Syyskuun täysikuu - Astu pois mielestäsi

 

Syyskuun täysikuu on kalojen merkissä, jolloin saatamme tuntea itsemme erityisen herkiksi, luoviksi ja intuitiivisiksi. Kalojen merkille vesi on hallitseva elementti, ja myös kuu nauttii ollessaan veden merkissä.

Vapauta kaikki turha pois

Astrologiassa kuu edustaa tunteitamme. Se ohjaa emotionaalista kehoamme ja on vahvasti liitettynä siihen, miltä meistä tuntuu. Kuu liittyy myös turvallisuuden tunteeseen. Kuinka tunnemme olomme turvalliseksi liikkuessamme ulkomaailmassa?

Kuu liittyy myös feminiinienergiaan. Tämä energia on läsnä kaikissa elävissä olennoissa, ja voimakkaan täysikuun aikaan saattaa pinnalle nousta feminiinisyyteen liittyviä asioita ja siihen liittyviä ongelmia. Myös merkittävät naissuhteet elämässämme voivat nousta esiin.

Jokainen täysikuu vaikuttaa meihin eri tavalla, riippuen yksilön omista energioista ja siitä, mitä kuu nostattaa pintaan omassa elämässämme juuri sillä hetkellä.

Täysikuut edustavat kuun syklin huippua, ja ovat myös energisen vapautumisen aikaa, joten jos haluat vapauttaa jotakin elämästäsi, on tämä täydellinen aika kuukaudesta asettaa intentioita, aikomuksia asian suhteen.

Mieti, mistä asioista et enää halua pitää kiinni. Lähetä tälle asialle tai ihmiselle rakkautta ja kiitollisuutta, ja hengittele rauhallisesti täysikuun valossa.

Astu pois mielestäsi kohti tuntemista

Intuitiota kuvataan usein tietämisen tunteeksi. Usein meillä ei ole mitään konkreettisia todisteita tai syytä tuntea niin kuin tunnemme, vaan se on vain vahva tunne tietämisestä.

Syyskuun täysikuu kutsuu meitä astumaan ulos rationaalisesta ja ajattelevasta mielestämme kohti tuntemista. Se kutsuu meitä irrottautumaan todisteiden etsimisestä ja sen sijaan sallimaan itsemme yhdistymään tunteidemme kanssa.

Voit kokeilla nopeaa harjoitusta, joka tuo sinut tähän hetkeen ja kehoosi:

Aseta kätesi sydämesi päälle ja sulje silmäsi. Kysy itseltäsi tässä hetkessä: Mitkä ovat kolme sanaa, jotka kuvaavat tämän hetken olotilaani parhaiten? Miltä minusta tuntuu juuri nyt?

Älä yritä vastata mielesi avulla, vaan laskeudu sydämeesi ja vastaa puhtaasti tunteesta käsin.

Saatat yllättyä siitä, mitä vastauksia nousee tietoisuuteesi. Joskus emme edes ole tietoisia, miltä meistä oikeasti tuntuu, joten on välillä hyvä pysähtyä tarkastelemaan omia tuntemuksia ja ajatuksia. Tämä pieni harjoitus on hyvä yhdistämään itsesi tunnekehoosi ja auttaa ymmärtämään itseäsi syvemmällä tasolla.

Tunteemme eivät aina ole totuutemme, mutta ne ovat silti oikeita, ja voivat auttaa meitä tarkastelemaan niitä asioita, joita meidän tarvitsee katsoa hieman pintaa syvemmältä.

Usein tunteemme haluavat vain tulla kuulluksi ja nähdyksi. Joskus kun annamme vaikeidenkin tunteiden nousta pintaan, voimme tuntemisen jälkeen antaa niiden lipua kauniisti pois.

Käytä kuudetta aistia hyödyksesi

Täysikuu on aina hyvää aikaa lopettaa itselle haitallisia tottumuksia tai epäterveellisiä elämäntapoja, joten käytä tätä energiaa hyödyksesi. Luota intuitioosi ja käytä kuudetta aistiasi ohjataksesi itsesi eteen tulevien haasteiden läpi.

Anna itsellesi lupa tutkia emotionaalista puoltasi tämän täysikuun alla. Ota vastaan ​​ilman tuomitsemista se, mikä virtaa lävitsesi. Anna tunteiden liikkua vapaasti ja luota intuitiivisiin vaistoihin ja sisäisiin kuiskauksiin, jotka kuljettavat sinua eteenpäin.

 

Syyskuun täysikuu on 21.9. klo 02.54 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun 6.10. asti.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-pisces-full-moon-september-2021

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.