TAMMIKUUN TÄYSIKUU & KUUNPIMENNYS: päättäväisyyttä, loppuja ja uuden alkuja

Tammikuun kuunpimennys auttaa linjautumaan maailmankaikkeuden syvyyksiin ja korkeampiin ulottuvuuksiin, jotka ulottuvat ympärillämme. Tämä linjaus tuo mukanaan kiihdytettyä energiaa, joka auttaa muuttamaan asioita elämästämme. Sen avulla voimme tuoda loppuja niihin asioihin, jotka eivät enää palvele tarpeitamme tietoisuutemme lisääntyessä.

Kuunpimennykset voivat joskus tuntua rankoiltakin, kun tulisi päästää irti asioista, joista emme ole 100 % valmiita luopumaan. Irtipäästämisellä vahvistamme oman polkumme kulkua juuri itselle oikeaan suuntaan. Meille annetaan pääsy uskomattoman voimakkaisiin energioihin, jotka auttavat johdattamaan meitä seuraavan vuoden ja vuosikymmenen aikana, vuosien jotka ovat täynnä viisautta ja selkeyttä.

Tammikuun kuunpimennys on yhteydessä edelliseen heinäkuun 2019 kuunpimennykseen, joten kaikki teemat tai asiat, jotka ovat vielä ratkaisematta viimeisen puolen vuoden ajalta, voivat tulla takaisin pintaan. Tarkoituksena on resetoida vanhat tunteet, samalla kun jätämme taakse tunnelastin viimeisen kuuden kuukauden ajalta.

Aika avata sydän avoimeksi ja hyväksyä tunneherkkyys

Tämä ravun merkin täysikuu on emotionaalisesti latautunut ja kantaa mukanaan voimakasta vapautusenergiaa. Tunnemme tunteemme moninkertaisena ja tavoilla, joita emme koskaan ajatellut olevan olemassa. Monet saattavat uskoa, että heidän täytyy sivuuttaa nämä voimakkaat tunteet, mutta vain tuntemalla ne täysillä, pystymme olemaan todellisessa harmoniassa sielumme ja korkeamman itsemme kanssa.

Sydämemme muurit murtuvat auki, kun annamme kohonneen herkkyytemme ja kohonneiden tuntemuksiemme tulla vapaasti pintaan. Tämä on sopivaa aikaa harjoittaa sydämen aktivointia. Jos olet työskennellyt sydämesi eteen, voimakas rapuenergia on täällä auttamassa eteenpäin. Sen avulla voit avata sydäntäsi ja kanavoida rakkautta. Meille muistutetaan, ettei ole olemassa yhtäkään ongelmaa, jota ei voida ratkaista rakkauden voimalla.

Sisäisiä konflikteja ja tunnemyrskyjä

Tuleva täysikuu herättää emotionaalisen herkkyyden, kun reagoimme nopeasti ja hätiköiden asioihin, jotka tapahtuvat ympärillämme, ilman että pysähdymme näkemään kokonaisuutta. Kun hypimme nopeasti tunteiden välillä, voi se vaikeuttaa niiden ymmärtämistä ja käsittelyä. Tavallisista arkipäiväisistä ongelmista, joista normaalisti ei ole hankaluuksia selviytyä, saattaakin tulla taistelu tämän sisäisen myllerryksen johdosta. Saatamme nopeasti hypätä väittelytilanteeseen väärinkäsityksen takia tai tuntea itsemme tavallista herkemmäksi ympäröivää maailmaa kohtaan.

Tämän tunteiden linjauksen aikana on tärkeää ottaa aikaa pohdiskelulle. Yritä ymmärtää omia tunteitasi välttääksesi konflikteja. Yritä myös ymmärtää tapaa, jolla ennakkoluulot voivat vaikuttaa ajatuksiin tai sanomisiin, joita saatat katua myöhemmin. Tulevalla ajanjaksolla on helppo puhua ja reagoida vaistomaisesti, varsinkin jos olet järkyttynyt tai turhautunut. Opetuksena on kuunnella tarkoin, miettiä ennen kuin puhuu ja ottaa aikaa, joka tarvitaan mahdollisten ristiriitaisten tunteiden ymmärtämiseen. Keskustelu ystävän tai mentorin kanssa voi olla tehokas työkalu tunteiden navigoimiseen tänä aikana.

 

Tunnetyöskentelyn avulla selkeämmin eteenpäin

Tammikuun täysikuu voi saada negatiiviset tunteet näkymään ulospäin ympärilläsi olevia kohtaan. Jos tunnet olevasi kyllästynyt, yksinäinen tai surullinen tämän ajanjakson aikana, tulee sinusta alttiimpi huonolle mielialalle, josta lähimmäisesi saa myös osakseen. Jos on taipumusta masennukseen, on tehtävä enemmän töitä varmistaakseen, etteivät tämän täysikuun vahvistuneet energiat lisää näitä surun tunteita.

Tunteiden voimakkuus on korkeimmillaan, ja niiden intensiivisyys voi vaikeuttaa oman käyttäytymisen ja reaktioiden hallintaa. On helppo ajautua suhdedraamoihin, kun tunneskaala vaihtelee kaikista korkeimmista kaikista matalimpiin tunnetiloihin. Vaikka on hyvä olla tietoinen kuun vaikutuksista tänä aikana, ei ole silti hyvä tukahduttaa tai sivuuttaa tunteitamme.

On tärkeää tuntea jokainen tunne syvästi, jotta voimme löytää tasapainon itsestämme. Ymmärtämällä tunteemme ja sen, miksi tunnemme niin kuin tunnemme, voimme ymmärtää paremmin syvät henkilökohtaiset totuuksemme. Tämä on aika, jolloin meitä opetetaan ymmärtämään itseämme sen perustavimmalla tasolla, jotta voimme siirtyä eteenpäin vahvemmin kuin koskaan.

Kaikki meneillään olevat haasteet, kaikki eteen tulevat haasteet ja ylitettävät esteet auttavat meitä ohjaamaan omalle polullemme. Olemme elämämme mullistuksen kärjessä. Ajanjakso tarjoaa inspiraatiota, uskoa ja toivoa pitääksemme itsemme tällä tiellä.

Harjoitukset, kuten meditaatio, auttavat meitä näkemään kaikki myllerrykset, joita tämän ajanjakson aikana saatamme kohdata, ja pitävät sielumme avoimina tulevan runsauden vastaanottamiselle. Meditaation avulla voimme hälventää melua ja hämmennystä sekä pohtia syvästi sitä, mitä opimme ja mitä meidän tulee tietää, jotta voimme siirtyä eteenpäin. Kun usko alkaa loppua, luota siihen, että kaikki tulee menemään juuri niin kuin pitääkin.

Tammikuun täysikuu on 10.1. klo 21.21. Ajanjakso kestää seuraavaan uuteenkuuhun asti, joka alkaa 24.1.

 

Lähteet:

moonomens.com

timeanddate.com

 

 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.