AERIAL-JOOGA RYHMÄT

AERIAL HAASTA

Tunti on Aerial Play tunnin isosisko, kun yleisimmät Aerial-asanat ovat sinulle jo tuttuja ja haluat lisähaastetta harjoitukseen. Voimaa, venyvyyttä ja kehonhallintaa kasvattava tunti, jolla tehdään haastavampia asanoita ja voima-osuuksia kehoa avaavien sarjojen kera. Tunnilla teema jonka kautta menemme kohti tiettyä jooga-asanaa tai akrobaattisempaa sarjaa.
Kehoa ja mieltä vahvistava harjoitus, jolta lähdet voittaja-mielellä. Ryhmätunneille ilmoittaudutaan etukäteen (10 kertaa) ja kuljetaan saman porukan kanssa, eli hauskan harjoituksen lisäksi pääset tutustumaan mukaviin samanhenkisiin ihmisiin.

 

RYHMÄT SYKSY 2021/ KAUSI 2 vko 41 - 50

RYHMÄ 1: keskiviikkoisin klo 17 - 18.30  (tiedustelut sähköpostitse [email protected])

 

Hinta: 99€ (sis alv 10%). Tämä on 10 kerran kortti. Kertoja voi käyttää muihin Aerial-jooga tunteihin jos et pääse ryhmätunnille.

Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta TÄSTÄ>>.  Keskiviikon ryhmä täynnä, tiedustelut sähköpostitse. Lauantai ryhmässä tilaa, voit ilmoittautua varauskalenterin kautta. Etsi varauskalenterista 16. päivä ja varaa paikkasi Jos haluat maksaa liikuntakortilla tmv. maksuvälineellä, ilmoittaudu kurssille [email protected] niin sinulle varataan paikka ja voit suorittaa maksun studiolla. Paikat varataan ilmoittaumisjärjestyksessä.

Lisätietoja [email protected]

Aerial jooga on hauska ja ainutlaatuinen harjoitus jossa yhdistyvät joogan voimistavat ja vahvistavat elementit ilma-akrobatian hauskuuteen. Asanoita harjoitetaan matalalla roikkuvan kankaan avulla keskittyen hengityksen ja linjausten yhdistämiseen, pyrkien meditatiiviseen harjoitukseen. Kangas on harjoituksessa välineenä kehon oikeaa linjausta, lihasten rentouttamista ja vahvistamista varten.

Tällä harjoituksella päästään roikkumalla erityisesti kiinni selän lihasten rentouttamiseen, rangan pidentämiseen ja tätä kautta jännitystilojen vapauttamiseen, sekä löytämään lisää tilaa kehosta ja mielestä. Aerial harjoitus on myös erinomainen erityisesti keskivartalon voimistaja, kehontuntemuksen ja koordinaation kehittäjä.


 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.