotka saavat sinut tuntemaan, ettet ole tarpeeksi hyvä tai arvokas, ja anna niille mahdollisuus vapautua.

Saatat myös huomata, että asiat, joita et enää arvosta, tai asiat, joita olet teeskennellyt arvostavasi, voivat tippua pois elämästäsi. Jos näin tapahtuu, kunnioita sen mukanaan tuomaa surua, mutta tiedä myös, että nyt on tilaisuus täyttää vapautunut tila asioilla, jotka sopivat paremmin omiin arvoihisi.

Päästä irti menneisyyden tarinoista

Saturnus, karman planeetta, on myös aktiivinen tämän pimennysenergian alla. Saturnuksen läsnäolo voi luoda raskautta ja tuoda esiin asioita menneisyydestä, jotka ovat jääneet käsittelemättä.

Saatat tuntea itsesi ylikuormittuneeksi, ärtyneeksi tai turhautuneeksi, varsinkin jos pidät kiinni menneistä tapahtumista tai menneistä tarinoista.

Jos turhautuminen meinaa ottaa vallan, harkitse kirjeen kirjoittamista - laita ylös paperille kaikki, mikä painaa tai huolestuttaa. Ota puolestaan talteen kaikki viisaus ja oivallukset mitkä nousevat kirjoittaessa esiin. Kun tunnet olevasi valmis, kirjoita uusi tarina – kirjoita uusi kirje siitä, miten haluat elämäsi seuraavan luvun menevän.

Vaikka on monia tapoja, joilla tämä täysikuu ja kuunpimennys voi ilmentyä, sen keskiössä meitä kutsutaan päästämään irti, jotta voimme muuttaa ja luoda tilaa sille, mitä todella arvostamme.

Marraskuun 2022 täysikuu on tiistaina 8.11. klo 13.02 ja sen vaikutukset kestävät 24.11. uuteenkuuhun asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/

https://www.ursa.fi/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.