TOUKOKUUN TÄYSIKUU - Kuunpimennys ja muutoksen tuulet

Toukokuun täysikuu on 26.5. klo 14.13, ja samaan aikaan on myös täydellinen kuunpimennys, joka näkyy ainoastaan Australian ja Etelämantereen suunnalla.

Edellinen täydellinen kuunpimennys oli tammikuussa 2019, joten kyseessä on suhteellisen harvinainen tapahtuma. Astrologisesti täydellisten kuunpimennysten sanotaan tuovan mukanaan äkillisen muutoksen tai tunteen muutoksen tarpeesta.

Päästä irti tarpeettomasta

Täydellisen kuunpimennyksen aikaan saatat huomata jonkin asian vapautuvan ja tekevän tilaa elämääsi, vaikket välttämättä tietoisesti olisi kaivannut tilan raivausta.

Pimennysten ”juttu” on se, että ne puskevat meitä sinne missä meidän kuuluu olla. Ne auttavat meitä uuteen kohtaan elämässämme ja korkeampaan tietoisuuden tilaan.

Luota siihen, että se mikä tippuu pois elämästäsi, on omaksi parhaaksesi, vaikka se voikin tuntua haastavalta siinä hetkessä. Pimennykset tuovat usein mukanaan suoria viestejä, että nyt on aika päästää irti.

Laajenna näkökulmaasi

Tuleva kuunpimennys on jousimiehen merkissä ja osana pimennysten sarjaa, joka alkoi vuosi sitten toukokuussa 2020.

Astrologisesti jousimies hallitsee korkeampaa mieltä ja viisautta. Sen energia auttaa meitä keskittymään kokonaiskuvaan ja näkemään asiat laajemmasta perspektiivistä.

Tulevan täydenkuun ja kuunpimennyksen aikaan koita siis keskittyä kokonaiskuvaan ja tarkastele pystyisitkö laajentamaan ajattelutapaasi ja katsomaan asioita laajemmasta näkökulmasta. 

Salaisuudet paljastuvat

Tulevan täydenkuun aikaan voimme löytää salaisuuksia tai piilotettu tieto saattaa nousta pintaan. Juuri tämä tieto voi innostaa muutokseen, mutta se voi myös herättää ajattelemaan uudella tavalla ja kyseenalaistamaan vanhaa.

Tieto on voimaa, ja voimme hyvinkin huomata, että tämä uusi tieto voi antaa meille kaivattua selkeyttä ja vastauksia siihen, mihin suuntaan olemme menossa ja mitä askelia meidän tulisi ottaa seuraavaksi.

Planeetta Merkurius rohkaisee meitä puhumaan myötätuntoisesti sydämestä käsin sekä kohtaamaan muita rakkaudesta, eikä pelosta käsin.

Tunteet ja varjot nousevat pintaan

Täysikuu on aina aikaa, jolloin tunteemme voivat nousta pintaan ja kuunpimennyksen aikaan tämä voi vahvistua entisestään.

Täysikuu symboloi kaikkia omia pimeitä tunteitamme, jotka nousevat pintaan. Kaikki kulissien takana piilevät varjomme tulevatkin yhtäkkiä tietoisuuteemme.

Kunnioita kaikkia pintaan tulevia tunteita, mutta muista myös antaa itsellesi tilaa ja myötätuntoa. Kuunpimennyksen vahvat energiat väistyvät aikanaan eivätkä ne kestä ikuisesti. Kuunpimennyksen jälkeen voi olla myös helpompi järkeistää koetut tuntemukset.

Kun varjo laskeutuu kuun eteen, intuitiomme ja piilossa olevat kykymme aktivoituvat. Meitä rohkaistaan katsomaan kohti näkymätöntä, korkeampaa tietoisuutta ja loputtomia mahdollisuuksia.

Antaudu tulevan täydenkuun ja kuunpimennyksen opetuksille ja käytä sen läsnäoloa yhdistyäksesi sisäiseen, todelliseen itseesi. Huomaa, että kaikki tapahtuvat muutokset ovat osa matkaasi ja ne tapahtuvat, jotta sinä voisit siirtyä eteenpäin seuraavaan kohtaan. 

Toukokuun täysikuu ja kuunpimennys on 26.5. klo 14.13 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun 10.6. asti.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-super-total-blood-moon-eclipse-in-sagittarius-may-2021

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.