Tammikuun 2023 täysikuu - Pystytkö päästämään irti kontrollista?

täysikuu Jan 05, 2023
Vuoden 2023 ensimmäinen täysikuu osuu intuitiivisen Ravun tähtimerkkiin 7.1. klo 01.07.

Aina kun Ravun energia on vahvaa, kuten nyt tammikuun täydenkuun aikana, meitä muistutetaan omasta rohkeudestamme, uskollisuudestamme ja halukkuudestamme suojella rakkaimpiamme. Saatamme saada jollain tapaa muistutuksen näiden jo olemassa olevien taitojemme käyttämisestä.

Ravun energiaa kuvataan usein pehmeäksi ja herkäksi, mutta siinä on myös räväkkyyttä, jonka avulla voimme puolustaa ja suojella kaikkea, mitä rakastamme ja mistä välitämme.

Tammikuun 2023 täydenkuun alla on hyvä muistuttaa itseämme siitä, mikä on meille todella tärkeää ja mistä todella välitämme.

Mikä on motivaationi? Miksi teen mitä teen?

Minne tahansa tämä kyseenalaistaminen sinut viekään, tämä vuoden ensimmäinen täysikuu on hyvää aikaa pohtia tapoja, joilla tuoda elämääsi enemmän tasapainoa.

Jos haluat kirjoitustehtävän avuksesi, kirjoita paperille lause: ”Minulle tärkeintä elämässäni on…” ja täytä loppuosa asioilla, jotka nousevat intuitiivisesti mieleesi.

Voisitko olla ilman jatkuvaa kontrolloimista?

Täysikuun tapahtuessa keskellä sekä Marsin että Merkuriuksen perääntymistä, voi tämä myös lisätä yleistä jännittyneisyyttä ja kireyttä.

Marsin ja Merkuriuksen perääntymiset voivat olla haastava yhdistelmä, jossa saatamme tuntea olevamme jumissa ja sumuisessa tai hämmentyneessä tilassa. Tänä aikana voi olla vaikea siirtyä eteenpäin. Voi jopa olla tunne, että jokaista eteenpäin ottamaasi askelta kohti on peruutettava useita askeleita taaksepäin.

Tämä sumuinen ja taaksepäin suuntautunut energia voi tuntua erityisen tukahduttavalta tai epämukavalta, mutta sen tiedostaminen voi jo auttaa. Älä pakota väkisin itseäsi tekemään päätöksiä tai sitoutumaan asioihin. Vapauta itsesi ajatuksesta, että sinun tulisi tietää kaikki vastaukset.

Tunnustele miltä tuntuu, kun et tiedä. Miltä tuntuu päästää irti kontrollista? Voitko pärjätä ilman jatkuvaa kontrolloimista? Jos jokin ei tunnu oikealta, älä pelkää esittää kysymyksiä tai pitää taukoa. Saatat myös haluta välttää sitoutumista pitkän aikavälin suunnitelmiin.

Kaikki tämä taaksepäin suuntautuva energia rohkaisee etenemään hitaasti, säätämään uudelleen tapaamme ajatella asioita ja viettämään aikaa itsemme kanssa. Vaikka tähän aikaan liittyy sumuisuutta ja hämmennystä, on se upeaa aikaa mennä sisimpään, pohtia ja yhdistyä uudelleen kaikkiin unohdettuihin osiin itsessäsi.

Lempeyttä sisäiseen kasvuun

Kunnioita kaikkea herkkyyttäsi, joka tulee esiin tällä hetkellä. Anna herkkyyden olla oppaanasi kohti suurempaa myötätuntoa ja rakkautta itseäsi kohtaan. Anna herkkyytesi olla merkkinä siitä, mistä sydämesi yrittää viestiä kanssasi.

Kaikilla elävillä asioilla on luontainen halu kehittyä ja kasvaa. Kasvu ja laajentuminen ovat sisäsyntyinen tarkoituksemme, ja se tapahtuu halusimme sitä tai emme. Kun voimme ratsastaa kasvun aalloilla, voi eteenpäin meneminen olla hieman kevyempää.

Sisäinen kasvu on väistämätöntä, kun siirrymme pois vuodesta 2022 ja siirrymme vuoteen 2023. Ole siis lempeä itsellesi, kun kuljet kasvuaaltojen läpi ja pysy avoimena kaikelle uudelle.

Luota vaistoihisi

Intuitiomme myös todennäköisesti voimistuu tammikuun täysikuun aikaan, joten luota vaistoihisi ja kiinnitä erityistä huomiota kaikkiin intuitiivisiin tunteisiin, jotka lepattavat sydämessäsi, mielessäsi tai vatsassasi.

Vaikka onkin vuoden ensimmäinen täysikuu, on tämä täysikuu edelleen yhteydessä viime vuoden energioihin. Älä siis painosta itseäsi tekemään päätöksiä ja asettamaan tavoitteita, jos se ei tunnu sopivalta.

Käytä sen sijaan tätä täysikuuta hyväksesi pohtiaksesi kulunutta vuotta 2022 ja asettaaksesi itsellesi uusia, enemmän harmoniaa tuovia tapoja ja tavoitteita.

Tammikuun 2023 täysikuu on lauantaina 7.1. klo 01.07 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uusikuuhun 21.1. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.