Tammikuun täysikuu - Luovan energian aika

Vuoden 2022 ensimmäinen täysikuu laskeutuu intuitiiviseen ravun merkkiin 18.1. klo 01.48. Voimme hyödyntää tätä veden merkin harmonista energiaa tulevan täydenkuun ympärillä.

Täysikuu on huipussaan yöllä 18.1., mutta tyypillisesti voimme tuntea täysikuun noin neljä päivää ennen sen saapumista. Tänä aikana voimme hyödyntää kuun energian kertymistä. Kun täysikuu alkaa hiipua, voimme alkaa asettua näihin energioihin ja kaikkeen, mikä on saapunut meille.

Päästä irti kaikesta turhasta

Täysikuun aika on muutenkin vapautumisen ja irtipäästämisen aikaa, mutta etenkin tämän täydenkuun aikaan on hyvä pitää erityishuomio näissä aiheissa. Oleminen voi tuntua raskaalta, mikä tarkoittaa, että on hyvä aika karistaa pois kaikki se, mikä tuntuu melkein tukehduttavalta ja joka vie vain pois energiaa meistä.

Syynä tähän on Pluto, joka on lähellä täysikuuta ja kohdistaa vaikutuksensa kuun herkkiin energioihin. Pluto on voiman planeetta, joten huomiomme saattaa kiinnittyä asioihin ja tilanteisiin, joissa tunnemme itsemme voimakkaiksi tai päinvastoin voimattomiksi.

Joskus Pluton vaikutus voi saada meidät tuntemaan olomme tukahdetuksi tai että olemme jollain tavalla ”peukalon alla”. Tämä paineentunne voi heijastua myös muualle, etenkin ihmissuhteisiimme.

Jos jokin näistä teemoista tulee esille, mieti kuinka voit lunastaa voimasi takaisin. Kuinka voin asettua jälleen kuljettajan paikalle omassa elämässäni?

Löydä rauha sisältäsi

Jatkuva odottaminen tai olemalla riippuvainen muiden toimista voi asettaa meidät voimattomaan asemaan, joten ole tietoinen tällaisesta ajattelusta. Ole myös tietoinen toiminnastasi ja uskomuksistasi, jotka perustuvat muiden ihmisten asenteisiin ja arvoihin - eivätkä sinun omiin. Ole tietoinen kaikista ajatuksista, jotka alkavat sanoilla: "Kun näin tapahtuu, sitten olen…" rauhassa / onnellinen tai mitä ikinä.

Tämän jonkin tapahtuvan odottaminen on ansa, jota todennäköisesti joudut odottamaan loputtomiin. Sen sijaan mieti voitko löytää tapoja virittyä rauhaan muiden toimista tai muista sinua ympäröivistä ulkoisista tekijöistä riippumatta.

Vapauta jännitteet liikkeen avulla

Jos tunnet ahdistavaa energiaa tämän täydenkuun alla, voit vapauttaa tunnetta ravistelemalla sitä liikkeen avulla. Liikkuminen voi olla hyvin parantavaa, ja voimme tuntea tämän parantavan vaikutuksen entistä voimakkaammin täydenkuun alla.

Tanssiminen, juoksu, kävely, uinti tai yksinkertaisesti seisominen ja koko kehon ravistelu päästä varpaisiin ovat kaikki tapoja vapauttaa kehoon kertyneitä jännitteitä tai levottomuuden tunteita. Myös jooga auttaa laittamaan kehon tukkiutuneita energioita liikkeelle.

Toinen harjoitus, jonka voit tehdä, on yksinkertaisesti tarkkailla suhteita elämässäsi ja mitä tahansa suhdedynamiikkaa, jossa on mukana voimattomuuden tunteita. 

Käytä hyödyksesi luovaa energiaa

Vaikka voimadynamiikka on tämän täydenkuun teema, kosmisella taivaalla leijuu myös tänä aikana toinen, pehmeämpi energia.

Tämä vastapainoinen energia tulee Neptunukselta, joka on harmonisessa asennossa täydenkuun aikaan. Neptunus on unelmien ja henkisen kasvun planeetta. Se pitää sisällään ehdottoman rakkauden värähtelyn ja muistuttaa meitä yhteydestämme toisiimme ja maailmankaikkeuteen.

Tämä energia tukee myös kaikkia luovia projekteja, joiden parissa saatat työskennellä. Itse asiassa Pluton voimalliset energiat ja Neptunuksen rauhoittavat ja luovat energiat voivat tuoda upeaa dynamiikkaa luovan työn tukemiseen ja taiteen esittämiseen halutun yleisön tai toimialallasi vaikuttavien ihmisten edessä.

Täysikuut ovat usein myös asioiden ja projektien päätepisteitä, joten saatat huomata, että erityisesti luovat projektisi tulevat päätökseen kuin itsestään.

Kaiken kaikkiaan tammikuun täysikuu tarjoaa harmonian hetkiä, mutta myös raskasta energiaa. Huomiomme saatetaan kiinnittää suhteidemme voimadynamiikkaan ja saatamme huomata, että meidän on tietoisesti muokattava käyttäytymistämme. Keskity itsesi vahvistamiseen. Myös luovat projektit voivat kukoistaa tänä aikana.

Tammikuun täysikuu on 18.1. klo 01.48 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 1.2. asti.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-cancer-full-moon-january-2022

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

 

 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.