Syyskuun täysikuu - Aika hidastaa ja löytää hiljaisuus

Syyskuun 2022 täysikuu on lauantaina 10.9. klo 12.59 Kalojen tähtimerkissä.

Muutaman viikon ajan olemme olleet Neitsyen merkissä, joka on tarkoittanut enemmänkin tekemistä, to-do-listojen purkamista ja kiireen tuntua, mikä ei välttämättä ole jättänyt paljoakaan tilaa luovuuden hyödyntämiseen. Kiire on nyt sulamassa pois ja on aika hidastaa. 

Viime ajat ovat voineet tuntua jopa kaoottisilta ja hämmentäviltä, ja olo on voinut tuntua epävarmalta. Asiat eivät ehkä ole tuntuneet niin selkeiltä kuin haluaisit niiden olevan.

Anna itsellesi lupa tuntea

Jos tunnet olosi epätoivoiseksi täysikuun aikana, palaa sisimpääsi ja tutkiskele, mistä saatat pitää kiinni liian tiukasti. Vapauta kontrollista. Päästä irti kaikista pään sisäisistä keskusteluista, päästä irti ymmärtämisen yrittämisestä ja asioiden järkeilystä. Sen sijaan anna sydämesi ohjata.

Ehkä etsimäsi vastaukset tai hakemasi suunta eivät tule ajattelemalla asioita läpi, vaan tuntemalla asiat läpi.

Sydämen ei tarvitse tietää, eikä se tarvitse konkreettista vastausta. Sydämen ainoa tehtävä on tuntea. Ja kun annamme minkä tahansa tunteen nousta ja annamme tunteelle luvan vain olla, se voi liikuttaa ja ohjata meitä eteenpäin.

Aika kohdata menneisyys ja antautua 

Vaikka saatamme tuntea ulkoisen maailmamme hidastuvan, sisäinen maailmamme on todennäköisesti myllerryksessä syyskuun täysikuun aikana.

Saatamme tuntea menneiden asioiden, ongelmien tai haavojen nousevan takaisin pintaan, asioiden joita olemme pelänneet ja vältelleet. Meidän on ehkä vihdoin aika pysähtyä ja kuunnella, mitä sisäinen maailmamme yrittää sanoa.

Asioiden väkisin pakottaminen tai kontrollointi ei toimi tämän täydenkuun energian alla. Sen sijaan meidän täytyy antautua; meidän on ehkä vain annettava asioiden kehittyä omalla painollaan ilman puuttumista.

Sisäinen maailmasi tarjoilee aina tarvitsemaasi viisautta täydellisellä ajoituksella, joten luota tähän ja anna sen tuoda sinulle lohtua antautumisen keskellä.

Hidasta ja löydä hiljaisuus

Mars, toiminnan ja energian planeetta, aktivoituu myös syyskuun täydenkuun aikana, mikä voi aktivoida herkempiä tunteitamme jättäen olomme haavoittuvaksi tai ailahtelevaksi.

Marsin energia voi myös olla arvaamatonta, hätäistä, tapaturma-altista ja se voi altistaa liian nopeisiin päätöksiin, joten ole varovainen joutumasta näihin malleihin.

Kalojen täydenkuun ympärillä oleva energia todella kehottaa meitä hidastamaan ja ottamaan aikaa. Se kehottaa meitä kuuntelemaan ja löytämään hiljaisuutemme.

Kalojen ollessa viimeinen 12 horoskooppimerkistä, edustaa tämä täysikuu syklin loppua. Se saattaa hyvinkin tuoda loppupisteen asialle, jonka parissa olet työskennellyt jo pidempään.

Saatat huomata voivasi korjata työsi hedelmät, tai jokin vaihe elämässäsi voi tulla vihdoin päätökseen. Pidä sydämesi auki ja luota täydelliseen ajoitukseen.

Syyskuun täysikuu on 10.9. klo 12.59 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uusikuuhun, 26.9. asti.

  

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/

 

Photo by allison christine on Unsplash

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.