Toukokuun täysikuu tuo mukanaan syvempää ymmärrystä

täysikuu May 17, 2019

Toukokuun täysikuu voi tuoda itsekästä ja ”liian” järkevää ajattelua, joka taas voi johtaa erimielisyyksiin ja ennakkoluuloihin. Ajanjakso voi tuoda mukanaan kipeitä muistoja, aggressioita ja uhriutumista. Kuitenkin uhrautumisen ja tarjoamisen kautta avautuu isompaa ymmärrystä ja positiivista muutosta.

Tulevan täysikuun aikana voi hajanaisen ajattelun vuoksi olla hankalampaa jakaa tunteita. Tämä voi näkyä itsekkyytenä sekä vähentyneenä empatiakykynä. Väärinkäsitykset tai ennakkoasenteet voivat johtaa erilaisiin väittelyihin ja riitoihin. Arat keskusteluaiheet ja neuvottelut ovat todennäköisesti ongelmallisia. Tuleva täysikuu voi olla hyvää aikaa itsepohdiskeluun tai esimerkiksi mentorin kanssa käytyyn keskusteluun omista pidättyvistä tunteista.

Tuleva jakso auttaa keskittymään ja ymmärtämään asioita syvemmin. Se myös auttaa pääsemään syvälle haudattuihin tunteisiin. Intensiivisemmät henkilökohtaiset kanssakäymiset tuovat selkeämmin esiin sen, kuinka oikeasti ajattelet muista ja kuinka muut ajattelevat sinusta. Parisuhde saattaa kehittyä entistä syvemmäksi tai pystyt päästämään irti ja jatkamaan eteenpäin.

Olemalla tietoinen omista kipupisteistä ja näin välttämällä niiden laukaisemaa tuhoisaa käytöstä, voit löytää itsesi keskeltä positiivista muutosta. Tuleva täysikuu vaatii suurempaa empatiakykyä heiltä, jotka kärsivät muiden aiheuttamista teoista.

Jakson tuoma uhrautuminen voi näkyä esimerkiksi muiden auttamisena, hyväntekeväisyyteen lahjoittamisena tai oman huonon tavan lopettamisena.

Toukokuun täysikuu on 19.5. klo 0.11. Täysikuu kestää kaksi viikkoa aina seuraavaan uusikuuhun asti, joka alkaa 3.6.

 

Lähteet:

Astrology King

timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.