SYYSKUUN TÄYSIKUU - Mahdollisuus positiiviseen muutokseen

syyskuu täysikuu Sep 13, 2019

Syyskuun 14.9. alkava täydenkuun jakso testaa uskoasi mahdollisten pettymysten sattuessa. Jakson aikana lisääntyy myös vilpin ja hämmennyksen lisääntynyt riski. Tiedossa on kiukkuisuutta, vihaa ja impulsiivista käytöstä, mutta myös mahdollisuus positiiviseen muutokseen ja ”uudestisyntymiseen”.

Täysikuun merkitys

Tunteet ja vaistot saavuttavat huippunsa täydenkuun aikaan. Tulevan kahden viikon jakson aikana tarkemmassa tarkastelussa ovat erityisesti koti, perhe ja parisuhde. Vastakkaiset voimat, kuten työ vs. koti tai mitä tarvitset vs. mitä haluat, luovat sisäisiä jännitteitä ja ulkoisia paineita. Tämä voi johtaa konflikteihin ja kriiseihin, jotka vievät energiaa. Käytä lisääntynyyttä emotionaalista vahvuuttasi ja intuitiotasi selviytyäksesi kaikista suhteiden tuomista haasteista. Alitajuinen tietoisuus mahdollistaa puolueettoman ja tasapainoisen tarkastelun henkilökohtaisiin suhteisiisi. Näet selkeästi suhteiden dynamiikan tai epäharmonian aiheuttamat negatiiviset tunteet.

Mitä on odotettavissa syyskuun täydenkuun jaksolta

Pettymyksen tai häpeän seurauksena usko on koetuksella syyskuun täydenkuun aikaan. Saatat tuntea olosi optimistiseksi, luottavaiseksi ja anteliaaksi, mutta harhaanjohtamisen ja petoksen riski on suuri. Taipumus epäilyihin ja vainoharhaisuuteen voi osoittautua turvallisemmaksi vaihtoehdoksi kuin ihannointi ja herkkäuskoisuus. Vältä uhkapelejä, päihteitä, guruja, kultteja ja näin-rikastut-nopeasti-suunnitelmia.

Tuleva täysikuu voi tuoda mukanaan itseluottamuksen puutetta sekä heikkouden ja riittämättömyyden tunnetta. Myös ura- ja intiimielämäsi odotukset saattavat olla kaukana todellisuudesta.

Jakso tuo energiaa, aloitekykyä ja halukkuutta ottaa riskejä. Vaikka saatat tuntea itsesi vahvaksi, seksikkääksi ja innostuneeksi, taipumus impulsiivisiin toimiin voi johtaa hämmennykseen, virheisiin tai onnettomuuksiin. Säädä siis energiaasi ja käytä ennakointia ja luo toimintasuunnitelma välttääksesi menetyksiä ja fyysistä tai henkistä uupumusta.
 

Täydenkuun tuomat haasteet

Täysikuu lisää emotionaalista herkkyyttä, mutta myös turvattomuuden ja hämmennyksen tunnetta. Väärien signaalien kuunteleminen voi johtaa harhaluuloihin, syyllisyyteen, vilppiin tai skandaaliin. Unelmat voivat muuttua fantasioiksi ja epäilyt vainoharhaisiksi. On siis hyvä muistaa fantasian ja todellisuuden ero, välttääkseen hylkäämisen ja hämmennyksen. Tulevan jakson aikana saattaa olla myös alttiimpi riippuvuuksille, sairauksille ja infektioille.

Tuleva ajanjakso tuo taipumuksen yli-itsevarmuuteen ja liiallisuuteen. Vaihtuvat mielialat ja mieltymykset voivat johtaa harhaan. Standardien alentaminen tai epälojaalisuus suhteissa voi aiheuttaa hämmennystä. Myös taipumusta asioiden liioitteluun on hyvä tarkkailla ruoan, päihteiden ja shoppailun osalta.

Syyskuun täysikuu voi tehdä sinusta ailahtelevan, itsekkään, ärsytetyn ja lyhytpinnaisen. Viha ja taipumus toimia ajattelematta lisäävät riskiä pienten ärsytysten muuttumisesta riidoiksi tai tappeluiksi. Ihmissuhteet voivat kärsiä impulsiivisesta käytöksestä ja aggressiivisista vaistoista. Kanavoi energiasi kohti kovaa työntekoa, liikuntaa ja kilpailua vihamielisyyden välttämiseksi.

Syyskuun täydenkuun ratkaisut

Tuleva täysikuu saa alitajunnan intensiivisemmäksi ja voimakkaammaksi. Syvälle haudatut tunteet paljastuvat ja saat paremman hallinnan tunteisiin, reaktioihin ja vaistomaiseen käyttäytymiseen. Intensiiviset henkilökohtaiset kanssakäymiset osoittavat tarkalleen, miltä toinen tuntuu ja kuinka hän suhtautuu sinuun. Tärkeä ihmissuhde voi kehittyä syvemmäksi tai vaihtoehtoisesti tunnet vapauden siirtyä eteenpäin.

Mikä tahansa kuihtumassa oleva asia elämässäsi voi syntyä uudelleen. Voit löytää juurisyyn mille tahansa huonolle tavalle tai riippuvuudelle. Voit tutkia syvällä pinnan alla ja ratkaista arvoituksia tai selvittää rikoksia ja salaisuuksia. Intuitiosi on erittäin vahva ja voi johdattaa polullasi pintaa syvemmälle.

Syyskuun täysikuu on 14.9. klo 07.32. Ajanjakso kestää seuraavaan uuteenkuuhun asti, joka alkaa 28.9.

 

Lähteet:

Astrologyking.com

Timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.