HELMIKUUN TÄYSIKUU: Energiaa, rohkeutta & intohimoa

asana helsinki täysikuu Feb 06, 2020

Helmikuun 2020 täysikuu antaa voimaa ja aloitekykyä jahdata haluamaasi sekä auttaa myös saavuttamaan sen. Se myös antaa vinkkiä, kun tunteet ovat vaarassa karata käsistä. Onneksi tuleva täysikuu auttaa myös tarkastelemaan huolellisesti eri tilanteita, ennen niihin päättömästi syöksymistä.

 

Luota vaistoosi

Tuleva ajanjakso antaa rohkeutta ja aloitekykyä tehdä ensimmäinen siirto ja siirtyä ohjaksiin. Tiedät intuitiivisesti, mitä haluat ja miten myöskin saat sen. Tämä on hyvä täysikuu toimia vaistojesi mukaisesti. Voit olla suora ja itsevarma ilman, että olisit määräilevä tai töykeä. Sen sijaan voit ihailla omaa rehellisyyttäsi ja vilpittömyyttäsi.

Tämä on ujoimmille henkilöille ihanteellista aikaa olla yhteydessä omaan seksuaalisuuteen sekä jakaa intohimoiset toiveet. Lisääntynyt karisma ja seksuaalinen vetovoima ovat hyviä ennusmerkkejä sosialisoimiselle ja rakkauselämälle. Helmikuun täysikuu antaa myös itsevarmuutta puolustaa itseäsi ja perhettäsi.

 

Tasapainon löytäminen

Tuleva täysikuu lisää tunneherkkyyttä, mutta kuitenkin liian monet tai ristiriitaiset tunteet voivat johtaa hämmennykseen ja jännitteisiin. Tunteiden vahvistuessa suhteiden jännitteet voivat kärjistyä kriittisesti ja saatat romahtaa henkisesti tai saatat joutua pakenemaan ikävää tilannetta.

Vähentääksesi jännitteitä ja mahdollisia kriisejä, yritä löytää tasapaino elämässäsi, esimerkiksi tasapaino palvelemisen ja uhrautumisen välillä. Avain tasapainon löytämiseen on luottamus ja usko itseesi, muihin ja maailmankaikkeuteen.

 

Helmikuun täysikuun yhteenveto

Helmikuu täysikuu antaa voimaa, rohkeutta ja aloitteellisuutta. Se rohkaisee sinua toimimaan emotionaalisten ja intohimoisten toiveiden suhteen, etenkin intiimisuhteissa ja perheen kanssa.

Tuleva ajanjakso antaa luottamuksen toimia rohkeasti ja ottaa mitä haluat, mutta varoittaa myös toimimasta liian itsekkäästi ja olla sivuuttamatta muiden tunteita. Oikean tasapainon löytäminen mahtailun ja herkkyyden välillä on avain halujesi toteuttamiseen.

Täysikuulla on suhde edelliseen uuteen kuuhun, joka 24. tammikuuta toi mukanaan odottamattomia muutoksia, arvaamatonta käyttäytymistä ja järjettömiä mielialan muutoksia. Tässä on siis toinen syy pitää tunteet kurissa ja tarkastella tilannetta huolellisesti ennen toimimista intohimoisten toiveiden mukaisesti.

Helmikuun täysikuu on 9.2. klo 9.33. Ajanjakso kestää kaksi viikkoa, 23.2. alkavaan uuteen kuuhun asti.

 

 

Lähteet:

astrologyking.com

timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.