Toukokuun täysikuu & kuunpimennys - Pysähdy kuuntelemaan sisintäsi

 

Toukokuun täysikuu on Skorpionin merkissä 16.5. klo 07.14. Samaan ajankohtaan osuu myös täydellinen kuunpimennys, joka alkaa 16.5. klo 04.32. Täydellisenä pimennys on nähtävissä läntisessä Euroopassa, Afrikassa ja Amerikan mantereella. Suomessa pimennystä on käytännössä mahdotonta havaita.

Täydellisen auringonpimennyksen aikaan Aurinko näyttää mustalta, mutta täydellisen kuunpimennyksen aikaan Kuu näyttäytyy punaisessa kajossa, mikä on antanut ilmiölle nimen verikuu.

Täysikuu ja samaanaikaan tapahtuva kuunpimennys on harvinainen ja voimakas. Se symbolisoi loppua, yhden ajanjakson päätöstä.

Jos olet tuntenut täydenkuun energian aiemmin, voit kuvitella kuinka voimakas tämä kuunpimennyksen ja täydenkuun yhdistelmä voi olla. Yhdistelmän energia on jotain, jonka voimme tuntea fyysisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla, ja niiden vaikutukset voivat kestää jopa kuukauden.

Kuunpimennys symbolisoi asioiden loppuja

Toukokuun täydenkuun aikana meitä ohjataan sulkemaan yhden ajanjakson ovi elämässämme. Tämä kuunpimennys edustaa loppua, sulkemista ja päätöstä. Jonkun asian on tultava päätökseen, ja tämä kuunpimennys käynnistää päätösprosessin.

Kuunpimennys osuu skorpionin uudistavaan merkkiin, joten saatamme tuntea tarvetta vetäytymiselle, sisäänpäin kääntymiselle, kuoriaksemme pois kerroksia ja siirtyäksemme syvempään ja autenttisempaan olemisen tilaan.

Skorpioni tunnetaan sen kyvystä muuttaa itseään ja luoda nahkansa. Skorpionin energia on myös yhteydessä antiikin mytologiasta tuttuun Feeniks-lintuun. Feeniksillä on kyky, voima ja voima synnyttää itsensä tuhkasta. Tuhkasta se nousee todelliseen ja kaikista potentiaalisimpaan muotoonsa.

Henkisestä näkökulmasta katsottuna kuoleman ja uudestisyntymisen syklit ovat osa elämää, ja niitä voidaan todella korostaa tulevan täydenkuun ja kuunpimennyksen aikana.

Jokaisella meistä on oma polkumme kuljettavana, mutta tämän kuunpimennyksen alla voit ehkä miettiä kuoleman ja uudestisyntymisen syklejä omassa elämässäsi ja kuinka ne näyttäytyvät elämässäsi juuri tällä hetkellä.

Hiljenny kuuntelemaan sisintäsi

Kuunpimennyksen lähestyessä, saatamme joutua vetäytymään ja säästämään energiaamme. Tässä hiljaisessa tilassa saatamme kokea heräämisiä, ahaa-hetkiä ja syvempiä oivalluksia omasta polustamme, ihmissuhteistamme ja eri tilanteista, joita olemme kohdanneet.

Saatamme tuntea tarvetta luopua jostain asiasta ja saatamme huomata, että nykyisen polkumme on muututtava palvellaksemme meitä paremmin.

Koska Merkurius myös perääntyy tämän kuunpimennyksen aikana, eli Maasta katsottuna Merkurius lyhyenä ajanjaksona liikkuu taivaalla vastakkaiseen suuntaan, voi päässä tuntua sumuiselta tai saatat tuntea hämmennystä siitä, kuinka edetä ulkoisessa maailmassa. Jos näin käy, ota se kutsuna kääntyä sisäänpäin, ole kärsivällinen ja hiljenny kuuntelemaan sisäistä ääntäsi.

Koska tuleva täysikuu ja kuunpimennys on hyvä aika asioiden päättämiselle, voimme tietoisesti käyttää tätä energiaa asettaaksemme intention tehdä loppu kipeille haavoille, tarinoille tai tilanteille, joista saatamme löytää itsemme uudestaan ja uudestaan.

Joitakin henkisiä haavoja ei voida koskaan parantaa, mutta tämän kuunpimennyksen alla on tarjolla rauhoittavia energioita, jotka voivat tukea meitä tasapainon ja voimamme löytämisessä. Puhdistava ja parantava energia voi auttaa löytämään päätöksen mieltä vaivanneille asioille tai tilanteille. 

Tänä vuonna on vielä yksi kuunpimennys 8.11.2022. Toukokuun ja marraskuun kuunpimennykset toimivat yhdessä, ja on hyvin todennäköistä, että marraskuun kuunpimennys sisältää samanlaisia ​​teemoja kuin mitä tapahtuu toukokuun pimennyksen alla. Tarkkaile siis mitä nämä kaksi pimennystä tuovat tullessaan!

 

Toukokuun täysikuu on 16.5. klo 07.14. ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 30.5. asti.

 

 

Lähteet:  

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-scorpio-blood-moon-eclipse-may-2022

https://www.ursa.fi/taivaalla/tahtitaivas-tanaan/2021/toukokuu/pimennykset-1.html

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.