Toukokuun täysikuu – Joogaa, meditointia & myötätuntoa

 

Tämän vuoden viimeinen superkuu on Suomen aikaan 7.5.2020 klo 13.45.

Toukokuun täysikuu tekee meistä yleisesti ottaen sympaattisempia ja ymmärtäväisempiä. Se lisää herkkyyttä, mutta samalla myös ymmärrystä ristiriitaisista tunteista. Näin ollen se myös helpottaa suunnittelemaan valoisampaa tulevaisuutta. Tämä on positiivinen täysikuu, jolla on harmoninen ja henkinen vaikutus.

 

Hiljentymistä ja sisäistä pohdiskelua

Toukokuun täysikuun pääteemana on tunteiden ymmärtäminen ja niiden kanssa kommunikointi. Sisäisiä ristiriitoja ajatusten ja tunteiden välillä voi ilmetä, mikä voi johtaa hämmennykseen, polarisoituneeseen ajatteluun tai ahdistukseen, myös ennakkoluulot ovat mahdollisia.

Väärinkäsitykset ja väittelytilanteet ovat mahdollisia, mutta planeetta Neptunuksen harmoninen näkökulma vähentää näitä riskejä. Tämä on hyvä täysikuu hiljentyä sisäiseen pohdiskeluun tai puhua läheisen ystävän kanssa tunteista, jotka saattavat pidätellä eteenpäin menemisessä.


Harmoniaa ja myötätuntoa

Tuleva täysikuu lisää tunteellisuutta, mielikuvitusta ja luovuutta. Lisääntynyt intuitio ja tietoisuus auttavat ymmärtämään omia tunteita. Tämä vähentää ahdistusta ja tekee väärinkäsityksistä vähemmän todennäköisiä. Jos erimielisyyksiä kuitenkin esiintyy, tämä harmoninen, myötätuntoinen ja henkinen vaikutus kannustaa kompromisseihin, yhteistyöhön ja anteeksiantamiseen.

Saatat unelmoida tai fantasioida ihanteellisesta kumppanista, ja saatatkin tavata jonkun erityisen. Tämän kuuvaiheen aikana muodostuneet ihmissuhteet voivat tuntua sielunkumppanuudelta. Ystäväsi saattavat helpommin hakeutua luoksesi lohdutusta ja olkapäätä varten. Välittävä ja sympaattinen puolesi korostuu, joten tämä on hyvä täysikuu auttaa läheisiäsi ja myös laajempaa yhteisöä.

 

Luota intuitioosi

Saatat olla erittäin herkkä muiden ihmisten ja ympäristön värähtelyenergialle. Voit kuitenkin luottaa intuitioosi, joka voi olla todella tarkka ja täsmällinen. Havaintokykysi saattaa myös olla erittäin terävä. Saatat saada henkisen puolen tietoa unien, meditaation tai satunnaisten kohtaamisten kautta.

Intuitiivisistä kyvyistä on hyötyä kaikessa viestinnässä. Ihmissuhteet hyötyvät tästä henkisestä ja myötätuntoisesta vaikutuksesta. Sanoistasi tulee rauhoittavia ja voivat todella auttaa muita. Kädet voivat myös olla parantavat, joten tämä on loistava täysikuu romanttisille hieronnoille.

Toukokuun täysikuu on hyvä luoville harrastuksille, kuten kirjallisuudelle, runoudelle, näytelmille, laulamiselle, taiteelle, muotoilulle ja muodille. Se on erittäin hyvä rentoutumiselle, joogaamiselle ja meditoimiselle. Tämä jakso on hyvää aikaa myös elokuvien katsomiselle, astrologialle sekä selvänäköisille unille.

 

Täydenkuun aika yleisesti

Täydenkuun aika tuo kodin, perheen ja läheiset suhteesi tarkempaan tarkasteluun seuraavien kahden viikon ajaksi. Vastakkaiset voimat, kuten työ versus koti tai mitä tarvitset versus mitä haluat, luovat sisäisiä jännitteitä ja ulkoisia paineita. Tämä voi johtaa konflikteihin ja kriiseihin, jotka kuluttavat energiaa.

Tunteet ja vaistot saavuttavat huippunsa täydenkuun aikaan. Tämä on täydellistä aikaa käyttää hyödyksi lisääntynyttä emotionaalista vahvuutta ja intuitioa selviytyäkseen kaikista ihmissuhteiden haasteista. Alitajuinen tietoisuus mahdollistaa puolueettoman ja tasapainoisen tarkastelun henkilökohtaisiin ihmissuhteisiin. Näet selkeästi suhteiden dynamiikan tai negatiiviset tunteet, jotka aiheuttavat epäharmoniaa.

 

Toukokuun täysikuu on 7.5. klo 13.45. Ajanjakso kestää kaksi viikkoa, 22.5. alkavaan uuteen kuuhun asti.

 

Lähteet:

astrologyking.com/full-moon-may-2020/

timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.