Tammikuun täysikuu - tulista ja luovaa energiaa

 

Tammikuun täysikuu kutsuu meitä takaisin luovaan olotilaan sekä ilmentämään sisäistä valoamme. Otamme itsellemme takaisin oikeuden tulla nähdyksi, kuulluksi ja arvostetuksi.

Täysikuun ajanjakso kannustaa meitä antamaan itsellemme luvan loistaa, ilman että tarvitsemme siihen lupaa keneltäkään muulta. Tuleva täysikuu pyytää meitä antamaan sisäisen valomme tulla näkyviin ja auttamaan myös muita olemaan yhteydessä omaan sisimpään ja loistamaan kirkkaina.

Katse syvälle sisimpään

Tämä on yksi niistä täysikuista, joka tuntuu ehkä hieman kaoottiselta. Olomme voi olla hämmentynyt ja saatamme tuntea olomme epävarmoiksi asioista, jotka joskus vielä tuntuivat kovin varmoilta. Pintaan saattaa nousta informaatiota, joka haastaa meitä ja saatamme kohdata syvälle haudattujen tunteiden purkautumista. Riippumatta siitä, mitä sisältämme purkautuu, voimanamme on luottaminen kokonaiskuvaan.

Tammikuu täysikuu on hyvää aikaa uusien sopimusten allekirjoittamiseen, tapahtuman tai yrityksen käynnistämiseen ja ’synkassa’ olevien mahdollisuuksien kokemiseen. Se tuo mukanaan runsautta sekä laajentaa kykyjämme ja lahjojamme.

Kaoottisten täysikuu-energioiden vaikutuksen alla voi olla hieman vaikeampaa muodostaa yhteyttä tähän yltäkylläisyyden energiaan, joka kaikesta huolimatta on olemassa.

Pidä mielesi avoimena

Jos pidämme mielemme avoimena ja olemme avarakatseisia, saatamme löytää edessämme olevat mahdollisuudet. Kiinnitä huomiota pieniin yksityiskohtiin ja viesteihin, samalla pitäen katseesi isommassa kokonaiskuvassa. Jos asiat ovat tällä hetkellä hämmentäviä, tiedä etteivät ne ole sitä ikuisesti. Selkeys valkenee pian ja ajan myötä saatat pystyä katsomaan tämän hetken tapahtumia eri näkökulmasta ja jopa tarpeellisina omaa matkaa ajatellen.

Tammikuun täysikuun ollessa leijonan merkissä, kuljettaa se mukanaan tulista ja luovaa energiaa. Käytä tätä energiaa asioiden edistämiseen kaikissa uusissa tai luovissa projekteissa. Se on myös loistavaa energiaa antaa itsellensä lupa motivoitua ja olla innoissaan elämästä. 

Elämä eristyksissä on saattanut tuntua hieman tylsältä tai yksinäiseltä näinä erikoisina aikoina, ja tämä täysikuu on kutsusi tuoda jännitystä takaisin elämääsi, edes niillä pienillä mahdollisilla tavoilla.

Mikä saa sinut innostumaan? Mitä voisit suunnitella loppuviikolle, jota voisit innolla odottaa? 

Tällaisten pienten asioiden luominen viikolle on loistava tapa pysyä motivoituneena ja samalla saat käytettyä osan tästä tulisesta, inspiroivasta energiasta, jota tuleva täysikuu tarjoaa meille. Leijonan merkissä on kyse myös johtamisesta ja itseluottamuksen löytämisestä. Kuinka voit nousta ja olla elämäsi johtaja? Kuinka voit ottaa vastuun kaikesta, mitä haluat saavuttaa?

Polullamme on aina esteitä, mutta leijonan merkin antama rohkeus ja päättäväisyys muistuttaa meitä siitä, että meillä on aina valta valita tehdä parhaamme jokaisessa tilanteessa.

Aina, kun meillä on voimakasta energiaa, kuten nyt, on helppo joutua pelkojemme ja vanhojen, tuttujen tapojen uhriksi, vaikka tietäisimme, etteivät ne ole meille ehkä niitä parhaita tapoja.

Vaatii rohkeutta nousta ulos peloista ja lähteä pois mukavuusalueelta. Vaatii sisäistä voimaa kohdata vastoinkäymiset ja katsoa tilannetta laajemmin. Nämä eivät todellakaan ole helppoja asioita kohdattaviksi, ja joskus ensimmäisen askeleen ottaminen on vaikeinta, mutta myös palkitsevinta.

Minkä ensimmäisen askeleen toivoisit itsesi ottavan?

Asettamalla intention, aikomuksen otat jo ensimmäisen askeleen kohti haluamaasi. Leijonan energia on myös sydänkeskeistä, joten avaa rohkeasti sydämesi elämälle ja tulevalle matkalle. Avaa sydämesi itsellesi ja muista, kuinka rohkea olet.

Kaiken kaikkiaan tammikuun täysikuu saattaa heiluttaa meitä pois tasapainosta, mutta se tuo meille myös rohkeutta, motivaatiota ja kyvyn katsoa pidemmälle elämäämme laajemmin.

Tammikuun täysikuu on 28.1.2021 klo 21.16 ja sen vaikutukset kestävät aina seuraavaan uuteen kuuhun asti, joka on 11.2.2021.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-leo-full-moon-january-2021/

https://www.timeanddate.com/moon/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.