Toukokuun 2023 täysikuu ja puolivarjopimennys - Kutsu leikki elämääsi

täysikuu May 04, 2023
Skorpionin merkissä oleva täysikuu saapuu meille 5.5.2023 klo 20.34. 

Lapin eteläpuolella tapahtuu täysikuun aikaan Kuun puolivarjopimennys, joka näkyy melko niukasti. Utsjoella Kuu ei nouse lainkaan.

Vaikka puolivarjopimennys ei ole yhtä voimakas kuin täydellinen tai osittainen kuunpimennys, suurentavat sen vaikutukset silti täysikuun energioita tehden niistä erityisen voimakkaita.

Täydenkuunpimennykset, jopa puolivarjopimennykset, voivat tuoda mukanaan asioiden ja ihmissuhteiden päättymisiä sekä muutoksellisia tapahtumia, jotka siirtävät meidät tietoisuudentilasta toiseen. Kun äkillinen muutos tapahtuu, voimme päästää irti menneestä ja muuttaa elämämme uuteen suuntaan.

Löydä utelias ja leikkisämpi lähestymistapa

Tuleva täysikuu kantaa mukanaan raskaita energioita, jotka voivat herättää meissä syvempiä tunteita. Saatamme tuntea asioita menneisyydestämme tai tuntea piilotettujen ”varjojen” nousevan pintaan. Haastavia tietoja tai jopa salaisuuksia voi paljastua. Saatamme tuntea itsemme paljaaksi ja hieman haavoittuvaksi.

Kaiken tämän raskaan energian ja jopa kaikkien tuskallisten loppujen kautta, meitä muistutetaan voimastamme leikkiin, joka lapsillakin luonnostaan on. Leikkiessään lapset oppivat, kehittyvät, käyttävät mielikuvitustaan ​​ja integroituvat ympäröivään maailmaan. Lapsi voi uppoutua tuntikausiksi leikkiinsä, samalla tietämättä, kuinka paljon hän todella oppii leikkiessään.

Voimme käsitellä kaikkea kuin leikkiä. Tällä ei haluta vähätellä kokemuksiamme tai vaikeuksiamme tai edes ajatella, että elämä olisi peliä, mutta ehkä tämä ajatus saa ajattelemaan asioita uudesta perspektiivistä.

Loppujen lopuksi, mitä elämämme on muuta kuin joukko kokemuksia, joiden kanssa ”leikimme” ja harjoittelemme?

Kuinka voisit omaksua leikkisämmän lähestymistavan navigoidaksesi tilanteessasi? Tämä lähestymistapa saattaa vaatia päästämään irti kontrollista, vapauttamaan mielikuvituksemme ja ottamaan uteliaamman ja leikinkaltaisen lähestymistavan kaikkeen, mitä eteen tulee.

Ehkä mikään ei olekaan niin vakavaa tai raskasta kuin mitä ihmismielemme antaa ymmärtää.

Vapaus leikkiin

Leikki vaatii vapautta, erityisesti vapautta olla oma itsemme ja ajatella pidemmälle kuin mitä meille on kerrottu.

Vapauteen liittyvä planeetta Uranus on aktiivisena tämän puolivarjopimennyksen alla.

Uranus on havahtumisen, innovaation ja muutoksen planeetta. Se ravistelee asioita elämässämme ja paljastaa sen, mikä on epävakaata ja mitä on muutettava. Uranuksen läsnäolo tämän pimennyksen alla on merkkinä, että äkillisiä tai odottamattomia tapahtumia voi ilmetä. Ja koska kyseessä on pimennys, ovat ne todennäköisesti odottamattomia päättymisiä.

Kuunpimennykset ovat aina voimakasta aikaa vapauttaa asioita, joista emme enää halua pitää kiinni. Niillä on taipumus luonnollisesti päättää tapahtumia ja joskus ne voivat poistaa polultamme asioita, joiden emme tienneet estävän kulkuamme.

Jos jokin päättyy tämän pimennyksen alla tai jokin menneisyyden tapahtuma nousee tarkasteltavaksi, luota ajoitukseen ja katso, voisitko lähestyä tilannetta lapsenomaisella uteliaisuudella.

Voisitko löytää vapauden luottaa, saada toivoa ja antautua elämäsi ajoitukselle? Anna sen tulla mikä on tullakseen ja anna sen mennä, mikä on mennäkseen.

 

Kuinka navigoida toukokuun 2023 täysikuun ja pimennyksen energioissa:
  • Kutsu leikki elämääsi
  • Tee asioita vain huvin vuoksi
  • Pidä asiat kevyinä
  • Suhtaudu asioihin uteliaasti
  • Löydä vapaus olla oma itsesi
  • Löydä vapauden ydin, jotta voit antautua, luottaa ja löytää toivoa
  • Toivota tervetulleeksi erilaiset muutokset ja päättymiset
  • Pohdi menneisyyttä
  • Istu epämukavien tunteiden kanssa
  • Kaiva pintaa syvemmälle paljastaaksesi piilotetut varjot
  • Mene virran mukana – älä kiirehdi toimiin
  • Muista, että asioiden päättymiset viitoittavat pian tietä uusille aluille
  • Kunnioita kaikkia mahdollisia päättymisiä
  • Vapauta asiat, joista et enää halua pitää kiinni

 

Toukokuun 2023 täysikuu on perjantaina 5.5. klo 20.34 ja sen vaikutukset kestävät seuraavaan uuteenkuuhun, 19.5. asti.

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/ 

https://www.ursa.fi/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.